'Die hotterd?'

5.9K 293 91
                                    

Ik sta net vijf minuten bij mijn kluisje, als ik word getackeld door Sophie. "What the!"

"Goedemorgen lekkerding!" Ze staat op en steekt haar hand uit zodat ik mezelf kan optrekken. "Goedemorgen."

"Hoe was het gister avond?" Ze krijgt een grijns op haar gezicht, die er nou niet echt, sexy uitziet. "Nou, het was super gezellig. Alleen er was dus een serveerster die constant aan het flirten was met Yorick."

"Oh, en?"

"Niks," ik grijns. "Gewoon, een beetje 'Madison' gemen geweest ofzoiets."

"Ja, dan moet je oppassen." Lacht Sophie. "Zeker." Mijn telefoon maakt een geluidje en ik kijk erop.

Thijs; Het spijt me dat ik niet eerder heb gereageert. Mijn telefoon was stuk, wanneer is onze tweede date? X

Ik slik even. Shit, ik was Thijs helemaal vergeten. Moet ik reageren?

Nee, tenslotte reageerde hij ook super laat op mij. Payback dus. Hij stikt voorlopig maar even ik zijn kapotte telefoon.

Wat een domme smoes. Iedereen gebruikt het. Als hij nou gewoon een goede smoes had, een orginele. Had ik het misschien nog gelooft. Waarschijnlijk niet. Maarja.

"Wat is er?" Ik kijk op en zie Sophie met wiebelende wenkbrauwen staan. Mijn telefoon zat nog in mijn hand, en waarschijnlijk keek ik best lang op mijn telefoon. "Niks." Mompel ik. "Jawel."

"Thijs, oke?"

"Die hotterd?"

"Nee, de kerstman."

"Ik wist niet dat jullie date." Ik draai met mijn ogen. Denkt ze nou sirieus dat de kertman en ik, date? No way. Met alle respect maar hij is te oud. Veel te oud. En dik, maar hij heeft rendieren die wel super cool zijn. "Wie date?" Er worden twee armen van achter over me heen slagen. Aan de stem te horen in het Yorick. "Niemand." Lach ik. Ik draai mijn hoofd zodat ik Yorick een kus op de mond kan geven. "Jullie zijn zo schattig." Gilt Sophie. "Moet je nou sirieus, elke keer, wanneer wij zoenen, gillen?" Grijns ik. "Het is een trekje oke?" Mompelt ze. Ik hoor Yorick lachen. "Maar goed, terug naar Thijs." Begint Sophie het volgende gesprek. Ik kijk haar met een houd-je-mond-dicht blik aan. Ook wel de je-bent-dood-als-je-door-praat blik. "Wie is Thijs?" Mompelt Yorick. Jaloers. "Nou, dat is-" zegt Sophie, maar ik onderbreek haar. "Is het al zo laat? Goh, we moeten maar snel naar de les." Ik geef Yorick nog snel een kus en pak dan Sophie haar arm om haar vervolgens meetetrekken naar het lokaal. "Je moet echt je mond houden op dat soort momenten." Mompel ik. "Sorry, ik wist niet dat ik dat niet mocht zeggen." Ze haalt haar schouders op. Ik kijk haar met een meen-je-dit-sirieus? Blik aan. "Waaat?"

"Soms he, vraag ik me af hoe je sociaal gezien, deze mensheid overleeft." Zucht ik. "Oh, heel makkelijk." Zegt ze super sirieus terug. Ze heeft dus niet door dat ik het sarcastisch bedoelde. "Right." De bel gaat en we lopen het lokaal binnen.

Na de twee lesuren, plus de bel, gaat mijn telefoon af. Iedergeval ik heb een berichtje, en word niet gebeld.

Thijs; ben je d'r?

Oke, hij laat me niet los.

Let it gooooo, let it gooooo.

Ik reageer wel gewoon, ik bedoel, ik ben een super aardige en vriendelijk persoon.

Madison: ja.

Zie je, oh. Echt zo lief ben ik. Hoor de sarcasme. Want ja, ik ben een bitch.

Just kidding.

Thijs: wanneer gaan we op onze tweede date.

Zou ik niet reageren, of gemeen reageren. Nee, maar misschien kan ik nog vrienden worden. Hij is rijk, knap, enzovoort. Dus als we dan bevriend raken. Ja, ja. Ik doe dat.

Madison; weet niet, we zien wel even.

Thijs; is goed, we appe wel.

Ja, we appe wel.

-

TIS ZO LEKKER WEER YES.

Bijna weer school, argh.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu