'Oxygen.'

5.6K 181 2
                                    

Heeeeyyy mensen! Ik was vergeten om het in het vorige deel te zetten dus doe ik het hier! Haha, oke.

Ik heb een nieuw boek: oxygen. Hier de beschrijving;

Zonder zuurstof kan je niet ademen. Zuurstof is alles wat ons als mens in leven houd. Netzoals de grote bossen, de woeste oceanen en de grote meren die door ons land heen gaan. Wij als mens hebben voedingstoffen nodig ; zuurstof, water en voedsel.

Maar wat als dat ophoud? Wat als het binnen no time opraakt. Zuurstof dat binnen een korte tijd steeds minder word, te weinig voedsel en de grote meren die langzamerhand uitdrogen. Alleen doordat wij als mens niet goed hebben opgelet.

Alleen de gene die de slimste zijn, de gene die kunnen en durfen te strijden tegen de Anderen, de gene die net genoeg zuurstof hebben om te kunnen overleven. Zij als 'de mens' kunnen het aan. Maar wat als het opeens gebeurt? Wat als het niet al een tijdje bezig is? Wat als je op school zit en je komt te horen dat er te weinig zuurstof is, te weinig voedsel en te weinig drinken?

Wij als mens hebben oxygen nodig. Zonder oxygen kun je niet ademen. Oxygen is wat wij nodig hebben om te kunnen leven.

Hopelijk vinden jullie het wat! Het is echt een probeersel. Ik weet nog niet wat ik er verder mee ga doen... Het was een idee en ik probeer het een beetje uit te werken. Dat was het wel denk ik. Haha. Kus, Dagmar.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu