'En dat duurt zo lang?'

5.9K 306 15
                                    

Belangrijke A/N aan het eind.

"Wie heeft dit gedaan." Sis ik naar Sophie die sirieus probeert te kijken maar dan toch in de Lach schiet. Voor ons, zie je een beeld. Dat op de muur word afgespeelt. Met mijn gezang. "Sophie!"

"Sorry, maar dit?" Ze schiet weer in de lach. "SOPHIE VERDOMME!"

"Sorry sorry." Ze komt weer een beetje tot rust en slaat dan haar armen over elkaar. "Ik heb geen idee wie dit heeft gedaan." Ik zucht even en kijk dan naar de andere leerlingen die aan het lachen zijn en mij aanwijzen. "Yorick." Mompel ik. "Dat denk ik niet eigenlijk."

"Wie dan? De kerstman. Ik dacht, ik heb een goede band met die man."

"Nee, sukkel. Kathy."

"Die bitch." Ik loop door de gang om te kijken of ik Kathy zie. Ergens achter in de gang grijnst ze zo erg dat haar mond groter is dan haar hoofd. Niet bepaalt mooi. Niet zoals Yorick iedergeval. God, waarom denk ik daar nou weer aan. Back to the point. Ik loop naar haar toe. "Jij vieze." Sis ik.

"Ja Mad?"

"Jij hebt dit gedaan he?"

"Wat? Nee hoor." Voordat ik het weet rijkt mijn hand uit naar haar hoofd. Na een seconde hoor je dan ook aan harde klap en begint Kathy bijna te huilen. Helaas. "Bitch." Sist ze terug. "Beter dan een slet honey." Ze kijkt me boos aan maar voordat ze wat terug kan doen draai ik me om en loop dan per direct naar de directeur.

Als ik aangekomen ben doe ik niet eens moeite om te kloppen maar maak ik de deur gelijk open. "Meneer!"

"Ja, Madison?"

"Ik weet niet wat u taak is op school. Maar dit moment sta ik erg groot op de muur."

"Dat weet ik, de techniek crew is al bezig het ding uit te schakelen."

"En dat duurt zo lang?" Ik sla mijn armen over elkaar. "Ja, en kun je ons nu even met rust laten." Ik kijk op de stoel tegen over het bureau van de directeur en zie Yorick met een grijns naar mij kijken. Ik draai met mijn ogen en loop dan het lokaal uit. Ik moet trouwens Daniël nog zoeken, hij had gister dus die date. Schattig.

In de gang kom ik hem bijna direct tegen. Zo te zien heeft hij haast. Met mijn hand grijp ik zijn arm en neem hem mee naar de kluisje's. "Madison?"

"Hoe was de date?" Ik laat zijn arm los wn ga met mijn armen overelkaar heen staan. "Wel oke."

"Wel oke? Dus, niet super slecht?"

"Nee, precies. Maar mag ik nu gaan. Moet nog wat doen."

"Jaja." Hij loopt weg. Nouja, rent bijna weg. Wat is er zo belangrijk waarom hij zo snel weg moet. En dan Yorick bij de directeur. Plus, waar is Stijn? Volgensmij zijn die drie wat van plan. Wat? Ik heb geen idee. Echt geen idee.

Lars.

Plannetje. Wat zou ik eens kunnen doen? Ik ben echt slecht in payback dingen bedenken. Het is niet echt mijn beste kant. Niet dat plannetje's bedenken goed is. Maar je snap het wel. De bel gaat en ik loop naar het goede lokaal.

"Heb jij toevallig een pen?" Vraag ik aan Sophie als ik op de stoel naast haar ga zitten. "Ja, die heb ik."

"Mag ik hem lenen?"

"Dat mag." Ze blijft voor zich kijken en haalt haar etui er niet bij. "Soph?" Ze begint te lachen en pakt haar etui. "Wat een slechte grap." Mompel ik met een klein glimlachje. Ze geeft me een pen. "My little pony?"

"Die zijn cool oke, anders heb je maar geen pen. Geen grappen maken over my little pony."

"Krijg je een obsessie voor my little pony ofzo? God, ga alsjebliefd niet my little pony kleding kopen."

"Dat was ik wel van plan." Ik begin te lachen. "Tuurlijk, ik koop wel voor je verjaardag een my little pony knuffel oke?"

"Yes!" Sophie is nog zeventien. Dus ik ben een jaar ouder dan haar. Over ongeveer anderhalve week is ze jarig en word ze achtien. Ik ben van plan om een super groot feest te geven. Gelukkig ben ik wel goed in feestje's plannen. Dat is dan wel fijn. "Zoals jullie weten moeten jullie morgen het verslag van de liefde inleveren." Begint de docent.

Mijn leven kan niet beter.

-

Hey, ik heb dus een probleempje. Er komt een deel 2 voor dit boek. WEES GERUST DIT DEEL IS NOG LANG NIET AF! Pfoe, gingen bijna de alarm bellen af. #humor. Goed, het deel komt wel gewoon in dit boek maar ik weet geen naam voor het tweede deel... Dus, heb je een ideetje, please laat een comment achter. Ik kom er namelijk niet echt uit.

Daarbij, IK STA 39e PLEK VAN ROMANTIEK. WAAAAATTTT??!! DANKJE!! ASDGKHYHSJSJWBDP!!

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu