'Ik ben echt een lucky woman.'

6.4K 305 136
                                    

'Bzzzz.'

'Bzzz.'

'Bzzz.'

Als ik op dit moment een vliegenmepper had. Had ik die vlieg zo vaak en hard geslagen dat alleen zijn verplette hoofd over was. Maarja, mijn moeder vind dat elk wezen op aarde een kans verdiend. Die deze vlieg toevallig al twintig keer heeft vergooit. Nu kan ik mijn handen gebruiken maar dat is gewoon vies. Dus, nee dankje.

Ik ben bezig met mijn huiswerk. Maar moet je raden? Mijn gedachten dwalen steeds af naar vanmiddag waar Yorick zijn armen van achter om me heen sloeg. Terwijl hij me verdomme constant friendzoned.

Gelukkig weet nog niemand dat ik hem leuk vind. God, nee. Dan word ik echt famous. Want als Madison Lemp aan de liefde doet, is dat héél erg uniek. Of ik ben gewoon een mens met gevoel en niet een één of andere robot die later de wereld over neemt. Ik zeg het maar even.

Ik heb trouwens ook al een idee voor het feestje van Sophie. Ze wou namelijk Walibi en wat nou als dat op haar verjaardag is. Ik ben echt slim. Het is nog een wonder waarom ik nog niet de NobelPrijs heb gewonnen.

Oke, consentreer je op je boek.

Maar misschien vind Yorick me wel leuk. Misschien zegt hij steeds vrienden omdat hij denkt dat ik dat vind. Het kan allemaal.

Ja, ik ben nu wanhopig opzoek naar de liefde. Terwijl ik vijf jaar geleden had gezworen hier niet aan te doen. Maar wat men zegt: Het hard wil wat het hard wil.

Nee, dat zegt men niet maar mijn vader. Ik moet toch iets? Hij maakt me echt gek. Yorick dan, niet mijn vader. Pfoe, dat zal wat zijn.

Opeens gaat de bel en val ik mijn stoel. Volgensmij was ik zo erg ik mijn gedachten. Goed, nevermind. "Ik kom al!"

Als ik boven aan de trap sta gaat de bel nog een keer. "Jezus! Heb geduld!" Ik loop, bijna val, van de trap. Wanneer ik net voor de deur staat drukt iemand nog een keer op de bel en maak ik de deur met een zwaai open. "Ongeduldig! Oh, hey Walters." Vanzelf sprekend doe ik een lokje haar achter mijn oor. Hij staat nonchalant met mijn handen in zijn zakken. "Wat doe je hier?"

"Ik moet nog een pak voor het etentje."

"Oh, ik zal me vader wel even vragen of hij er één aan je wilt uitlenen." Hij begint te lachen. "Nee, ik ga een nieuwe kopen. En jij gaat mee." Dom, Madison. Heel erg dom. Tuurlijk gaat hij een nieuwe kopen. Want niemand met het lijf van Yorick pas in de grote pakken van mijn vader. Nouja, Yorick zou er wel in passen maar het pak ik XXL dusja. "Oh."

"Je hebt niet echt een keus. Je gaat mee."

"Nee joh?" Ik draai met mijn ogen en trek dan mijn schoenen aan. Daarna loop ik naar buiten en sluit ik de deur.

Even later in een ontzettend chique winkel voor mannen. Zit ik op de bank en is Yorick aan het passen. Normaal zou het andersom zijn, maar ik die pakken past in een mannen winkel. No thank you. "Ben je bijna klaar." Mompel ik wanneer ik op de bank lig met mijn voeten op de achterleuning en mijn hoofd bij het voeten einde. Alles is dus op de kop, ik denk dat jullie het wle begrijpen. Geen reactie. "Yorick?" Ik fluister altijd in chique winkels, en schreeuw nooit. Komt denk ik door de zweer ofzoiets. Ja. Ik zucht maar wacht dan gewoon af.

Niet twee minuten later gaat het pashokje open en komt Yorick eruit met een pak aan.

Blijven ademen Madison

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Blijven ademen Madison. Blijven ademen. Probeer tergelijke tijd ook niet van het bankje af te vallen. Gewoon recht blijven zitten. "Wat vind jij?" Ik kuch even en ga dan beter zitten zodat alles weer recht staat. "Uh, j-"Kan ik jullie helpen?" Een vrouw van rond de dertig komt eraan lopen. Natuurlijk kijkt ze niet naar mijn. Ben ik inmiddels wel aangewent geraakt. Ze loopt direct naar Yorick en gaat aan alle stofje's zitten van zijn pak. Ja, ook bij de edelen delen.

Ze zit gewoon voor mijn neus met hem te flirten. Oke, hier kan ik dus echt niet tegen. Ik sta op en loop naar het tweetal toe. "Ja, ik vind dat hij mooi staat lieverd. Gelukkig kan deze vrouw hier jou verder helpen bij de kassa." Hierbij vertel ik, dat ze nu naar de kassa moet. God, ik word de dag slimmer. Of heb ik dat al eerser verteld? "Dus, Framboos is jaloers?"

"Nee." Ja. Argh. "Maar staar dit pak goed?" Nee, hij staat je geweldig. "Ja, hij staat je goed."

"Mooi, dan doe ik deze."

"Oke, ik wacht wel bij de kassa." Pff, nee. Ik ga die vrouw even vragen wat ze zonet deed. Ik draai me om en kom aan de bij de kassa. Ze kijkt me aan met een grijns. Wel heel lelijk, ze heeft een best grote mond dus opdit moment is de grijns groter dan haar hele hoofd. "Dankjewel nog, dat je zo klantvriendelijk was. We hebben namelijk heel vaak dat mensen die ons helpen, gaan flirten met mijn man. Gelukkig deed u dat niet he?"

"Nee." Ze slikt even. "Want ik kan daar echt niet tegen. Maarja, hij is ook echt handsome dus ik begrijpt het wel een klein beetje."

"Jaja, hij ziet er goed uit."

"Ja toch? Ik ben echt een lucky woman."

"Precies."

"Fijn, dat we het met elkaar eens zijn."

"Heel fijn." Er word op mijn schouder getikt en ik draai me om. "Hey schat!" Yorick draait plagerig met zijn ogen en legt dan zijn pak op de balie.

Paar minuten later lopen de winkel uit het winkelcentrum in. "Wat was nou de echte reden waarom je naar de kassa ging?"

"Bijpraten, met die vrouw. Echt een aardig persoon hoor. Ze leek alleen op een mislukte horror clowen, maar dat was het dan ook." Yorick begint te lachen. "Ja, ze was nier bepaalt de mooiste. Maar je was dus een beetje jaloers."

"Wat? Nee."

"Uhu, heb je zin in ijs? Ik wel namelijk."

"Ja!"

-
IK DRAAG DIT HOOFDSTUK OP AAN @suhaila45 ! ECHT JE REACTIE WAS ECHT SUPER LIEF!!!!
~~~~~
Die idioot heeft het gewoon echt niet door. Oke, nvm. (Yorick)

Ik ben heeeeeell aardig, netzoals het vorige hoofdstuk dus hiero nog een foto van Yorick in het pak.

Ik ben heeeeeell aardig, netzoals het vorige hoofdstuk dus hiero nog een foto van Yorick in het pak

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ga dood.

Volgens hoofdstuk draag ik weer op aan de liefste rea!!!

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu