Over mij. Yaaaaas.

5.7K 228 379
                                    

Nou, ik ga hiero wat vertellen over mezelf. So yeah.

Oke, nou ik werd geboren.

Goed, en nu serieus.

Ik woonde op een soort plein achtig iets, het heette Waterland. Mensen dachten dat ik serieus onder water woonde, en ja ik ging iedereen vertellen dat dat ook zo was. Ze geloofde het en mensen dachten dat ik een zeemeermin was. Daardoor voelde ik me helemaal faboules. Daar heb ik toch mijn 5e gewoont. Geloof het of niet maar daar had ik echt zo'n vrienden squad. Ik was bytheway echt een meisje meisje maar ging om met twee jongens. Stijn en Sem volgensmij. (Later kwam ik terug en schopte Sem een bal in mijn gezicht expres. Goede tijden kuch)

Ik ben enigs kind trouwens.

Goed, op mijn 5e verhuisde ik naar een dorp, ongeveer een half uur rijden van Waterland. Mijn ouders wouden een groter huis, en mijn beste vriendin Isa ging daar wonen. En aangezien ik geen vrienden had, moest ik wel met haar mee. Hahahahah, jk.

Ik kwam er op een nieuwe basis school. En werd met open handen verwelkomt, letterlijk, ik liep tegen de hand van de directeur aan. Iedergeval, ik werd bevriend met alle meisje's uit mijn klas. En ja, tot en met groep 8 heb ik bij de zelfde personen gezeten.

In groep 6 kreeg iedereen, echt iedereen uit mijn klas verkeering. Dit is echt even no joke, iedereen kreeg met elkaar.

En ik? Ja, ik bleef loner over. Vroeger had ik nog geen beugel gehad ( lekker nederlands Dagmar) en stonden mijn tanden schots en scheef. Als ik nu terug kijk zou ik mezelf vergelijken met een konijn.

Nu ik toch op dit punt kom. Ik werd gepest, heel erg. Niet door mijn vriendinnen, nee. Maar door de jongens. Echt wat ik wel niet allemaal heb gehoord. Konijn, pannekoek, hazentand etc. (Voor mij kwam dit hard aan aangezien ik super onzeker was, dun en had dus een knijnengebid met mega overbeet)

Ik ben namelijk dun, echt ik eet heel veel, maar kom gewoon niet aan. Nu vind ik niet dat ik dun ben, maar gewoon slank. En serieus ik ben er trots op wantja, ik ben model. Of nou, ja. Ik heb een catwalk dinges gelopen en een keer een photoshoot. Dat kan ik model noemen right?

En anders niet. Maar anyways, iedereen kreeg verkeering. Achter af moet ik er heel hard om lachen want iedereen had met elkaar, omdat ze met elkaar hadden. Niet voor de 'love' als je begrijpt wat ik bedoel. Zelfs nu zit ik te lachen omygod.

Ik groep 7 kwam ik erachter dat mijn naam achterstevoren Ramgad is. Nu willen jullie zeker uitleg. Nou, ik had een super lieve juf. Aan het einde van het jaar ging ze namen van de schriftje's achterstevoren lezen. Enja, toen kwam ik. Natuurlijk moest ik als eerste dus die hele klas om mij lachen.

Toen kwam groep 8. En dat was leuk joh, pfoe. Ik kreeg een beugel. Yaaaas, en ja. Poef mijn lelijke gebid. En ik was blij, echt heel erg.

Maar, wat iets minder leuk was. Mijn ouders gingen scheiden. Waardoor het komt vind ik iets te privé en vertel het liever niet. Mijn moeder ging in een huurhuis wonen en mijn vader in het oude huis. Ook gelijk in dat jaar had mijn moeder een nieuwe vriend en leerde ik hem kennen. Mijn vader kreeg een nieuwe vriendin met twee kinderen. Eerst moest ik wennen maar het zijn echt schatje's. Een tweeling, jongen en een meisje.

Toen kwam de school musical. Achteraf was het genânt joh. Nou ik kreeg de hoofdrol. Maarja, toen moest ik een kostuum aan. Die zat niet goed, neeeeeeeee. Ik had de hele musical een mega bobbel op mijn rug. En nee dat was niet mijn karakter. Ik was een politie vrouw. Ja, volgensmij krijg je wel een beeld in je hoofd.

Iedereen uit mijn klas ging naar een andere school. Ik was de enige die naar mijn school ging uit mijn klas.

De brugklas. Ik had er zin in, echt heel erg. Maarja, natuurlijk gaat het niet zoals in films. Nope. Want mijn klas was stom. Alle meisje's hadden een goede band, maar de jongens nope. (Toen ze naar de tweede moeste bleven er 7 zitten en waren 3 geschorst. Jup, zo'n klas) En ik ging twee keer verhuizen. Mijn moeder kreeg een nieuw huis en mijn vader met zijn nieuwe vriendin en de kinderen. Dat was dus ook weer wennen wantja, opeens met vijf man in huis.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu