'Dan geen kersensnoepje's.'

6.3K 329 13
                                    

"Ik ga naar Ethan!"

"Nee, dat ga je niet!"

"Oh, jawel."

"Jongedame! Jij hebt huiswerk te doen!"

"Dat kan wel wachten."

"Nee." Dit gaat nu al een half uur zo door. Ik probeer, ja probeer, mijn huiswerk te maken. Maar mijn gedachten dwalen steeds af naar Sophie en Yorick. God, ik ben op dit moment vriendloos terwijl ik het er zelf na heb gemaakt. Dus, dom. Daarom heb ik een geweldig plan bedacht. Nieuwe vrienden zoeken! Jaja. Ik weet het, ik ben echt zielig. Maar, dat betekend niet dat ik in een hoekje moet gaan huilen. Dat is ook weer zo dom. Nouja, ik heb eigenlijk ook een soort ander plan. Ik had wel verteld dat ik niet echt aan die gemene plannetje's doe. Helaas was ik vandaag in de stad met Lars want hij moest nieuwe schoenen. Zie ik daar dood leuk de 'squad' van de lift. Met de vier sletje's. Dus nu ben ik officieel woedend. Gelukkig, ben ik vrij geliefd op mijn school. Jezus, ik word echt een bitch. Goed, iedergeval. Ik heb natuurlijk wel van die meisje's op mijn school die heel goed van die plannetje's kunnen bedenken. Daar ga ik het dus even aan vragen. Morgen, ik ben namelijk echt kapot. Door het bedenken van een plan. Oh, voordat ik het vergeet. Nee, ik haat ze niet.

Ik sta bij de kluis van Natascha. Zij is namelijk erg goed in van die plannetje's bedenken. Dus, hopelijk wilt ze mij helpen. In de verte zie ik haar aankomen. "Hey." Fluit ze wanneer ze mij ziet. "Hey. Ik heb een vraag."

"Oh, god. Vertel."

"Kun je een plan bedenken ofzoiets, waarmee ik een soort van payback kan doem bij Sophie?"

"Ja, tuurlijk. Ik heb gehoord wat ze heeft gedaan. Jou laten zitten voor Kathy right?" Ze begint overdreven op haar kauwgom te kauwen. "Dat ja. Duss..."

"Ik bedenk wel wat. Maar, ik wil er wat voor terug." Ik zucht. "Nou?"

"Een date met Daniël."

"Deal."

"Mooi."

"Doei." Ik draai me om en loop weg. Dat was makkelijk. Ik moet alleen nog een plan voor die date bedenken. Ik ben al niet goed in plannen bedenken laat staan voor dit. Slim Madison, heel slim.

Wanneer school uiteindelijk uit is, het leek wel een eeuwigheid, loop ik naar mijn kluis. In de verte zie ik dat Yorick tegen mijn kluis aanleunt. Ik wil me omdraaien maar dan heeft Yorick gezien dat ik er aan kwam. Verdomme. Ik loop er heen en zucht. "Wat moet je."

"Even aardig, ik ben al twee uur uit en heb speciaal op jou gewacht. Dus ik verwacht een bedankje."

"Idioot."

"Ik had een liever bedankje verwacht, gelukkig kan ik hier mee leven. Kersensnoepje?" Hij houd de zak in de lucht. Hij weet nog van vroeger dat ik die dingen echt goddelijk vind. Helaas koop ik het niet vaak want dan is het in een half uur op. Ik wil er naar grijpen maar Yorick trekt hem al weg. "Sirieus?" Ik draai met mijn ogen. "Heel sirieus, jij gaat met mij mee op date. Dan krijg jij je snoepje's."

"Nee." Zeg ik iets te snel. "Nee? Dus, geen kersensnoepje's?" Shit. Oke, wat zal ik doen. Ja, nee. God, oke dat ik hier over nadenk. "Goed."

"Dan geen kersensnoepje's. Ik had echt verwacht dat je ze wou. En daarbij ik vind ze vies dus is mijn twee euro naar de klote, bedankt Mad- Wacht, zei je nou 'goed'?"

"Uhu. Nou geef ze dan nu want ik heb honger." Hij overhandigt mij de kersensnoepje's. "Vanavond, zeven uur. Ik kom je ophalen. Later Babe." En weg is hij. Ik moet er echt voor zorgen dat ik geen zwakte krijg voor deze dingen. Maar even, wie vind ze nou niet lekker.

Behalve Yorick.














Verdomme, ik moet met hem op date.














Shit, hoelaat.














Oeps.

Bullshit. 1&2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu