126

2.1K 96 10
                                    

'Hey babe' zeg ik terwijl ik opneem. 'Hi cutie, hoe gaat het?' zegt Niall. 'Goed, met jou?' vraag ik. 'Ook goed' zegt hij. 'Wat doe je?' vraagt hij. 'Ik zit in het vliegtuig' zeg ik terwijl ik naar buiten kijk. Ik ben opweg naar Spanje, ik heb er echt zin in. 'Naar Spanje?' vraagt Niall. 'Jep, ik moet nu de hele week ongeveer elke dag naar een ander land, maar morgen heb ik een vrije dag' zeg ik lachend en ga door mijn haar. 'Ik wou dat ik bij je was, dat ik je kon zien optreden. Ik ben zo ontzettend trots op je' zegt hij en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. 'Dankje Niall. Ik mis je' zeg ik. 'Ik mis je ook princess' zegt hij. 'Hoe gaat het met de jongens' vraag ik. 'Wel goed, Zayn is ziek. Hopelijk is hij morgen beter want we hebben morgen een photoshoot' zegt hij. 'Ahw, wens hem maar beterschap' zeg ik. 'Zal ik doen, ik moet verder met het interview' zegt hij. 'Okee, succes schat' zeg ik. Ohh shit waarom zeg ik nu schat, hij verstaat me niet. Ik schud mijn hoofd. Ik hoor Niall lachen. 'Jij ook succes skatje' zegt hij. Ik lach. 'You can speak Dutch very well babe' zeg ik. 'I know, I have a secret talent' zegt hij. 'Yes you have' zeg ik. 'Niall!' hoor ik Louis op de achtergrond roepen. 'Sorry princess I have to go, love ya' zegt hij. 'Love you too, have fun' zeg ik en hang op. Ik kijk op mijn laptop die op het tafeltje voor me staat. Ik kijk bij mijn interacties op Twitter en volg wat fans. Het is nog steeds zo bizar om fanaccounts van jezelf te zien. Vroeger had ik er zelf een voor One Direction en nu zijn er voor mij! Ik denk dat het nooit zal wennen. 'Hoelang moeten we nog?' vraag ik aan Kate die naast me zit. 'Nog een uurtje' zegt ze. 'Okay' zeg ik. 'Ey ik heb gekeken hé, en het is 25 graden in Spanje!' zegt ze. 'Omg zo warm? Yes!' zeg ik blij. 'Jep, het is altijd warm daar, zelfs in de winter' zegt ze. 'Ik ben echt aan de zomer toe' zeg ik. 'Ik ook' zegt ze lachend. 'Ik ga vanavond een nieuwe cover zingen' zeg ik. 'Ohh leuk, weet je al welke?' vraagt ze. 'Ja, ken je King van Years and Years?' vraag ik. 'Ja! Die heb ik een paar keer op de radio gehoort. Cool liedje' zegt ze. 'Ja ik ben hem echt al de hele dag aan het luisteren' zeg ik lachend. 'De cover gaat echt vet worden' zegt Kate en ik glimlach.

Ik kijk rond op het vliegveld. Jade en ik hadden afgesproken op het vliegveld. Jade is toevallig met familie nu in Spanje op vakantie, we hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien, dus we hebben hier afgesproken. Ze gaat mee naar de rehearsals en mijn concert vanavond. 'Zie je haar al?' vraagt Tina die naast me staat. 'Nee' zeg ik en ga op mijn tenen staan. Ik scan nog een keer de massa mensen en glimlach als ik een klein meisje zie staan met rood haar. 'Daar is ze!' zeg ik. Ik ren door de massa mensen en spring vanachter op haar rug. Ze gilt en merkt dat ik het ben. 'Fleurrr!' roept ze blij. Ik ga van haar rug en vlieg om haar hals. 'Ohmygod! Ik heb je gemist!' zegt ze blij. 'Ik jou ook!' zeg ik lachend. Ik laat haar los en bekijk haar. 'Omg je bent bruin!' zeg ik en pak haar armen. 'Jaa, het is nu al 2 weken elke dag boven de 20 graden' zegt ze. Ik lach en we lopen weer naar John, Kate, Tina en mijn bodyguard Peter. 'Heeey!' zegt Jade en omhelst ze omstebeurt. 'Zullen we gaan?' vraagt Peter en we lopen allemaal naar buiten. De felle zon schijnt op ons. Ik krijg het direct bloedheet. Ik heb nog een lange broek aan met sweater, in Zweden was het heel koud. 'God, ik zweet me nu al dood' zeg ik. Jade lacht. 'We gaan nu naar het hotel, dan kan je je omkleden' zegt John en we stappen het busje in.

Ik loop de badkamer uit en ik hoor dat Jade muziek aanheeft staan. 'Omg super leuke kleren heb je aan' zegt Jade die op bed zit. 'Thanks, het is de eerste keer dat ik het aan. Ik heb het vorig jaar nog in de uitverkoop gekocht' ze ik en kijk in de spiegel. Het is een spijkerbroekje met een soort van croptop. Ik doe mijn haar in een knot en zet mijn zonnebrol op. 'Oh, oh, oh I was a king under your control' zingt Jade mee met haar telefoon. 'Ik hou echt van dit liedje' zegt ze. Ik glimlach, ik ga haar niet vertellen dat ik King vanavond ga zingen, als verrassing. 'Hmm, ken ik niet' zeg ik. 'Echt niet? Je moet hem echt eens luisteren!' zegt ze. 'Ready?' vraagt Jade als ik mijn telefoon pak. 'Jep, Let's go' zeg ik. Jade zet haar muziek uit en we lopen mijn hotelkamer uit. We gaan naar beneden via de liften en ik zie Peter in de lobby zitten. Ik zie dat hij ook al een korte broek met t-shirt heeft aangetrokken. 'Beter?' vraagt hij en staat op. 'Ja' zeg ik lachend. We lopen het hotel uit. Ik treed vanavond op in Palau de les Arts Reina Sofia concert hall. Het ligt zo ongeveer naast het hotel dus we kunnen gewoon erna toe lopen. Als we bij concertgebouw aankomen loppen zie ik al een groep fans staan. Ze beginnen te gillen en rennen naar me toe. Er komen een paar bodyguards naar ons toegelopen om Peter te versterken en gaan om mij en Jade heen staan. Ik omhels wat fans en zet wat handtekeningen. 'Fleur I

Love you!' gilt een fan. 'Love you to' zeg ik en signeer haar telefoon. Ze gilt blij en omhelst haar vriendin die naast haar staan. Ik glimlach en Jade en ik lopen naar binnen. 'Je kan ze echt blij maken binnen 1 seconden' zegt Jade lachend.

Ik zit bij Tina in de visagie. 'Ik ga vanavond je haar stijlen. Want ik heb een nieuwe outfit voor je uitgezocht' zegt ze. 'Oh leuk! Wat is het?' vraag ik enthausiast. 'Het is een zomer outfit. Omdat je nu vaker in warmere landen optreed dan is het ook automatisch warmen in de zalen. Dus dan werd je oude outfit te warm' zegt ze. Na een kwartiertje ben ik klaar en Tina pakt mijn outfit uit het kleren rek. Ik loop naar het pashokje en trek het aan. Het is een kort zwartleren broekje met een high waist met een fel roze topje dat daarop afsluit. Er zit een leren jasje bij met goud. En ik heb stoere zwarte schoenen aan waar dat goud in terugkomt. Ik loop het pashokje uit en draai een rondje. 'Het staat je super!' zegt Tina. 'Omg I love that outfit' zegt Jade. Ik lach en Tina doet mijn haar in een hoge staart. Ik moest eerst mij omkleden anders ging mijn haar weer door de war. 'Over 10 minuten moet je op' zegt Kate die binnen komt lopen. 'Wil je een foto knippen?' vraag ik aan Jade. 'Thuurlijk' zeg ik. Ik ga staan en ze knipt een foto. 'Thankyou Jadie' zeg ik en ga naast haar zitten. 'No problem Fleurie' zegt ze. Ik lach en zet de foto op Twitter. 'Spain! Are you ready to rock?' tweet ik. 'Ik ga vanavond een ander cover zingen als normaal' zeg ik. 'Cool! Welke?' vraagt ze. 'Tjaa, dat is een verrassing' zeg ik. 'Please' smeekt Jade. 'Daar kom je zo wel achter' zeg ik en glimlach.

'Wow Spain! You are so loud. I love it' zeg ik en alle fans gillen. 'Vanavond ga ik een andere cover zingen als normaal. Het is een band uit Engeland, ze maken electronic pop music en ze hebben nu liedje, het is pas een week uit en het staat nu al in de hitlijsten. Als je hem kent, zing dan zo hard mee als je kan. Het is King van Years and Years!' zeg ik. De muziek begint en alle fans beginnen te springen. Ik kijk naar Jade, ze lacht naar me en begint mee te springen. Ik glimlach en begin te zingen.

"I caught you watching me under the light. Can I be your line? They say it's easy to leave you behind. I don't wanna try.

Come and take that test. Hold courage to your chest. Don't wanna wait for you. Don't wanna have to lose. All that I compromised to feel another high. I've got to keep it down tonight.

And oh, oh, oh. I was a king under your control. And oh, oh, oh. I wanna feel like you've let me go. So let me go.

Don't you remember how I used to like. Being on the line? I dreamed you dreamed of me calling out my name. Is it worth the price?

Come and take that test Hold. courage to your chest. Don't wanna wait for you. Don't wanna have to lose. All that I compromised to feel another high. I've got to keep it down tonight.

And oh, oh, oh. I was a king under your control. And oh, oh, oh. I wanna feel like you've let me go. So let me go.

I had to break myself to carry on. No love and no admission. Take this from me tonight.

Oh, let's fight.

Oh, let's fight.

Oh, let's fight.

Oh, let's fight.

And oh, oh, oh. I was a king under your control. And oh, oh, oh I wanna feel like you've let me go. So let me go.

Let go, let go, let go of everything.

Let go, let go, let go of everything.

Let go, let go, let go of everything.

Let go, let go, let go of everything."

____________________________

Als je King van Years and Years niet kent, ik heb de videoclip in de media gezet! Ik heb trouwens bij elk hoofdstuk een plaatje of video gezet dat met het hoofdstuk te maken heeft :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now