108

2.9K 111 7
                                    

Ik kijk hoe Niall zijn koffer inpakt, het is zover. Niall gaat weer naar Amerika. Ik kan niet met hem mee omdat ik nu ook bezig ben met mijn tour. De where we are tour duurt nog maar een maand. Hij blaaft een maand weg, het klinkt kort. Maar een maand zonder Niall lijkt wel een eeuw. Dit is de eerste keer dat hij weer weg gaat sinds we getrouwd zijn. Ik kijk naar mijn ring. 'Waar denk je aan?' vraagt Niall. Ik kijk op en Niall zit op zijn hurken voor me. 'Ik ga je gewoon heel erg missen' zeg ik. Niall gaat naast me zitten en trek me in een knuffel. 'Ik jou ook princess' zegt hij. Ik voel dat hij met zijn hand door mijn haar gaat. 'Voor je het weet ben ik weer terug' zegt hij. Ik zucht en trek me uit de omhelsing. Ik staar naar mijn voeten. 'En we bellen elke dag, en skypen zo vaak mogelijk' zegt hij. 'Inderdaad' zeg ik en er vershijnt een glimlach op mijn gezicht. 'There is that pretty smile again' zegt hij. Ik lach en geef hem een kus. 'Kom, ik help je met inpakken' zeg ik en ik loop naar de kast.

Ik loop achter Niall aan de trap af. Niall zet zijn koffer neer. Ik zet zijn tas naast het koffer neer. Hij kijkt me aan en ik glimlach zwakjes. Waarom is afscheid nemen nou altijd zo moeilijk? Ik knuffel hem. Hij doet zijn armen om mijn middel en verstopt zijn hoofd in mijn nek. Ik doe mijn ogen dicht. Ik wou dat ik zo voor uren zou kunnen blijven staan. Hem nooit meer loslaten. Maar dat kan niet. Ik doe mijn ogen open en trek me langzaam uit de omhelsing. 'I'm gonna miss you princess' zegt hij en legt zijn hand op mijn wang. 'Ik jou ook Niall' fluister ik. Niall drukt zijn lippen op de mijne. Ik geniet van de kus. Dit zal een van de laatste zijn voor een maand. 31 dagen. Shit, dat klinkt zo lang. Ik druk nog een kus op zijn lippen en laat hem los. Ik hoor een auto de oprit oprijden en vervolgens een toeter. 'Het is tijd' zegt hij. Ik knik. Hij drukt nog een kus op mijn lippen en laat me dan los. 'I love you' zegt hij. 'I love you too' zeg ik en in laat langzaam zijn hand los. Hij loopt naar de deur en pakt zijn koffer en tas. Hij glimlacht nog naar me en loopt naar buiten. Ik loop naar de deur en doe hem dicht. Ik ga met mijn rug voor de deur staan en staar voor me uit. Hij is weg, voor een maand. Ik zucht en loop naar boven. Ik loop de slaapkamer in. Ik zie Niall's trui op bed liggen. Het is zijn grijse trui met een groot zwart driehoek, mijn lievelingstrui van hem. Er ligt een briefje op. 'You're favorite sweater of me. For if you miss me x'. Ik trek mijn shirt uit en trek de trui aan. Hij is zo lekker warm. De trui is veel te groot, maar dat maakt mij niks uit. Ik ruik aan de mouwen, ze ruiken naar Niall, zo vertrouwd. Ik doe mijn ogen dicht en laat me achterover op bed vallen. Ik denk aan Niall, zijn lieve lach. Zijn helder blauwe ogen. Ik slik en ik hoor mijn ringtone. Ik doe mijn ogen open en pak mijn telefoon naast me van bed. Ik neem op. 'Hoi' zeg ik zacht. 'Heey Fleur!' hoor ik Jade. 'Heey Jade' zeg ik en ga rechtop zitten. 'Gaat het wel?' vraagt ze. 'Jawel, maar Niall is net vetrokken naar Amerika' zeg ik. 'Ahw, is dat vandaag?' vraag ik. 'Ja' zeg ik. 'Wil je afspreken?' vraagt ze. 'Ja, leuk! Kom maar naar mij toe' zeg ik. 'Oke, ik kom er aan' zegt ze. Ik glimlach en hang op. Ik heb haar echt al lang niet meer gezien.

Ik hoor de deurbel gaan en ik loop naar de deur. Ik doe hem open, ik zie Jade staan. 'Heey!' zegt ze blij en knuffelt me. 'Hey! Hoe gaat het?' vraag ik. 'Ja goed!' zegt ze en laat me los. 'Ahw, heb je Niall's trui aan?' vraagt ze. 'Hoe weet jij dat?' vraag ik lachend. 'Ik ben nu al 4 jaar een directioner. Ik weet echt wel welke kleding Niall allemaal heeft gedragen' zegt ze. 'Dat klopt' zeg ik lachend. We lopen samen de woonkamer in. 'Ga zitten' zeg ik en ze gaat op de bank zitten. 'Wil je wat drinken?' vraag ik. 'Ja is goed' zegt ze. 'Cola?' vraag ik terwijl ik de keuken inloop. 'Jep' zegt ze en ik schud twee glazen cola in. Ik hoor een ringtone, zal dat mijn telefoon zijn? Ik loop de woonkamer in met de twee glazen cola. Ik Jade naar haar telefoon grijpen, het was haar telefoon. Ik geef haar een glas cola en ga op de bank zitten. Ze glimlacht naar haar scherm. 'Nieuwe crush?' vraag ik terwijl ik van mijn cola drink. 'Hoe weet je dat?' vraagt ze. 'Nou, meestal als ik naar mijn telefoon grijp en ik krijg een big-smile op mijn gezicht heb ik een berichtje van Niall. Dus heb je een nieuwe crush?' vraag ik. 'Uhm ja, ik denk het' zegt ze blosend. 'Omg! Jade, vertel' zeg ik. Jade lacht en legt haar telefoon op de tafel. 'Ik werk samen met kesha als songwriter voor haar nieuwe album. En ben dus ongeveer elke dag in de studio, en daar werkt een jongen, Thomas. Dus we hebben elkaar onze nummers gegeven. Hij is zooo leuk' zegt ze. 'Ahw Jadie is verliefd!' zeg ik. 'Niettes!' zegt ze. 'Welles!' zeg ik. 'Oke, een beetje dan' zegt ze. Ik trek een wengbrauw omhoog en kijk haar aan. 'Oke een beetje heel erg' zegt ze lachend. 'Ik wist het!' zeg ik en lach. 'Maar wat moet ik nu doen? Wat als hij me niet leuk vind?' vraag ik. Haar telefoon begint weer te piepen. Ze pakt haar telefoon en kijkt naar het scherm. Haar ogen worden groot en haar mond valt open. 'Hij vraagt me mee op date!' gilt ze blij. 'Ohmygod!' zeg ik blij en omhels haar. Ik trek me uit de omhelsing. 'En zeg nu niet hij je niet leuk vind' zeg ik. 'Okay' zegt ze lachend en ze omhelst me weer.

Jade en ik lopen door de stad, we zijn opzoek naar een leuke outfit voor Jade voor haar date vanavond. 'Weet je al wat je wilt? Een jurkje of gewoon een broek?' vraag ik. 'We gaan uiteten, maar zo'n zwarte leren broek met een leuk blousje lijkt me wel leuk' zegt ze. 'Ik had super leuke blousjes bij de h&m gezien. Daar kun je misschien kijken' zeg ik. 'Okay!' zegt ze en we lopen de h&m binnen. We lopen door de winkel. 'Kijk hier, deze' zeg ik en ik stop bij een kledingrek. 'Omg die rode is leuk!' zegt ze en pakt het donkerrode blousje eruit. 'Daar zal zo'n leren broek inderdaad echt leuk onderstaan' zeg ik. 'Zou je die hier ook hebben?' vraag ik. 'Vast wel' zeg ik. Na een tijdje hebben we de broek gevonden en Jade gaat passen. Ik ga zitten en na een tijdje doet ze het gordijn open. 'Wauw! Het staat je echt super' zeg ik en loop naar haar toe. Ze kijkt blij in de spiegel. 'Thomas valt flauw als hij je ziet! Oww jadie, je bent zooo mooi' zeg ik en doe Thomas na. Jade geeft me lachend een duw en trekt het gordijn weer dicht. Ik lach en ga weer zitten. Ik hoor dat ik een smsje heb. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het Niall is. 'We zijn net geland! Amerika is super mooi! Maar niet zo mooi als jou ;) Mis je nu al princess x'

Ik glimlach, hij is zo lief. 'Miss you to Nialler. Nog 30 dagen en 8 uur tot ik je weer zie x' typ ik en verzend. 'Zullen we gaan afrekenen?' vraagt Jade die het pashokje uitloopt. 'Jep' zeg ik. Ik sta op en we lopen samen naar de kassa.

____________________________

Sorry dat ik het lang duurde tot het nieuwe hoofdstuk! Ik heb het echt druk met school, veel toetsen enzo. Ik wordt er gek van! Ik probeer gewoon te blijven updaten, maar het kan misshien wat langer duren als normaal. Godzijdank hebben we over anderhalve week herfstvakantie en kan ik dan weer veel gaan schrijven :D x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Onde histórias criam vida. Descubra agora