17

8.6K 174 22
                                    

'Zullen we een film kijken?' vraagt Harry. Hij pakt een paar films en hij legt ze op tafel. Het is 's avonds. 'Toy story!' roept Liam blij. Danielle rolt met haar ogen. 'Nee Liam, die hebben we gisteren ook al gekeken' zegt ze. Ik begin te lachen. 'Hatchi!' zegt Perrie en ze wijst naar een film die op de tafel ligt. 'Hebben jullie Hatchi naar die film vernoemd?' vraag ik. Zayn knikt. 'Ja' zegt Perrie. Harry stopt de dvd in de dvdspeler en zet hem aan. Daarna ploft hij naast Jessy neer op de bank.

Deze film heb ik al ooit gezien. Hij is zo zielig ik moest er de vorige keer bij huilen. Ik ga dichter bij Niall zitten en Niall slaat een arm om me heen. Hij glimlacht naar me en ik glimlach terug. De film begint. Als de film op de helft is zet Niall hem op stop. Iedereen kijkt hem vragend aan. 'Waarom?' zeg ik. 'We kunnen toch geen film kijken zonder chips' zegt Niall. Iedereen lacht. Niall loopt naar de keuken en hij komt met 5 zakken chips terug. Hij gooit naar iedereen zak. Hij heeft er ook een voor ons. Hij komt weer naast me zitten. Hij doet de zak chips open en we beginnen te eten. Iedereen kijkt met open mond ons aan. 'Wat?' vraag ik vragend. 'Niall deelt zijn chips, dat heeft hij nog nooit gedaan' zegt Zayn met open mond. Niall bloost. 'Maar nu wel' zegt Niall en hij slaat een arm om me heen. Ik glimlach trots. We kijken de film weer verder. Het einde is heel verdrietig. De tranen rollen langzaam over mijn wangen. Ik veeg ze snel weg. Ik zie dat Perrie, Danielle, Eleanor en Jessy ook al tranen hebben. Niall ziet dat ik huil. Hij trekt me dichter tegen zich aan. Ik zie dat Niall ook een beetje tranen in zijn ogen heeft. Na een tijdje is de film afgelopen. 'Pfoee' zeg ik en ik veeg mijn tranen weg. Ik zie dat iedereen van de meisjes dat doen. Er zit nog een beetje chips en in de zak van Niall en mij. Niall doet snel zijn hand in de zak. Ik wil ook nog wat chips dus ik doe mijn hand ook in de zak. Niall is al het chips bij elkaar aan het graaien. Ik probeer ook nog wat chips te pakken. Niall heeft nog een hele hand vol en ik maak 3 chipies. Ik kijk Niall aan met een gemene blik. Niall lacht en propt snel zijn hele hand vol chips in zijn mond. 'Ik ben moe' zegt Jessy. 'Wij gaan slapen' zegt Harry. Jessy en Harry lopen naar Harry's kamer. 'Weltruste' zegt iedereen. Ik drink mijn cola op. 'Zullen wij ook gaan slapen?' vraagt Niall. Ik knik. 'Is goed' zeg ik. 'Goodnight' zeg ik tegen de rest.

Ik loop de badkamer uit. Ik zie dat Niall in zijn groot tweepersoonsbed gaat liggen. Ik zie dat hij alleen een joggingsbroek aanheeft. Ik staar nog ff snel naar zijn sixpack. Ik heb een pyamajurkje aan en een slordige knot op mijn hoofd. Ik loop naar het bed. Ik zie Niall naar me kijken. Ik ga naast hem liggen in zijn groot tweepersoonsbed. Ik draai me op mijn zij ik kijk in Niall's mooi ogen. Ik ga dichter tegen Niall aanliggen. Niall trekt me naar zich toe. Hij legt een arm om me heen. Ik kijk naar Niall. Hij geeft me een kus. 'I love you' fluister hij. 'Love you to' zeg ik.

'Wake up!' hoor ik Louis gillen. En ik voel het bed schudden. Ik doe slaperig mijn ogen open en ik zie dat Louis op bed staat te springen. 'Wake up!' roept hij nog een keer een hij springt weer. 'Ga weg Louis' mompelt Niall. Man, hij heeft echt een sexy ochtend stem. Ik heb mijn ogen half dicht en ik stamp met mijn voeten. Louis verliest zijn evenwicht en hij valt van het bed. Ik lach. Louis staat op en hij kijkt me gemeen aan. Ik steek mijn tong plagerig uit. Louis verlaat de kamer. Ik doe mijn ogen weer dicht. Ik voel ineens een adem in mijn nek. 'Goodmorning beauty' hoor ik Niall fluisteren. Ik glimlach en ik doe mijn ogen open. Ik kijk hem aan. Zijn hele haar zit door de war. Het staat hem echt leuk. 'Goodmorning' zeg ik en ik geef hem een kus. 'Sorry voor Louis' zegt Niall. 'Geeft niet' zeg ik. 'Had je hem van bed geschopt?' vraagt Niall. 'Ja' zeg ik schuldig. Niall begint te lachen. Ik lach mee.

'Liam wanneer zijn de tosti's klaar?' vraag ik. 'Bijna' roept Liam vanuit de keuken. We zitten allemaal aan de grote ontbijttafel te wachten tot Liam de tosti's klaar heeft. Mijn maag rammelt als een gek. Liam komt met een groot bord vol met tosti's aan gelopen. Ik pak direct een paar tosti's van het bord en ik begin te eten. 'Dit is echt lekker man' zeg ik terwijl ik mijn laatste hap doorslik. Iedereen kijkt me aan. 'Wat?' zeg ik. 'Jij kan echt snel eten' zegt Danielle lachend. Ik kijk naar iedereens borden. Iedereen heeft pas 1 tosti op en ik al 3. Ik kijk naar Niall zijn bord. Maar die is al lang leeg. 'Ik had gewoon honger' zeg ik. 'En nu nog, hebben jullie nutella?' vraag ik terwijl ik een boterham pak. 'Nutella wat is dat?' vraagt Zayn. 'Is dat niet die pasta?' zegt Harry. 'O ja' zegt Zayn. Ik kijk met open mond. 'Dus jullie hebben geen nutella?' zeg ik teleurstellend. 'Nope sorry' zegt Zayn. 'Dat overleef je niet' zegt Jessy in het Nederlands. 'Ja weet ik' zeg ik dramatisch. Iedereen aan de tafel lacht. Zeker omdat we Nederlands praten en dat hun er geen bal van verstaan. 'Zullen we dalijk naar de supermarkt gaan, misshien hebben ze daar wel nutella' vraagt Niall aan mij. 'Ja is goed' zeg ik blij.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu