90

3.6K 114 9
                                    

Ik lig met Niall in een hangmat die in onze tuin hangt, het is 's avonds en er verschijnen langzaam sterren in de lucht. Niall heeft m'n hand vast en speelt met m'n vingers. Ik kijk hem aan, z'n haren zitten warrig doorelkaar, z'n mooie blauwe ogen. Niall kijkt me aan en ik betrap me erzelf op dat ik aan het staren was. Ik lach. 'Wat was je aan het doen?' vraagt Niall met een glimlach op z'n gezicht. 'Kijken, naar jou' zeg ik. Niall lacht. Hij doet zijn am om middel en trekt me wat dichter tegen hem aan. 'Oh really' zegt hij. 'Yes' zeg ik lachend en ik duw m'n lippen op de zijne. Hij kust me direct terug. Na een tijdje trek ik terug. Niall kijkt me aan en glimlacht. Hij vrijft een pluk haar uit m'n gezicht en doet die achter m'n oor. 'You're beautiful princess, I can't wait to marry you' zegt hij. M'n buik krijgt een warm gevoel, als hij dat zegt maakt hij me het gelukkigste meisje op de wereld. 'Ik was aan het denken, ik heb volgende maand de hele maand rust in de Where We Are Tour. Misshien hebben we dan tijd genoeg om alles te regelen en te trouwen' zegt Niall. Er verschijnt een grote glimlach op m'n gezicht. 'Dat zou super zijn!' zeg ik. Niall lacht en geeft me een kus. 'Heb je al een idee waar je zou willen trouwen, in welk land. Engeland, Nederland, uhmm...' voor Niall zijn zin kan afmaken zeg ik. 'Ierland' zeg ik. Niall's ogen worden groot. 'Z-Zou je dat willen?' vraagt hij. 'Thuurlijk, Ierland is prachtig! En ik weet dat het traditie is in je familie om in Mullingar te trouwen, dus waarom niet' zeg ik. Niall kijkt me aan met een grote glimlach. 'You're amazing' zegt hij. Ik lach en hij geeft me een lange zoen.

Ik wordt wakker in Niall's armen. Ik kijk om me heen, ik zie dat we nog in de hangmat liggen. We zijn zeker in slaap gevallen. Ik kijk naar Niall hij ligt nog te slapen. Ik krijg een idee om een ontbijtje voor hem te maken. Ik doe langzaam Niall's arm van me af en ga rechtop zitten in de hangmat. De hangmat begint een beetje te wiebelen. Ik zet een voet eruit en voor ik het weet draait de hangmat zich om en vallen Niall en ik samen op de grond. 'Shit' zeg ik. Ik kijk naar Niall die naast me op de grond ligt. Hij kijkt verward om zich heen. 'S-Sorry' zeg ik. Als hij ons op de grond zien liggen begint hij hard te lachen. Ik schiet ook in de lach. 'Hoe heb je dat nu weer voor elkaar gekregen' zegt hij lachend. 'Ik heb geen idee' zeg ik. Niall lacht en staat op. Hij steekt z'n hand uit en tilt me op. 'Sorry dat ik zo onhandig ben, nu heb ik je wakker gemaakt' zeg ik. 'Maakt niks uit princess' zegt Niall en geeft me een kus. 'Misshien vind ik onhandig wel heel sexy' fluistert hij in m'n oor. Ik lach en geef hem een lange zoen.

Ik zit op bed, Niall is zijn koffer aan het inpakken. Hij gaat vanavond naar Spanje en daarna naar Portugal voor de laatste Where We Are shows in Europa. Ik kan helaas niet mee door mijn werk. Niall blijft een halve maand weg en dan heeft hij een maand vrij en hebben we eindelijk tijd om te trouwen. M'n begint te kloppen als ik me al voorstel om naar het altaar te lopen en Niall in pak zie. 'Fleur?' hoor ik Niall zeggen. Ik schrik op uit m'n gedachten. 'Waar ben je aan het denken?' vraagt Niall lachend en komt naast me zitten. 'Niks' zeg ik en glimlach. Niall kijkt me aan. 'Gewoon, ik kan niet wachten tot we eindelijk onze trouwdag kunnen plannen en te trouwen met jou' zeg ik. Er verschijnt een grote glimlach op Niall's gezicht. 'Me to princess' zegt Niall en geeft me een kus. Ik hoor m'n telefoon gaan. Niall trekt terug. 'Sorry' zeg ik en sta op. Ik pak m'n telefoon van een tafeltje en neem op. 'Heey Fleur, met John' zeg ik. 'Heey John' zeg ik. Niall glimlacht en gaat verder met inpakken. 'Ik heb goed nieuws' zegt John. 'Je mag samen met B.o.B optreden bij de 'Teen Choice Awards' zegt hij. 'Wat?! Oh my god!' zeg ik blij. Niall kijkt me aan. 'En je bent ook genomineerd voor een award' zegt hij. 'Wow, super cool!' zeg ik. 'Ik stuur je een mail met alle info' zegt John. 'Oke is goed' zeg ik. 'Het is over 2 weken' zegt hij. 'Oke doei' zeg ik. 'Doei' zegt John en ik hang op. 'Ik mag optreden bij de Teen Choice Awards en ik ben genomineerd!' zeg ik. 'Princess, dat is super!' zegt Niall en hij tilt me en draait me rondje. Ik lach en hij geeft me een kus. 'Ik ben zo trots op je!' zegt hij terwijl hij me een knuffel geeft. 'Wanneer is het?' vraagt hij. 'Over 2 weken, ik heb er nu al zin in' zeg ik. Niall glimlacht en geeft me een kus.

Ik sta met Niall buiten, de bus met Paul, de jongens en Eleanor kunnen elk moment komen. Eleanor gaat met de jongens mee naar Spanje. Ik zie in de verte een zwart busje aankomen, daar zijn ze. Ik geef Niall een knuffel. 'Ik ga je missen princess' zegt Niall en geeft me een kus in m'n nek. 'Voor je het weet is de halve maand weer voorbij en ben ik er weer' zegt hij. Ik glimlach. De auto stopt. Paul stapt uit. 'Heey' zegt hij. Hij pakt Niall's koffers en legt ze achterin. Iemand doet het raam open. 'Heey!'. Het is Liam. 'Heey buddy' zegt Niall. 'Heey Liam' zeg ik. Ik geef Niall een knuffel en Niall geeft me een lange zoen. 'I love you princess' zegt hij. 'I love you to Niall' zeg ik. Hij geeft me nog een snelle kus en loopt naar de auto. Hij stapt achterin in. 'Doei Fleur' zegt Liam en doet het raam dicht. Ik glimlach en zwaai en de auto rijdt weg.

________________________

Het 2e hoofdstuk in 3 dagen haha. Ik had zin om te schrijven. Hoop dat jullie het leuk vinden :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now