129

2.5K 104 15
                                    

'Goodmorning beautiful' hoor ik Niall's zachte stem als ik mijn ogen opendoe. Ik kijk recht in zijn fel blauwe ogen. 'Goodmorning' zeg ik glimlachend. 'Happy Valentine's day' zegt hij en geeft me een kus. 'Happy Valentine's day' zeg ik glimlachend. 'Ik heb een cadeautje voor je' zegt hij. Ik ga rechtop zitten en hij geeft me een klein doosje. Ik maak de strik los en doe het doosje open. Het is een mooie zilvere armband met bedeltjes. 'Woww' zeg ik en pak het eruit. 'Kom ik doe hem bij je om' zegt hij en doet het om mijn pols. 'Hij is echt super mooi! Dat had je echt niet hoeven te doen' zeg ik. 'Natuurlijk wel, you're my princess' zegt hij. Ik glimlach en geef hem een lange kus. 'Dankje Niall' zeg ik. Hij glimlacht en ik sta op. 'Ik heb ook iets voor jou' zeg ik. Ik loop naar mijn koffer en pak mijn cadeautje. Ik loop terug naar het bed en ga tegenover hem zitten. 'Voor jou' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. 'Wat is het?' vraagt hij terwijl hij het dunne cadeautje bekijkt. 'Tjaa, maak maar open' zeg ik en hij scheurt het papier ervan af. 'Australian Open Final' leest hij voor van het kaartje. Niall is fan van tennis en kijkt vaak naar wedstrijden via de tv. Hij had het er laatst via de telefoon over hoe graag hij naar Australian Open wilde. En vooral omdat Djokovic in de finale staat, zijn favoriet. 'Omg! Supervet!' zegt hij blij. 'Hoe kom je hieraan? Dat was toch helemaal uitverkocht?' vraagt hij en bewonderd de kaartjes. 'Ik had nog net op het laatste moment kaartjes kunnen scoren' zeg ik. 'Wow, echt bedankt princess! Kom eens hier' zegt hij en legt de kaartjes naast zich neer. Hij strekt zijn armen uit en ik kruip op zijn schoot. 'I love you so so much' zegt hij als hij me knuffelt. 'I love you too' zeg ik en geef hem een kus. 'Je bent echt de beste man die ik me kan wensen, weet je dat?' zeg ik. Hij glimlacht en geeft me weer een kus.

'Welke mensen doen dit ook nou weer op Valentijnsdag?' klaagt Zayn. 'Sorry jongens, vanavond zijn jullie weer terug' zegt Paul. 'Bye princess, sorry dat ik weg moet' zegt Niall en geeft me een kus. De jongens hadden vandaag een onverwacht interview en zijn de hele middag weg. 'Jij kan er ook niets aan doen' zeg ik. 'Kijk op je bed' zegt hij. 'Huh?' vraag ik verbaasd. 'We moeten echt gaan jongens' zegt Paul. 'See you tonight babe' zegt Niall en loopt met de rest van de jongens en Paul het hotel uit. 'En dan blijven wij over' zegt Jessy en leunt tegen me aan. 'Yup' zeg ik. 'Maar ik ben wel blij dat je er weer bent, anders was ik vandaag helemaal alleen geweest' zegt ze Jessy. 'Zullen we wat gaan drinken?' vraagt ze. 'Uhh ja is goed, is het goed dat we nog heel even naar mijn hotelkamer gaan?' vraag ik. 'Thuurlijk' zegt Jessy. 'Heb jij al iets van Harry gekregen voor valentijnsdag?' vraag ik als we naar de liften lopen. 'Jaa kijk' zegt ze en laat haar ketting zien die ze omheeft. 'Ahw superlief' zeg ik. 'En jij?' vraagt Jessy. 'Tadaa' zeg ik en laat haar mijn armbandje zien. 'Wow supermooi' zegt ze. Ik glimlach en knik. We lopen de liften uit de gang op en we lopen Niall en mijn hotelkamer in. 'Ik heb honger, hebben jullie nog iets te eten?' vraagt Jessy terwijl ze naar de koelkast loopt. 'Nope, alles is op' zeg ik en loop naar de slaapkamer. Ik zie een rood jurkje op bed liggen met een briefje.

"Sorry dat ik vanmiddag weg moet. Ik haal je vanavond om 8 uur op en dan neem ik je me naar een restaurant. Ik kan niet wachten om je in dat jurkje te zien. Love ya princes xxx"

'Wat is dat?' vraagt Jessy als ze de slaapkamer inkomt lopen. 'Van Niall' zeg ik en laat het briefje lezen. 'Ohmygod zo romantisch' zegt ze. 'Niall is echt zo lief voor je' zegt ze en ik glimlach. Ik hoor geknor. 'Sorry' zegt Jessy en ik lach. 'Kom, we gaan wat eten' zeg ik en we lopen de hotelkamer uit.

'Dankjewel' zeg ik als een ober Jessy en ik ons eten op de tafel zetten. 'Hoe was de tour die 2 maanden?' vraag ik. 'Super leuk, maar soms is het ook zo vermoeiend. Ik moest een maand lang met 5 jongens in een tour bus' zegt ze. Ik lach. 'Ze ruimen echt niets op en dan allemaal hun zweetvoeten' zegt ze. 'Arme jij' zeg ik lachend. 'Maar ik heb het overleefd, ik was blij toen we weer in een hotel zaten' zegt ze. Ik glimlach en eet van mijn broodje gezond. 'Niall misde je zo erg, dat merkte je soms echt' zegt ze. 'Ja?' vraag ik. 'Ja, soms was hij heel down en stil. En ging hij heel vroeg naar bed. Of ik zag hem vaker naar foto's van jou of jullie samen op zijn telefoon kijken' zeg ik. 'Ik heb hem ook zo gemist' zeg ik. Jessy glimlacht. 'Mij ook?' vraagt ze. 'Thuurlijk jou ook!' zeg ik en we lachen.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now