112

2.4K 101 13
                                    

Ik doe langzaam mijn ogen open. Ik kijk rond en herinner me weer dat ik in Amerika ben. Ik denk aan gisteravond. 'Hi princess' hoor ik Niall's stem. Ik merk dat ik zijn armen lig en kijk hem aan. 'Heey' zeg ik met een glimlach en geef hem een kus. 'Hoe gaat het?' vraagt hij en doet een pluk haar achter mijn oor. 'Wel goed denk ik. Ik ben een stuk minder moe als gisteren. Alleen nog een beetje pijn aan mijn hoofd' zeg ik. 'We gaan vandaag gewoon lekker niets doen' zegt hij en geeft me een kus op mijn hoofd. 'Ik ga een ontbijtje voor je maken' zegt hij. 'Okee' zeg ik glimlachend en hij staat op. Ik heb zo'n geluk met hem, hij is zo lief. Ik hoor mijn telefoon gaan. Ik pak hem van het kastje en neem op. Ik zie dat het Jade is. 'Heey Jade' zeg ik. 'Heey Fleur, hoe gaat het?' vraagt ze. 'Ja wel goed' zeg ik. 'Ik weet wat er gisteren is gebeurt. Heb je pijn?' vraagt ze. 'Huh? Hoe weet je dat?' vraag ik. 'Twitter stond vol gisteren, en veel fans hebben het gefimd' zegt ze. Ik zucht en ga met mijn hand door mijn haar. 'Maar gaat het dus goed?' vraagt ze. 'Ja hoor, ik heb een beetje last van mijn hoofd. Maar dat gaat wel over' zeg ik. 'Gelukkig maar' zegt ze. 'Maar ik moet nu gaan, ik dacht ff bellen hoe het met je gaat' zegt ze. 'Dankjewel, doei!' zeg ik. 'Doei!' zegt ze. Ik hang op en leg mijn telefoon naast me. Niall komt binnen gelopen met een dienblad. Ik glimlach en hij komt naast me zitten. Hij zet het dienblad tussen ons in. 'Wie was dat?' vraagt hij. 'Jade, ze vroeg hoe het ging. Het stond al overal op twitter' zeg ik en pak een croissantje. 'De fans weten echt alles' zegt hij. Ik knik en eet mijn croissantje op. 'Dit is echt heerlijk' zeg ik en eet mijn crossaintje op. 'Helemaal zelf gebakken' zegt hij. 'Uit de supermarkt?' vraag ik lachend. 'Jep' zegt hij en lacht. 'Ik wist het' zeg ik lachend. Ik eet het crossaintje op en en kruip op zijn schoot. 'Bedankt voor het ontbijtje en alles van gisteren' zeg ik. 'No problemo, alles voor mijn princess' zegt hij. Ik lach en geef hem een kus. 'You're the best Niall' zeg ik. 'I love you so much' zegt hij en trek me in een knuffel. 'I love you too' zeg ik.

Ik hoor iemand op de deur kloppen. Ik doe open en zie Jessy staan. 'Hey Fleurie!' zegt ze en omhelst me. 'Heyhey' zeg ik en laat haar binnen. 'En gaat het beter?' vraagt ze. 'Ja, ik ben veel minder moe. Ik heb alleen nog een beetje pijn aan mijn hoofd maar, that's it's' zeg ik. 'Je bent een bikkel' zegt ze lachend. 'I know, I know' zeg ik nep-trots. Jessy lacht. 'Wil je wat drinken?' vraag ik. 'Is goed, doe maar cola' zegt ze. Ik schud twee glazen cola in en we lopen naar de woonkamer. 'Heey' zegt Niall als hij Jessy ziet. 'Hey' zegt ze en gaat op de bank zitten. Ik ga naast Niall zitten. Ik hoor Niall's telefoon gaan en hij neemt op. 'Ey man' zegt hij. 'Okay, ja geen probleem' zegt hij. 'Zie je straks' zegt hij en neemt op. 'Het was Zayn, we gaan vanavond al naar huis, inplaats van morgenvroeg' zegt hij. 'Hoelaat vertrek het vliegtuig?' vraagt Jessy. '7 uur' zegt hij en stopt zijn telefoon terug in zijn broek. 'Oh god, ik ga alvast inpakken. Doei bedankt voor het drinken!' zegt ze en rent de hotelkamer uit. Niall kijkt me raar aan en we schieten allebei in de lach. 'Het duurt altijd uren totdat ze alles in haar koffer heeft gestopt' zeg ik. Niall lacht en slaat zijn arm om mij heen. Hij gaat op instagram en klikt op de camera. Ik glimlach en weet dat hij een selfie gaat maken. Ik geef hem een kus op zijn wang en hij knipt een foto. Niall glimlacht en zet hem op instagram. 'With my lovely princess. I love her so much'

Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij geeft me een kus.

Niall en ik lopen onze hotelkamer uit. We vertrekken richting het vliegtuig, we gaan naar huis. De rest van de jongens en Jessy komen ook de gang opgelopen. 'Let's go home, home, home' begint Harry te zingen. 'Yessss' roept Jessy blij. Ik lach en Niall pakt mijn hand. We lopen met z'n allen de liften in. 'Ik heb zo'n zin om eindelijk weer naar huis te gaan' zegt Zayn. 'I can't wait to see Danielle' zegt Liam. Na een tijdje gaan de liftdeuren weer open en we lopen uit de liften. Ik zie Paul en de rest van de bodyguards al zitten. 'Ready?' vraagt Paul. 'Jup' zegt Louis en springt op Paul zijn rug. We beginnen allemaal te lachen. 'Soms lijkt het net alsof jullie 10 zijn' zegt Paul en we lopen het hotel uit. 'Ik hou ook van jou Paulie' zegt Louis lachend. We gaan in het busje zitten en rijden richting het vliegveld.

'Wie wilt pizza salami?' vraagt Harry. 'Ikke!' zeg ik en Harry legt de pizza voor me. We zitten allemaal in de privejet van de jongens, opweg naar Engeland. Het is een heel luxe vliegtuig. Het is heel anders als een gewoon vliegtuig. Het is gewoon een soort van woonkamer met een keukentje. Je hoeft ook geen riem om. Harry is pizza's het bakken voor iedereen. Niall pakt een stuk van mijn pizza. 'Ey' zeg ik. 'Ik heb zo'n honger' zegt hij. 'Je hebt al een hele pizza op!' zeg ik. 'Please' zegt hij en trekt een pruillipje. 'Je hebt gelukt dat ik niet tegen je pruillipje kan' zeg ik en geef hem een stuk. 'Love ya' zegt hij en geeft me een kus op mijn wang. Ik lach en eet de pizza op. 'Ik ben zo blij om weer naar huis te gaan' zegt Zayn terwijl hij naar buiten kijkt. 'Is Perrie al terug van tour?' vraagt Jessy. 'Ja gelukkig wel. Anders had ik nog langer moeten wachten' zegt Zayn. 'Ik ben moe!' zegt Jessy en legt haar schouder op die van Harry. 'Hoelaat landen we?' vraag ik. '11 uur' zegt Liam. Ik kijk weer naar mijn pizza en ik zie dat er nog maar 1 stuk ligt inplaats van 2. 'Niall!' zeg ik. 'Sorry princess' zegt hij met een grijns. Ik schud lachend mijn hoofd en eet het laatste stuk op.

____________________________

Ik probeer nu elke dag een nieuw hoofdstuk te publiceren! Hope you like it :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now