55

5.2K 119 6
                                    

Vandaag komt Niall thuis! Nu heeft Niall 2 weken vrij door kerstmis en nieuwjaar, ik kan niet wachten tot hem weer te zien. Het is nu 11 s'avonds en het hij komt om 2 uur snachts thuis. Ik blijf natuurlijk wakker. Ik ga naar boven en trek een joggingsbroek met sweater aan. Ik doe mijn haar in een knot, ik loop weer naar onder en ga op de bank liggen. Ik zap en stop als ik mtv tegenkom. Yes, Snooki & Jwoww is erop. Dat heb ik al lang niet meer gezien. Toen ik nog in Nederland woonde keek ik het altijd met Jessy.

Ik schrik wakker als ik een deur hoor dichtslaan. Ik kijk om me heen, de tv staat aan. Ik ben in slaap gevallen. Ik kijk op de klok, het is 2 uur! Ik ren naar de hal, ik zie Niall staan. Hij zet zijn rugzak op de grond. Hij ziet me staan. 'Princess!' zegt hij. Ik ren naar hem toe en vlieg om zijn hals. 'I've missed you' fluistert hij in mijn oor. Ik giechel. 'Ik jou ook' zeg ik. Hij geeft me een kus. 'Ik ben zo trots op je! Ik wist dat je het kon. Je staat gewoon op 1 in Engeland!' zegt Niall. 'En Nederland, Frankrijk, Spanje en Italie!' zeg ik. 'Nee' zegt Niall. 'Ja' zeg ik. Niall pakt me vast en draait me rond. Ik lach, hij drukt zijn lippen weer op de mijne. Hij loopt met mij nog steeds in zijn handen naar de woonkamer. Hij gaat op de bank zitten met mij op zijn schoot. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne, ik kus hem terug. 'Ik ben zo blij dat je weer terug bent' zeg ik. 'Ik ook' zegt Niall en glimlacht. Ik leg mijn hoofd in zijn nek. 'Ben je moe' vraagt hij. 'Beetje' zeg ik. 'Kom, we gaan naar bed' zegt Niall. We staan op, Niall pakt zijn koffer en ik pak zijn tas. We lopen naar boven. Ik kam mijn haar door, poets m'n tanden en ga in bed liggen. Niall komt na een tijdje naast me liggen. Ik ga tegen me aanliggen en hij slaat een arm om me heen. 'Dit heb ik echt gemist' zeg ik. 'Ik ook' zegt Niall en geeft me een kus op mijn hoofd. Na een tijdje gepraat te hebben gaan we slapen. 'Weltruste Princess' zegt Niall en geeft me een kus. 'Weltruste' zeg ik en glimlach en kus hem terug.

Ik wordt wakker in Niall's armen. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en kijk op de wekker, het is half 9. Ik wurm me voorzichtig uit Niall's armen en stap uit bed. Ik loop zachtjes naar onder en ga naar de keuken, ik besluit om een ontbijtje voor Niall te maken. Ik kijk naar buiten, er ligt sneeuw! Yes, we hebben een witte kerst. Ik glimlach en kijk naar buiten. Ik pak een pan en maak een eitje kapot. Ik dek de tafel alvast en zet een kerstmis cd op. 'Baby all I want for christmas is' voor dat ik het af kan zingen hoor ik 'you' achter me. Ik draai me om en zie Niall staan. Ik lach en geef hem een knuffel. Ik laat hem na een tijdje los en leg het eitje op zijn bord. 'Het sneeuwt!' zeg ik. 'Ja ik zag het' zegt Niall. 'Zullen we het huis gaan versieren, het is over een week al kerstmis' zeg ik. 'Is goed, hier in de stad weet ik waar je kerstbomen kunt kopen' zegt Niall. 'Yeah, i love christmas' zeg ik en ik ga tegenover Niall zitten.

Niall en ik lopen samen hand aan hand door London. Ik heb een dikke schaal en een muts op, het is echt koud. Het sneeuwt zachtjes. Overal hangen lichtjes en er staan grote versierde kerstbomen. We lopen naar een winkeltje en gaan binnen. De hele winkel staat vol kerstbomen en kerstspullen. We lopen naar de toonbank. 'Hoi, kommen jullie voor een kerstboom kijken?' vraagt de man. 'Ja' zegt Niall. 'Een echte of neppe?' vraagt de man. Niall kijkt me aan. 'Echte' zeg ik. 'Oke, loop maar mee. De echte staan buiten' zegt de man. Niall en ik lopen achter de man aan helemaal door de winkel naar buiten. We komen aan bij een grootte tuin die vol met kerstbomen staat. Na een tijdje hebben Niall en ik een kerstboom gevonden en betalen hem, we krijgen een karretje waar we de kerstboom in kunnen leggen. We lopen terug de winkel in. 'Is het goed dat we nog even naar de versiering kijken?' vraagt Niall aan de man. 'Thuurlijk' zegt de man. Niall en ik kijken de winkel rond. We kopen rode kerstballen, slingers, een piek en nog meer versiering. Na een tijdje betalen we en we lopen terug. Niall heeft de linkse kant van de hendel vast en ik de rechter, we trekken samen de kar, we lopen terug naar huis. 'Yeah we hebben een kerstboom' zeg ik blij. Niall lacht.

Niall en ik hebben heel het huis versiert en alles is nu in de kerststemming. We zijn nog wat kerstballen in de boom het hangen.'Auw' zeg ik. 'Wat is er?' vraagt Niall. 'Naald van de boom in m'n vinger' zeg ik. Niall loopt naar me toe en pakt mijn vinger. Hij geeft er een kusje op, ik lach. Hij is echt zo lief. 'Ik hou van kerstmis, behalve dat de boom prikt' zeg ik. Niall lacht. 'Als je zou moeten kiezen winter of zomer, wat zal je dan zeggen' zegt Niall. 'Uhmm...zomer' zeg ik en ik hang weer een bal in de boom. 'Jij' vraag ik. 'Ook zomer' zegt Niall. 'Eten of drinken?' vraag ik. 'Eten natuurlijk' zegt Niall. 'Domme vraag' zeg ik. Niall lacht. 'Friet of pizza?' vraagt Niall. 'Pizza' zeg ik. 'Strand of zwembad?' vraag ik. 'Strand' zegt Niall. 'Twitter of Instagram?' vraagt Niall. 'Uhm, ik weet het niet' zeg ik. 'Je moet kiezen' zegt Niall. 'Ik denk toch Twitter' zeg ik. 'Nandos of Fleur' vraag ik. 'Fleur' zegt Niall en kust me.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now