83

3.5K 111 17
                                    

Ik klop op de deur van John's kantoor. 'Kom binnen' zegt John. Ik doe de deur open en loop naar binnen. 'Heey Fleur' zegt hij en glimlacht. 'Hallo' zeg ik en ga tegenover hem zitten. 'Hoe gaat het?' vraagt hij. 'Ja goed' zeg ik met een glimlach. 'Goedzo, heb je gister Nederland-Spanje gezien?' vraagt hij. 'Ja, ongeloofelijk' zeg ik. John lacht. 'Die eerste goal van Van Persie was prachtig' zegt John. Ik knik. 'Je album is bijna af, nog een paar liedjes' zegt hij. Ik knik. 'We moeten ook nog een naam bedenken en een fotoshoot voor je album houden' zegt John. 'Oke' zeg ik. 'Ik wil iets vragen' zeg ik. John kijkt me aan. 'Niall gaat deze week op Europa tour met One Direction en ik wou vragen als ik misshien een paar dagen met hem meekon' zeg ik. 'Welke dagen wil je het liefste' vraagt hij. 'Uhm, ik dacht van 24 en 25 juni want dan zijn ze in Nederland en dan kan ik ook m'n ouders weer zien' zeg ik. John knikt. 'Natuurlijk, anders ga je gewoon de week van 23 tot 30 Juni met Niall mee' zeg ik. 'Echt? Mag dat?' vraag ik. 'Ja thuurlijk' zegt John. 'Super bedankt' zeg ik. Ik sta op en omhels John.

Ik doe de deur open en loop naar binnen. 'Niall' roep ik. 'Ja princess?' hoor ik vanuit de woonkamer. Ik ren blij de woonkamer in. Ik zie dat hij al naar me toe komt lopen. Ik spring blij op hem af. 'Niall ik mag een week met je mee!' Hij vangt me op een draait me een rondje. Hij zet m'n voeten weer op de grond en geeft me een lange knuffel. Hij lacht van blijschap. Hij trekt zich een beetje terug zodat hij me aankijkt. 'Fleur, je moet eens weten hoe blij ik ben' zegt Niall. Ik glimlach en geef hem een kus.

Niall is z'n koffers aan het inpakken, hij gaat zo weg. Ik ben blij dat ik mee mag maar ook verdrietig dat ik weer een week zonder hem ben. Een week klinkt kort maar zonder Niall lijkt het eeuw. Ik ga naast het koffer op bed zitten. 'Weet je zeker dat ik niet hoef te helpen?' vraag ik. 'Nee, ik ben toch bijna klaar' zegt hij en glimlacht. Hij loopt naar me toe en geeft me zijn grijse sweater met een groot zwart driehoeksvorm erop. 'Hier deze mag je houden, ik neem hem niet mee' zegt hij. Ik glimlach. Dit is mijn lievelingstrui van Niall. Hij is zacht en hij ruikt gewoon naar Niall. 'Als je me mist, doe hem dan aan. Dan ben ik toch een beetje bij je' zegt hij. Ik sta op en geef hem een knuffel. 'Ik ga je missen' zeg ik. Ik leg m'n hoofd op z'n schouder. 'Ik jou ook princess' zegt hij en gaat met z'n hand door m'n haar. Ik laat hem na een tijdje los en ga op bed zitten. Niall rits zijn koffer dicht en tilt hem op. Ik sta op en pak z'n rugzak. We lopen samen naar beneden. Hij zet z'n koffer op de grond en doet z'n armen om m'n middel. Hij trekt me naar zich toe en ik geef hem een knuffel. 'Princes, ik hou van je. Ik ga je zo erg missen. Gelukkig zie ik je over een week weer' zegt hij. Ik knik en trek me een beetje terug zodat ik hem aankijk. Ik glimlach. 'Ik kan niet wachten' zeg ik. Niall lacht en geeft me een kus. 'Veel plezier, en geniet ervan. De Europese fans zijn geweldig. Dat weet je' zeg ik. Niall lacht. 'Ja dat weet ik zeker' zegt hij. Ik lach en geef hem nog een laaste lange zoen. Hij laat me los en loopt naar z'n koffer. Hij doet z'n rugzak om en pakt z'n koffer. 'I love you' zeg ik. 'I love you to princess, tot over een week' zegt hij. Ik glimlach. Hij doet de deur open en kijkt nog een keer naar me om. Hij geeft me een knipoog. Ik glimlach en zwaai naar hem. Hij loopt naar buiten en doet de deur achter zich dicht.

Ik loop naar Niall's en mijn kamer. Ik pak m'n gitaar van de standaard, ik heb zin om iets te schrijven. Ik zie de trui van Niall op bed liggen. 'Als je me mist, doe hem dan aan. Dan ben ik toch een beetje bij je' hoor ik Niall in m'n hoofd zeggen. Ik loop naar het bed en leg de gitaar erop. Ik doe m'n t-shirt uit en trek Niall's sweater aan. Hij is te groot voor me, maar dat vind ik niet erg. De mouwen zijn veelste lang. Ik ruik aan de mouwen en moet direct aan Niall denken. Ik glimlach. Ik pak m'n telefoon en stuur hem een smsje. Ik weet niet als hij reageert omdat hij misshien al in het vliegtuig zit maar dat maakt niks uit. 'Ik heb je sweater al aan, I miss you Nialler x' typ ik en verzend. Na een minuutje krijg ik een smsje terug. 'Can't wait to see you next week, I miss you to princess xx' Ik voel een warm gevoel in m'n buik en glimlach. Ik doe m'n telefoon in m'n broekzak en pak mijn gitaar van bed. Ik loop naar onder en ga op de bank zitten. Ik pak een paar blaadjes en een potlood en leg ze voor me op tafel. Ik begin gewoon wat te spelen zoals ik altijd doe. Na een kwartiertje heb ik al een melodie. Ik begin tekst erbij te schrijven. Na drie kwartier heb ik het liedje af! Het heet 'A Thousand Years'. Ik begin te spelen.

''Heart beats fast. Colors and promises. How to be brave? How can I love when I'm afraid to fall? But watching you stand alone. All of my doubt suddenly goes away somehow.

One step closer.

I have died every day waiting for you. Darling, don't be afraid I have loved you. For a thousand years. I'll love you for a thousand more.

Time stands still. Beauty in all she is. I will be brave. I will not let anything take away. What's standing in front of me.  Every breath. Every hour has come to this.

One step closer.

I have died every day waiting for you. Darling, don't be afraid I have loved you. For a thousand years. I'll love you for a thousand more.

And all along I believed I would find you. Time has brought your heart to me. I have loved you for a thousand years. I'll love you for a thousand more.

One step closer.

One step closer.

I have died every day waiting for you. Darling don't be afraid I have loved you. For a thousand years. I'll love you for a thousand more.

And all along I believed I would find you. Time has brought your heart to me. I have loved you for a thousand years. I'll love you for a thousand more.

___________________________

Dit liedje heet 'A Thousand Years' van Christina Perri. Dit liedje hebben ze ook in een Twilight film gebruikt, dus misshien ken je het daar van. Maar in dit verhaal heeft Fleur het liedje geschreven voor haar album :) Het liedje staat in de media x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن