117

2K 106 12
                                    

'Princess?' hoor ik Niall roepen. 'Jaa?' vraag ik terwijl ik de woonkamer inloop. 'Zou je het leuk vinden om samen de 'Cupcake Challange' te doen?' vraagt hij. 'De 'Cupcake Challange?' vraag ik en blof naast hem neer op de bank. 'Ja kijk' zegt Niall en laat de trend zien op Twitter. #NiallAndFleurCupCakeChallange. 'Wat? is dat trending?' vraag ik lachend. 'Jep, worldwide' zegt hij. 'Woww hoe dat?' vraag ik. 'Ik had getweet: Should Fleur and I do the Cupcake Challange?' zegt Niall. 'Je fans zijn echt ongelooflijk' zeg ik. 'I know, they're the best' zegt hij. Ik glimlach en sta op. 'Let's do this!' zeg ik. Niall lacht en rent blij de keuken in. 'Weet je hoe je moet bakken?' vraag ik. 'Nee, jij?' vraagt Niall terwijl hij alles uit de keukenkastjes pakt. 'Nee' zeg ik en we schieten allebei in de lach. 'Ik kijk wel op internet voor een recept voor cupcakes' zeg ik lachend en pak mijn tablet. Niall zet zijn laptop klaar op de tafel en richt die naar de keuken. Ik leg de tablet voor ons en loop naar een keukenkastje. 'Kijk!' zeg ik en pak 2 kokmutsen uit het kastje. Niall schiet in de lach. 'Waar heb je die nou weer vandaan?' vraagt hij lachend. 'Ik heb ze ooit gekocht, een jaar geleden ofzo' zeg ik en doe de muts bij Niall op. Ik schiet in de lach. 'I'm chef Nialler' zegt hij met een raar accent. Ik lach en zet de andere muts bij mij op. 'You look so adorble' lacht hij. Ik lach en Niall loopt naar de laptop en zet de twitcam aan. 'Hello! Leuk dat jullie naar een twitcam kijken van mij en Fleur! We gaan de Cupcake Challange doen!' zegt hij blij en gaat naast me staan. 'We hebben allebei geen flauw idee hoe we cupcakes moeten bakken, dus we doen alles via internet' zeg ik lachend. 'We beginnen met 2 eieren: zegt Niall. Ik pak twee eieren voor me en pak ook een kommetje. 'Maak de eieren kapot' leest Niall voor. 'Oh god, dit kan ik niet. Mijn moeder probeerde me het vroeger altijd te leren maar het lukte me nooit' zeg ik en lach. Niall schiet in de lach. 'Wie kan er nu geen ei kapot maken?' vraagt hij plagerig. 'Ik' zeg ik en trek een pruillipje. 'Probeer het gewoon' zegt hij. 'Alleen als je beloofd dat je me niet uitlacht als het mis gaat' zeg ik. Niall doet net alsof hij zijn mond dicht rist. Ik knik tevreden en pak een ei. Ik tik ermee op de rand van het kommetje, ik wil het dat het ei in de kom valt maar de schil valt mee. 'Neeee' zeg ik. Niall maakt geen geluid. Ik kijk op en zie hem met een grote grijns me aankijken. Hij probeert stil te zijn maar schiet in de lach. 'Nouww' zeg ik en duw tegen zijn schouder. 'Je had het beloofd' zeg ik en trek een pruillipje. 'Sorry princess, je bent gewoon zo schattig' zegt hij. 'Kom, zal ik het doen?' vraagt hij. 'Ja' zeg ik lachend. Hij pakt een nieuw kommetje en maakt gemakkelijk de 2 eitjes kapot.

Ik sta in de keuken en ruim het afwasmahine uit, de cupcakes waren helemaal verbrand en hebben we direct weggegooit. Het was super grappig en de fans vonden het fantastisch had Niall op twitter gelezen. Het regent en onweert super hard buiten, het is echt herfstweer. Ik kijk naar Niall die op de bank voetbal zit te kijken. Ik loop naar het keukenblad en maak het schoon met een doekje. Ineens gaan alle lichten uit en is het pikdonker. De tv valt ook uit, het is doodstil. Ik schrik en het doekje valt uit mijn handen. 'Princess?' hoor ik Niall's stem. 'Niall? Waar ben je?' vraag ik. Ik hoor een harde donder en vervolgens verlicht het hele huis door een flits. Ik ben doodsbang voor onweer, normaal alleen snachts. Maar nu het pikdonker is ook. Ik schrik weer en ik hoor voetstappen. 'Niall' zeg ik nog eens en dit keer een beetje bang. Ik doe mijn handen vooruit in de hoop dat ik hem aanraak. Ik voel plotseling twee armen om mijn middel. Ik zucht opgelucht en omhels hem. 'De stroom is denk ik uitgevallen door de storm' zegt hij en aait over mijn rug. 'En nu?' vraag ik. 'Ik denk dat hij het morgen wel weer doet' zegt hij. 'Zullen we naar bed gaan?' vraag ik. 'Is goed' zegt Niall en we staan nog steeds in de omhelzing. Niall pakt mijn hand en we lopen langzaam de hal op. We zien echt helemaal niets. Hopelijk lopen we niet tegen de muur op. Ik hoor een bonk. 'Dat is dus de trapleuning' zegt Niall lachend. Ik lach, Niall is dus tegen de trapleuning aangelopen. We lopen langzaam de trap op. Ik blijf Niall's hand vasthouden zodat ik niet ergens over struikel of tegen aan loop. Uiteindelijk komen we bij de slaapkamer. Ik doe mijn kleren uit en trek mijn pyamajurkje aan. Ik loop richting het bed maar voel dat ik voor een muur sta. Ik schiet in de lach, dit is zo lastig. De kamer wordt weer verlicht door een flits en ik zie dat ik aan de andere kant van de kamer het bed staan. 'Onweer kan toch handig zijn' mompel ik en loop naar bed. Ik ga op bed zitten. Ik voel het bed inzakken. 'Ik heb kaarsen' hoor ik Niall zeggen. Ineens zie ik een vuurtje en ik zie Niall voor me zitten. Ik glimlach en Niall steekt de kaars aan. Na een tijdje staan er een paar kaarsen op de nachtkastjes. 'Zo, nu kan jou teminste nog zien' zegt Niall. Ik glimlach en geef hem een kus. Niall staat op van bed en trekt zijn kleren uit zodat hij alleen nog maar zijn onderbroek aanheeft. Ik staar naar zijn buik en gespierde armen. Ik voel mijn buik tintelen. Niall komt teruggelopen met zijn gitaar in zijn handen. 'Ik ga je een liedje laten horen van het nieuwe album' zegt hij. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Niall gaat tegenover me zitten en begint te spelen.

'Going out tonight, changes into something red. Her mother doesn't like that kind of dress. Everything she never had. She's showing off.

Driving too fast, moon is breaking through her hair. She said it was something that she won't forget. Having no regrets is all that she really wants.

I'm only getting older baby. And I've been thinking about you lately. Does it ever drive you crazy. Just how fast the night changes. Everything that you've ever dreamed of. Disappearing when you wake up. But there's nothing to be afraid of. Even when the night changes. It will never change me and you

Chasing her tonight, doubts are running 'round her head. He's waiting, hides behind his cigarette. Heart is beating loud, she doesn't want it to stop.

Moving too fast, moon is lighting up her skin. She's falling, doesn't even know it yet. Having no regrets is all that she really wants.

I'm only getting older baby. And I've been thinking about you lately. Does it ever drive you crazy. Just how fast the night changes. Everything that you've ever dreamed of. Disappearing when you wake up. But there's nothing to be afraid of. Even when the night changes. It will never change me and you.

Going out tonight, changes into something red. Her mother doesn't like that kind of dress. Reminds her of a missing piece of innocence she lost.

I'm only getting older baby. And I've been thinking about you lately. Does it ever drive you crazy. Just how fast the night changes. Everything that you've ever dreamed of. Disappearing when you wake up. But there's nothing to be afraid of. Even when the night changes

It will never change, baby. We will never change, baby. It will never change me and you

Ik staar hem aan, het liedje is zo mooi. Zijn stem klinkt als een engel. 'Wow' zeg ik. Niall glimlacht en legt zijn gitaar naast zich. 'Dat was prachtig' zeg ik en omhels hem. Niall glimlacht en ik kruip op zijn schoot. Ik geef hem een kus. Ik kijk hem aan ga met mijn hand door zijn haar. 'Het album wordt fantastisch, dat weet ik zeker' zeg ik. Niall glimlacht en geeft een kus op mijn neus. 'Je bent fantastisch' zegt hij. Ik lach en kijk naar de kaarsen, het licht is schemerig. De storm is ook gestopt alleen hoor je het nog zachtjes regenen. 'Weet je dat dit best wel romantisch is' zeg ik en kijk hem aan. 'I know' grijnst hij. Niall slaat zijn armen om mijn middel en trek me dichter naar hem toe. 'I'm so lucky to have you' zegt hij en staart me aan. Ik glimlach en onze gezichten komen steeds dichter bij elkaar. Ik voel zijn zachte lippen op de mijne. Ik kus hem terug en ga met mijn handen langzaam over zijn armen en buik. Niall gaat met zijn handen naar mijn pyamajurkje en trek hem uit. 'So damn beautiful' fluistert hij en kijkt naar mijn lichaam. Ik heb alleen nog mijn ondergoed aan. Ik glimlach en Niall duwt me naar achteren zodat ik met mijn rug op bed lig. Hij kruipt direct over me heen en drukt zijn lippen weer op de mijne. Niall begint me kusjes te geven in mijn nek. Ik kreun en druk mijn nagels zachtjes in zijn rug. Hij geeft me kusjes op mijn schouder, wang en dan op mijn mond. Ik kus hem terug en ga met mijn handen door zijn haar, ik weet dat hij ervan houdt als ik dat doe. 'Princess' kreunt hij. Hij kust me nog intenser. Gosh, ik hou van hem. 'I love you so much' zegt hij ondertussen en ik kijk in zijn helderblauwe ogen. 'I love you to' zeg ik. Niall glimlacht en ik druk mijn lippen weer op de zijne.

_______________________________

Ik ben super druk met leren voor de toetsweek die ik volgende week heb maar ik probeer weer zo snel mogelijk te updaten. Bedankt voor de lieve reacties :) xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now