21

8.1K 178 12
                                    

Ik loop sloffend de woonkamer in. Ik loop de keuken in. 'Heey!' zegt een meisjesstem. Ik zie dat Jessy in de keuken staat. 'Heey!' zeg ik blij. 'Ook al zo vroeg wakker?' vraagt Jessy. Ik knik. Ik pak een kommetje en ik doe er cornflakes in. Ik ga op de aanrecht zitten en ik eet mijn cornflakes. Jessy is een eitje aan het bakken. Ik zie dat ze een nieuwe armband omheeft. 'Mooie armband!' zeg ik. 'Dankje, heb ik van Harry gekregen' zegt ze en ze begint helemaal te stralen. Ohh, daarom vroeg Harry als Jessy sieraden leuk vond. 'Wat lief!' zeg ik. 'Heb je zin om vanmiddag met z'n tweetjes te gaam schoppen?' vraagt Jessy. 'Ja leuk!' zeg ik. Jessy heeft haar ei klaar. We lopen naar de keukentafel. 'Mis jij je ouders ook zo?' vraagt Jessy. Ik zucht. 'Ontzettend' zeg ik. 'Ik ook' zegt Jessy.

Ik loop de badkamer in. Niall ligt nog te slapen. Ik doe een zomerjurkje aan. Het is heel warm buiten. Het jurkje is wit met bloemetjes. Ik pak de stijltang en ik stijl mijn haar. Ik doe wat mascara en een beetje eyeliner op. Ik loop de badkamer uit. Ik hoor iemand fluiten. Ik draai me om. Ik zie Niall voor me staan. Hij heeft alleen een joggingsbroek aan. Ik staar naar zijn sixpack. 'Wat zie jij er goed uit' zegt hij. 'Ik ga met Jessy naar de stad' zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen. Hij geeft me een kus. Onze lippen dansen op elkaar. In mijn buik ontploft er vuurwerk. Ik onderbreek de kus. 'Ik moet gaan' zeg. Ik ga met mijn hand door Niall's haar. Hij geeft me nog een kus. Ik pak mijn tas. 'Bye!' zeg ik. 'Bye my princess' zegt hij. Elke keer als hij mijn zijn prinses noemt begint mijn buik te kriebelen. Ik loop de kamer uit. Ik loop de trap af. Ik zie dat Jessy op de bank zit naast Harry. 'Hoi!' zeg ik. 'Hey' zegt Jessy. Ze geeft Harry een kus. 'Doei!' zegt ze tegen Harry. 'Bye babe' zegt hij. 'Doei' zeg ik. 'Doei!' zegt Harry terug. Jessy en ik lopen de deur uit. Jessy heeft een kort broekje met een truitje met een engelse vlag erop aan.

'Zullen we een milkshake gaan halen?' vraag ik. Ik wijs naar een ijssalon. 'Ja lekker!' zegt Jessy. We lopen naar binnen. Jessy pakt een milkshake kersen. En ik een milkshake chocolade. We lopen naar buiten. We gaan op een bankje zitten. Ik blof mijn tassen neer. Ik heb 3 tassen en Jessy 5. 'Foto?' vraag ik. Jessy knikt. Ik pak mijn mobiel en ik knip een foto van ons tween. Jessy en ik drinken allebei van onze milkshake. Ik zet de foto op Instagram. Ik schrijf er 'Shopping with my best friend' bij. Ik zet Jessy's Instagram naam er bij. Ik kijk bij mijn volgers. Ik verslik me in milkshake. Ik begin te hoesten. 'Wat heb jij, gaat het?' vraagt Jessy lachend. Ik laat mijn volgers zien. 'What?! 500.000!' roept Jessy. Ik knik. 'Hoeveel heb jij er?' vraag ik. 'Wow! ik heb er ook al 400.00' zegt ze. Ik kijk naar mijn foto die ik net heb gepost. Al 300 like's en 100 reacties. Ik bekijk de reacties.

Lovely girls!

_

Beautiful picture ;)

_

Do you have a relation with Niall?

_

Leave Niall alone Bitch!

_

You girls are so beautiful!

_

Bitchezz!!

_

I love you Fleur!

_

Ik negeer de gemene reacties. Ik volg een paar fans. Ik stop mijn mobiel in mijn tas. Ik drink mijn milkshake op. Ik kijk naar Jessy's tassen. 'Jij krijgt je kast echt niet meer dicht dalijk' zeg ik lachend. 'Misshien moet ik dan maar 2 kasten kopen' zegt Jessy. We beginnen te lachen. We gooien de milkshake's weg en we lopen weer verder.

'Hallo!' roepen Jessy en ik terwijl we het appartement binnen lopen. Ik heb 4 volle tassen en Jessy 6. Ik zie Niall, Harry, Zayn en Perrie op de bank zitten. 'Wow, waarom kopen meiden altijd zoveel kleren?' zegt Harry lachend. 'Zo zijn we gewoon' zegt Perrie. Ze geeft Jessy en mij een knipoog. 'Inderdaad' zegt Jessy. We zetten de tassen in de hal. Ik blof naast Niall. Ik geef hem een kus. 'Was de milkshake lekker?' vraagt Niall. 'Hoe weet je dat?' vraag ik. 'Instagram' zegt Niall lachend. Ik lach. 'Ja' zeg ik. Ik kijk naar de tv die aan staat. We kijken 'Big Time Rush'. Ik keek dat in Nederland ook vaker. Het blijft gewoon grappig. 'Jullie hebben hun toch al ooit ontmoet?' vraag ik. 'Ja, ze zijn echt gaaf' zegt Niall. We kijken de aflevering af.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now