6

9.3K 240 29
                                    

Langzaam open ik mijn ogen. Ik kijk rond, de hele slaapkamer staat vol zonlicht. Ik kijk naast me en ik zie dat Jessy nog slaapt. Ik pak mijn mobiel en ik zie dat het al half 11 is. Ik ga maar eens douchen. Ik stap uit bed en ik loop maar mijn kast. Ik pak een kort spijkerbroekje met een zwart hempje waar op staat "I'm in love with summer" Ik pak ook mijn bikini en ik loop de badkamer in. Na een kwatiertje stap ik uit de douche. Ik kleed me aan en ik fohn mijn haar. Ik doe wat mascara op en doe mijn haar in een hoge staart.

'Goedemorgen slaapkop!' zeg ik als ik uit de badkamer loop. Ik zie dat Jessy haar ogen half open heeft. 'Heey' mompelt ze. Ik grijns. 'Zal ik broodjes gaan halen voor ontbijt?' vraag ik. 'Jaa lekker' zegt ze.

Ik loop vrolijk over straat. Het is zo'n fijn weer. Het is wel 30 graden. Ik steek de weg over en ik loop maar de bakker. Als ik naar binnen loop zie ik dat Niall en Zayn er staan. 'Hey!' zeg ik vrolijk. Ze draaien zich om. 'Heeey' zeggen ze allebei. 'Ook broodjes aan het halen? vraagt Zayn. 'Ja' glimlach ik. Ik kijk naar Niall. Wat ziet hij er leuk uit. Hij heeft een bruine baggy broek aan met een wit t-shirt en zijn haar zit heel warig. Hij heeft zeker nog zijn ochtendkapsel in. Het staat hem echt schattig. Ik merk dat ik naar hem staar en ik moet blozen. 'Volgende' roept de man achter te toonbank. Zayn draait zich om en gaat bestellen. 'Jij hebt een leuk accent' zegt Niall. 'Ik?' vraag ik. 'Ja' zegt Niall. 'Ik kom uit Holland daarom zal dat zeker zijn' lach ik. 'Echt! ik hou van Holland!' zegt hij. 'Ben je naar het concert geweest van ons?' vraagt hij. 'Nee' zeg ik. Ik wist nog toen ik samen met Jessy voor de computer zat. We zouden kaartjes kopen voor One Direction. We hadden al een heel stappenplan gemaakt. Hoe we de kaartjes zo snel mogelijk konden kopen, hoe we naar amsterdam gingen reizen en wat we aan zouden doen. We zaten klaar voor de computer en hebben het net niet gehaald. We waren nog van alles aan het proberen. Todat ik op internet las dat alles was uitverkocht. Het duurde weken todat ik er overheen was.

'Volgende' roepte de man achter de toonbank weer. Ik zie dat Zayn klaar is. 'Doei' zegt Zayn. 'Tot vanmiddag' zegt Niall. Ik roep nog 'Doe de groeten aan de andere!' Niall draait zich om geeft me een knipoog en loopt de winkel uit met zayn. OMG was dat echt? Gaf Niall me een knipoog. Of had ik het verkeert gezien? 'uhumm' zegt de man achter de toonbank. Ik draaide mij om en ik zag dat de man ongeduldig stond te wachten. 'Ohh sorry' zeg ik en ik geef de bestelling door.

'Ik ben thuis!' roep ik door de kamer. 'Hey' zegt Jessy. Ik zie dat ze al de tafel heeft gedekt. Ik leg de zak met broodjes op tafel. 'Je raadt nooit wie ik tegen kwam bij de bakker?' zeg ik. 'Sinterklaas?' zegt Jessy. 'Nee' zeg ik lachend. 'Niall en Zayn' zeg ik. 'Echt! was ik maar meegegaan' zegt ze. Ik zie aan haar gezicht dat ze het echt jammer vindt. 'Ey Jess je ziet ze vanmiddag ook nog' zeg ik. Haar gezicht klaart weer op. 'Dat is waar' zegt ze en ze lacht weer. We beginnen onze broodjes op te eten.

'Zullen we naar onder gaan het is al 5 voor 2' Zeg ik. 'Oke nog ff mijn tas pakken' zegt Jessy en ze rent naar haar tas. Ik sta bij de deur te wachten. Ik zie dat mijn zonnebril nog op de tafel ligt dus ik pak hem snel en ik zet hem op mijn hoofd. 'I'm ready' roept jessy en ze komt aangelopen. We lopen de deur uit en ik doe hem opslot.

We lopen het hotel uit. 'Hey' hoor ik een iers accent zeggen. Mijn buik begin gloeien. 'heey' zeg ik. Ik zie dat achter Niall een grote lange auto staan. 'Stap in' roept Liam die half uit het raam hangt. Niall doet de deur voor ons open en Jessy en ik stappen in. Ik kijk rond ik zie dat Louis achter het stuur zit, naast hem zit Liam. In het midden zitten Eleanor, Danielle, Perrie en Zayn. Achterin zit harry en naast hem zijn nog 3 vrije plaatsen. Danielle en Perrie staan op. 'Hoi ik ben Perrie' zegt ze en ze geeft me een knuffel 'Hoi ik ben fleur' zeg ik. 'Ik ben echt fan van Little Mix jullie zijn echt geweldig' zeg ik. 'Ohh dankjewel' zegt ze en ze glimlacht naar me. 'Hi, ik ben Danielle' zegt Danielle en ze geeft me een knuffel. 'Ik ben Fleur' zeg ik. 'Ik heb al veel over je gehoord' zegt ze. Ik zie dat Jessy al naast Harry zit dus ik ga naast Niall zitten en de auto begint te rijden. In een keer gaat mijn mobiel af. *Hi, we're One Direction*. Iedereen keek me aan en de jongens beginnen te lachen. Ik moet blozen en nam mijn telefoon op.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu