9

8.8K 216 10
                                    

'Wakker worden slaapkop' hoor ik iemand zeggen. Ik hoor dat het Jessy z'n stem is. Ik kreun en ik mompel wat. Ik trek mijn deken over mijn hoofd. 'Ik ben moe!' mompel ik. Ze trekt mijn deken weg. 'Geef terug' zeg ik met mijn ogen dicht. Ik doe langzaam mijn ogen open en ik kijk op de klok het is al bijna 11 uur. Ik kijk naast me en ik zie dat Jessy al aangekleed naast me op bed zit. 'Hoe gaat het met je hoofd?' vraagt ze. 'Wel goed denk ik' zeg ik. 'Goedzo, ik ga boodschappen halen ik ben over een halfuurtje terug' zegt Jessy en ze loopt de hotelkamer uit. Ik pak mijn mobiel en ik start hem op. Ik blijf nog ff liggen in bed ik heb geen zin om op te staan. Mijn mobiel begint ineens allemaal geluidjes te maken. Het houdt nietmeer op. Ik zie allemaal interacties van Twitter verschijnen. 'What te fack' mompel ik en ik klik twitter aan. Ik kijk bij mijn interacties en ik zie 10.000 nieuwe interacties staan. '10.000!' gil ik. Ik klik een paar berichten aan.

LAAT NIALL MET RUST BITCH!! JE VERDIENT HEM NIET!

_

'Wat is dit?!' zeg ik tegen mezelf. Ik klik een paar nieuwe berichten aan.

Omg! Niall en jij zijn zo cute samen. Zijn jullie een stelletje?

_

Wie ben jij?

_

Wie denk je wel niet dat je bent!! Laat Niall met rust hij is mijn vriendje! BITCH DAT JE BENT! Ga dood!!!!!

_

Wat is dit? Ik heb tranen in mijn ogen. Ik laat langzaam tranen over mijn wangen rollen. 'Ik ben mijn portomonee vergeten slim he' zegt Jessy en ze komt de hotelkamer binnen. 'Wat is er?' zegt ze geschrokken terwijl ze mij huilend in bed ziet liggen. Ik laat haar mijn berichtjes op mijn telefoon zien. Ze komt naast me zitten en ik zie dat haar ogen over de regels rollen. 'Wat is dit?' zeg ik terwijl de tranen over mijn ogen rollen. 'Ik denk dat ik het al weet' zegt ze en ze scrolt op haar telefoon. 'Hier' zegt ze geeft haar telefoon aan mij.

Louis Tomlison:

'Look how cute!'

Ik zie dat Louis er een foto heeft bij getweet. Hij heeft de twitternamen van Niall en mij erbij staan. Ik klik de foto aan. Ik zie Niall en mij slapend op de bank zitten. Ik zie ik mijn hoofd op Niall's schouder ligt en dat Niall zijn hoofd weer op mijn hoofd ligt. We liggen allebei te slapen. 'Komt het door deze foto?' zeg ik. Jessy knikt. 'Toen de film was afgelopen zagen we dat jij en Niall in slaap waren gevallen. En Louis vondt het zo schattig dat hij een foto heeft geknipt en dat hij het op Twitter heeft geplaats' zegt Jessy. 'Dus dit zijn allemaal jaloerse fans?' zeg ik. 'Ja' zegt Jessy. 'Maar ze denken dat Niall en ik een relatie hebben' zeg ik. 'Thuurlijk, wist je nog met die foto's van Niall en Amy. Toen dachten ze ook direct dat ze een relatie hadden wat niet waar is' zegt Jessy. 'O, ja' zeg ik. Ik wist nog dat mijn hart gebroken was. Al die foto's en roddels over Niall en Amy. Maar ik zou Amy nooit echt nooit haat sturen. Zo iets doe je niet en dat verdient niemand. 'Bekijk het positief, je krijgt ook lieve reacties'. Jessy pakt mijn mobiel en ze scrolt door mijn interacties.

Your so beautiful!

_

Wil je me terug volgen? Jij en Niall zijn zo schattig samen!

_

Jessy leest allemaal positieven tweets op. 'Je hebt zelfs al een fanaccount!' roept Jessy. 'Wat?! echt' zeg ik lachend. Mijn mobiel blijft maar door bliepen dat ik steeds nieuwe interacties heb. 'Geef eens' zeg ik en Jessy en ze geeft mijn mobiel terug. Ik ga naar instellingen. 'Wat doe je?' zegt Jessy. 'Ik zet mijn meldingen van mijn interacties uit' zeg ik. Ik vink het vakje uit en mijn mobiel stopt met piepen. 'Dankje' zeg ik. 'Waarvoor?' zegt Jessy. 'Voor me te troosten' zeg ik en ik geef Jessy een knuffel. 'Ga maar boodschappen doen' zeg ik. 'Weet je het zeker, moet ik niet bij je blijven?' vraagt ze. 'Nee hoor ik red me wel' zeg ik. 'Oke' zegt ze en ze pakt haar portomonee. 'Doei!' roept ze en doet de deur dicht. Ik veeg mijn tranen weg en ik stap uit bed. Mijn hoofd bonst nog maar een beetje maar ik heb er geen last meer van. Ik loop maar de kast en pak wat kleren en ik trek ze aan. Ik loop naar de badkamer en ik kam me haar en ik doe wat make-up op maar niet veel. Ik blijf steeds aan de haat berichtjes denken. Haten ze me zo erg? Ik kijk somber voor me uit.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now