127

2.2K 112 16
                                    

Jade en ik lopen door Barcelona. Het is super heet. Ik denk wel rond de 30 graden. 'Ik heb echt nieuwe kleren nodig' zegt Jade. 'Ik ook, ik heb echt bijna geen zomerkleding meer' zeg ik. 'Ik wil heel graag een strandjurk, zo'n lange' zegt ze. 'Misschien heb je die hier wel' zeg ik en wijs naar een leuk winkeltje. 'Jaa' zegt Jade en we lopen naar binnen. Na een tijdje loop ik naar de pashokjes met wat leuke broekjes en tanktops. Ik trek ze aan en loop naar buiten. 'Dat staat je echt leuk!' zegt Jade die aankomt lopen. 'Thanks' zeg ik glimlachend. 'Kijk ik heb er een gevonden' zegt ze en laat een strandjurk zien. 'Cool' zeg ik. 'Ik ga hem passen' zegt ze en gaat in het pashokje naast me. Ik trek het gordijn weer dicht en kleed me om. Ik ga op het bankje zitten voor de pashokjes en Jade komt naar buitengelopen. Het is een paarse lange strandjurk, echt iets voor de zomer. 'Ahh super leuk' zeg ik. 'Ik vind hem echt geweldig' zegt ze en bekijkt haarzelf in de spiegel. 'Kopen kopen kopen' zeg ik. 'Zeker' zegt ze lachend. Als ze zich weer heeft omgekleed lopen we naar de kassa en betalen we. 'Zullen we iets gaan drinken? Ik ga echt dood van de dorst' zeg ik. 'Ja ik ook' zegt Jade en we lopen een starbucks in. 'Ik ga wel bestellen' zegt ze en loopt naar de kassa. Ik zoek een tafeltje en ga zitten. Hier is het wat koeler. Ik doe mijn zonnebril af en kijk op mijn telefoon. Ik zie dat ik een whatsapp berichtje heb van Niall. 'Hi babe'. Het is al een kwartier geleden, hopelijk reageert hij nog. 'Heyhey :)' typ ik terug. Na een paar seconde zie ik dat hij online is.

Niall: how are you?

Fleur: Good, and you?

Niall: Ook goed, ik ben onderweg naar het vliegveld.

Fleur: Naar Australië?

Niall: Yep, OTRA tour start over 3 dagen!

Fleur: Yeah :D De tijd gaat echt zo snel. Het lijkt gisteren dat de WWA tour starten.

Niall: Ja inderdaad :) Wat doe je?

Fleur: ik ben met Jade aan het shoppen in Barcelona, we zijn nu bij Starbucks, het is zo heet!

Niall: Hier is super koud in Zweden haha, maar in Australië is het gelukkig wel warm.

Fleur: Ja het is daar nu volgensmij nog warmer als hier haha

Niall: ik wou dat we samen waren, dan konden we naar het strand :)

Fleur: Jaa, inderdaad. I miss you!

Niall: I miss you too princess

'De Starbucks Caramel voor jou' zegt Jade en gaat tegenover me zitten. Ze geeft me mijn starbucks. Ik kijk op van mijn telefoon en ze geeft me mijn starbucks. 'Thank you' zeg ik en drink ervan.

Niall: I gotta go, we zijn bij het vliegveld. Love you baby x

Fleur: Love you too! Xx

'Niall?' vraagt Jade. 'Ja, hoe weet je dat?' vraag ik lachend en leg mijn telefoon weg. 'Ik zag het aan je glimlach' zegt ze. Ik lach en drink van mijn drinken. 'Je mist hem hé' zegt ze. 'Nogal' zucht ik en speel mijn mijn rietje. 'Hoelang is hij weg?' vraagt ze. 'Nu nog anderhalve maand' zeg ik. 'Dat is super lang!' zegt Jade. 'I know' zeg ik. 'Je redt het wel, voor je het weet staat hij voor je deur' zegt ze. Ik glimlach naar haar.

'En hoe gaat het met jou en Thomas?' vraag ik. 'Super! Ik hou zoveel van hem' zegt ze en ik glimlach. 'Hoelang zijn jullie nu al samen' vraag ik. 'Al bijna 2 maanden' zegt ze. 'Ahw cute' zeg ik. 'Ik heb vorige week zijn familie ontmoet' zegt ze. 'Leuk! Hoe was het?' vraag ik. 'Geweldig! Zijn familie is zo aardig, en mega groot. Hij heeft 30 neefjes en nichtjes' zegt ze. 'Whaat? 30!' zeg ik verbaasd. Jade drinkt van haar drinken en knikt. 'Het gaat me echt jaren duren tot ik alle namen ken. En dan ook nog alle ooms en tantes' zegt ze en ik lach. 'Maar ze zijn allemaal zo lief, echt waar' zegt ze. 'Dan heb je alvast een goede schoonfamilie' zeg ik. 'Yeap' zegt ze en we lachen.

'OMG, dit moeten we echt doen!' zeg ik en hou Jade tegen zodat we stoppen met lopen. Ik wijs naar een kraampje vol met rollerskates. 'Rollerskating 20 dollars!' staat er met een bord bij. 'Jaa leuk!' zegt Jade en we lopen erna toe. 'Hello' zeg ik tegen de man. 'Wij willen graag skaten' zegt Jade. 'Sure sure, one hour? Two hours?' vraagt de man met een spaans accent. Ik kijk Jade aan. 'Two?' zeg ik en Jade knikt. 'Okay, which size?' vraagt hij. 37 en 39' zegt Jade. De man geeft ons rollerskates en we betalen hem. We lopen naar een bankje en gaan zitten. 'Shit, wat doen we met onze schoenen?' vraagt Jade. 'In mijn tas' zeg ik. 'Past dat wel?' vraagt ze. 'Jawel, gewoon proppen' zeg ik en prop onze schoenen in mijn rugzak. Het is een soort baggy rugzak. 'Tadaa' zeg ik en knoop hem dicht. We lachen en strikken onze rollerskates vast. 'Let's go?' vraag ik en we staan op. Jade gilt en verliest haar evenwicht. Ik pak snel haar hand en ze blijf staan. 'Ohh dankje, ik krijg echt een heartattack' zegt ze en zucht. Ik lach en we beginnen te skaten. We skaten op een weg langs het strand, hier is wat minder druk. Er wandelen wat mensen en soms skaten. Ik kijk naar de zee, de zon, en de drukte op het strand. 'We mogen nu echt niet vallen' zeg ik lachend en kijk naar onze kleren. We hebben allebei een kortbroekje en een tanktop aan. En we hebben geen bescherming op. 'Inderdaad' zegt Jade en we lachen. Ik merk dat ik over een steentje rij en ik verlies mijn evengewicht. Ik gil en val tegen Jade. We vallen samen naast de weg in het zand. 'Omg' zeg ik als we liggen. We kijken elkaar stil en en schieten hard in de lach. 'Oh god, dat had je net niet moeten zeggen' zegt ze en slaat me. Ik lach en help haar op. 'Wij zijn ook slim' zeg ik. 'Gelukkig zijn we in het zand gevallen' zegt Jade en ik lach.

Na anderhalf uur hebben rond geskate lopen we naar het strand. 'Volgensmij is zand niet goed voor skates maarja dat kloppen we wel eruit' zeg ik en we bloffen in het zand. Het is al donker het worden en alle drukte is al van het strand. Ik kijk naar de zon die steeds meer naar onder gaat. 'Vandaag was echt super' zegt Jade. 'Inderdaad' zeg ik en glimlach. Ik strek mijn benen en wrijf erover. 'Ohh volgensmij voel ik mijn benen niet meer' zeg ik en Jade lach. 'Hoelang hebben we eigenlijk nog?' vraagt Jade. 'Nog een kwartier' zeg ik en kijk op mijn telefoon. 'Ik ben echt kapot' zegt Jade. 'Zullen we de schaatsen maar terug gaan brengen, dan kunnen we gaan slapen' zeg ik. 'Goed plan' zegt Jade en we skate terug de stad in.

_________________________________

Wow ik krijg echt elke dag meer reads! Het gaat echt super snel omhoog :) De OTRA Tour begint over 3 dagen al! Yeahh :D Schrijf een reactie wat je vindt van dit hoofdstuk x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now