Niall loopt naar beneden met z'n laatste koffer. Hij zet het koffer bij de deur en draait zich om. Ik kijk hem aan. Hij loopt naar me en geeft me en grote Horan Hug. 'Ik ga je missen, ik wou dat je meekon' zegt Niall. 'Ik ook' zeg ik. Hij geeft me een kus. Ik kijk in z'n mooie blauwe ogen. Ik vrijf met m'n hand over zijn wang. Hij pakt mijn hand en geeft een kusje op mijn hand en daarna op m'n verlovingsring. 'Our love is Forever, i'm gonna miss you princess' zegt hij. Onze vingers stengelen in elkaar. Ik druk mijn lippen op de zijne, hij kust me terug. Hij geeft me nog een knuffel en laat me los. Ik laat een traan lopen. Niall kust hem weg. Hij loopt naar de koffers en pakt ze. 'Bye Princess, I love you' zegt Niall. 'I love you to Niall' zeg ik. Ik zie zijn dat z'n ogen ook waterig zijn. Ik loop nog snel naar hem toe en geef nog een kus op zijn lippen. Hij glimlacht en laat me langzaam los. Hij doet de deur open en loopt naar buiten. Hij kijkt nog een keer achterom en glimlacht naar me. Ik glimlach terug en doe de deur dicht. Ik voel weer een traan stromen en veeg hem snel weg. Ik zucht en loop naar de keuken. Ik besluit om pannekoeken te maken. Ik pak een pan en zet het vuur aan. Ik doe alles erin en laat zet de pan op het vuur. Ik pak m'n mobiel en ga aan de keukentafel zitten. Ik klik op twitter. Ik zie Niall's tweet. 'I hate to say goodbye'. Ik retweet de tweet. Ik ga naar m'n notificaties. Ik negeer de haat-berichtjes en kijk naar wat leuke tweets. Ik klik op een tweet van een fan. 'Hey, watch this video of you and Niall'. Ik klik op de link. Ik kom op een youtube filmpje uit. Ik maak het scherm groter en 'Over again' begint te spelen. Er komen allemaal foto's, GIF's en filmpjes van Niall en mij samen in beeld. Ik kijk het af en ik voel de tranen weer rollen. Ik ben zo verdiebt in het filmpje dat ik vergeet dat ik aan het koken ben. Ik schrik op als het brandalarm afgaat. Ik kijk naar de pan en er komt rook vanaf. Ik gil en ren van m'n stoel. Het brandalarm gaat door. Ik pak snel een handdoek en begin op de pan te slaan. Ik sla er een paar keer op en de brand is weg. Ik zucht opgelucht en veeg m'n haar uit m'n gezicht. Het brandalarm stopt. Ik kijk naar de pik zwarte pannekoek die in de pan ligt. Ik gooi alles in de prullenbak en besluit om naar bed te gaan. Ook al is het 2 uur smiddags. Ik loop naar boven en gooi mezelf op bed. Ik ga onder de lakens liggen en rol mezelf op in een bolletje. Ik ga het missen dat ik nu niet meer in Niall's armen kan liggen als ik slaap, dat er niet iemand is die me aan het lachen maakt, waar ik tegen aan kan kruipen als er een enge film is, ik mis Niall.

Ik doe m'n ogen langzaam open en kijk op de wekker. Het is 3 uur midden in de nacht. Ik zucht en stap uit bed. Het was niet slim om midden in de middag naar bed te gaan, nu ben ik al om 3 uur wakker. Ik ga aan mijn bureau zitten en klap m'n laptop open. Ik kijk bij mijn mail. Ik zie dat ik een mail van John heb.

______

Over 2 weken is SpringFestival. Kom vandaag met Jade naar MusicStarz voor de repetitie.

______

Ik pak mijn telefoon en sms Jade. Ik weet dat ze straks pas reageert want ze ligt zeker nog te slapen. Ik pak mijn gitaar en begin wat te spelen, ik denk aan Niall. Ik begin wat te tokkelen op mijn gitaar. Ik doe m'n bureaula open en zoek naar wat liedjes voor op de gitaar. Ik stop met bladeren als ik Niall's liedje zie. 'All of me' staat erop geschreven in Niall's handschrift, het liedje dat Niall voor me heeft geschreven. Ik staar en een paar seconden na en pak het uit de la. Ik zet het voor me op de standaard neer en begin de akkoorden die het blaadje te spelen. Ik glimlach en speel het opnieuw.

Ik loop samen met Jade het gebouw van MusicStarz binnen. 'Dit gebouw is amazing!' zegt ze blij. Ik lach. Ik zie Kate staan. Ze komt naar ons toegelopen. 'Hallo' zegt ze. 'Hoi Kate' zeg ik. 'Ik ben Kate, Fleur's assistente' zegt ze en geeft Jade een hand. 'Ik ben Jade' zegt Jade. 'Kom maar mee, we gaan naar de repetitiekamer. John is daar ook' zegt Kate. 'Oke' zeg ik. We lopen samen naar de liften en gaan een paar etages naar boven. We komen aan bij een deur. Er staat op 'Repetitiekamer'. Jade doet de deur open en we lopen naar binnen. Ik zie een redelijk grote kamer met een groot raam met uitzicht op London. Er staan veel instrumenten en een grote loungebank. Ik zie mijn songwrites, producers en John zitten. Ik ken hun allemaal al, want hun werken mee aan mijn album. 'Heey' zeg ik. 'Hallo!' zeggen ze allemaal enthausiast. We lopen naar de bank. Jade stelt zich voor en geeft iedereen een hand. Ik ga zitten. Als Jade zich aan iedereen heeft voorgesteld gaat ze naast me zitten. Kate gaat naast John zitten. 'Ik heb het plan van Fleur gehoord. Het is een perfecte uitvoering' zegt John. 'Klopt, ik heb alle positieve punten even op een rijtje gezet' zegt James, James is de hoofd producer. 'Het is natuurlijk goed dat jij je nieuwe liedje voor het eerst gaat laten horen' zegt James en kijkt me aan. Ik knik. 'Het is voor Jade ook direct een grote stap, en iedereen weet dat zij het liedje heeft geschreven. Als je mee gaat optreden kent iedereen je, ze zien een beeld van jou. Anders zouden ze alleen je naam weten die op de cd staat, de media herkent je direct. Dus het kan een begin van een goede carriere zijn' zegt James. Jade knikt blij. 'Het volgende positieve punt is dat het veel aandacht trekt, veel media. Heel internet zal vol staan en het zal op het nieuws komen. Wat goed is, want jullie optreden wordt anders dan een optredens van een ander. Het wordt wordt echt een soort van wraak optreden voor Dave. Dus het liedje komt in de media, dus het wordt eerder bekender. Dus meer kans dat het snel in de hitlijsten komt' zegt James. 'En natuurlijk het laatste, Dave gaat voor schudt staan voor 10.000 mensen. We gaan er voor zorgen dat we weten waar hij staat. Dan kunnen we zorgen dat hij te zien is op de twee grote schermen langs het poduim. Dan kan iedereen zijn reactie zien plus iedereen weet wie het is. Wedden dat de komende tijd geen meisje naar hem omkijkt, beste wraak die je kunt hebben of niet?' zegt James. 'Dit is ge-wel-dig, ik geniet nu al' zegt Jade blij. Iedereen lacht. 'Het plan gaat door!' roept John.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now