107

2.9K 110 9
                                    

Vanavond is mijn eerste show van de wishtour! Ik ben zo blij en opgewonden maar ook zenuwachtig. Vanavond treed ik op in de 02 Arena in London, voor 20.000 fans! Dit is een van de grootste shows van de wishtour. Ik trek mijn telefoon uit de lader en pak een rugzak van de kapstok. Het is een kleine rugzak, die heb ik bij Primark gekocht. Ik stop er mijn borstel, oortjes en zakdoekjes in. Ik stop mijn telefoonlader er ook in en loop naar onder. Ik hoor de deurbel gaan en doe open. Het is Peter, mijn bodyguard. Hij komt me ophalen. 'Heey'! zeg ik. 'Hallo' zeg ik. Ik loop naar buiten en sluit de deur achter me. Peter stapt in voorin en ik achterin. 'We moeten Jessy ook ophalen he?' vraagt hij. 'Jep' zeg ik en doe de riem om. Niall kan niet naar de soundcheck kijken want hij heeft nog een afspraak met de jongens en Simon Cowrll voordat ze morgen naar Amerika gaan. Hij komt vanavond kijken, en de jongens komen ook. Na een paar minuten komen we bij Jessy's appartement. Ik stap uit en loop naar de deur. Ik bel aan. Na een tijdje maakt ze open. 'Heey' zegt ze en omhelst me. 'Hi Jess' zeg ik. We lopen naar de auto en stappen in en we rijden weg. 'Ben je zenuwachtig? vraagt Jessy. 'Beetje. Maar het zijn goede zenuwen' zeg ik en glimlach. 'Inderdaad, het wordt super! Ik ben zooo blij, al de hele dag! Ik heb er zo'n zin in en ik ben zo blij voor jou' ratelt ze snel. Ik schiet in de lach. Ze is weer hyper, zoals altijd. Na een kwartier komen we aan bij de arena. We rijden naar de achterkant waar alleen werknemers en wij mogen komen. Paul stopt de auto en we stappen uit. We lopen naar de ingang. Een man doet de deur voor ons open en Jessy en ik lopen naar binnen. Ik zie John em Katie staan. 'Hallo! zeg ik en omhels ze omstebeurt. 'Kom, ik breng je naar je backstageroom' zegt Katie. 'Ik zie je zo' zegt John en loopt naar Peter. 'Oke' zeg ik en Jessy en ik lopen achter Katie aan. We komen bij een kamer waar mijn naam opstaat. 'Hier is je backstageroom' zegt Katie en doet de deur voor ons open. We lopen naar binnen. Ik zie Tina staan, ze pakt haar koffer uit met alle stylespullen. 'Hoi Fleur!' zegt ze. Ik glimlach en omhels haar. 'Jessy, lang niet meer gezien!' zegt ze en omhelst haar ook. 'Inderdaad' zegt ze. Er komt een man binnengelopen. 'Hallo' zegt hij en geeft me een hand. 'Ik ben Mark, welkom bij de 02 Arena. Als er iets nodig hebt of je hebt een vraag. Ik ben de hele dag hier' zegt hij. 'Oke' zeg ik glimlachend. 'Willen jullie wat drinken?' vraagt hij. 'Doe maar cola alsjeblieft' zeg ik. 'Mij ook' zegt Jessy. Mark knikt en loopt de kamer uit.

Ik loop de zaal in. 'Wow!' zeg ik. Het is nog groter als ik dacht. Straks staat het hier vol met 20.000 fans! Ik ga nu de soundcheck doen. 'Het poduim is echt gaaf!' zegt Jessy. 'Inderdaad' zeg ik glimlachend. Het poduim heeft 2 verdiepingen. Ik loop het poduim op. Een man loopt naar me toe. 'Hey, ik ben Ronnie. Ik help je even met de voorbereidigen voor vanavond' zegt hij. 'Okee, ik ben Fleur' zeg ik en schud zijn hand. 'Dus zoals je ziet. Je hebt 2 verdiepingen. Straks begin je met je 1ste liedje. Give your heart a break. Alle lampen gaan uit en dan sta je daar' zegt hij en wijst naar boven. Ik knik. 'Je begint dan gewoon met zingen en loop je naar onder' zegt hij. 'Okee' zeg ik. 'Maar je kan nu gewoon ff alle liedjes oefenen. Maakt niks uit welke volgorde!' zegt hij en geeft me mijn micfroon. 'Bedankt' zeg ik. Ronnie loopt het poduim af en en loopt naar een groep mensen die de lichten en geluid regelen Ze staan bij de geluidboksen om het geluid te checken voor vanavond. Jessy gaat op de eerste rij op een stoel zitten. 'FELIYA FELIYA FELIYA!' gilt ze hard. Ik lach. 'En dat dan vanavond keer 20.000' zegt ze lachend. Ik schud lachend mijn hoofd. Ik besluit om eerst If I Were A Boy the oefenen. 'This one is for my biggest fan over there, Jessy' zeg ik. Jessy lacht en doet net alsof ze aan het fangirlen is. Ik lach en begin te zingen.

Tina krult mijn haren, over een uur is het zover. Ik ben zo zenuwachting. Ik speel met handen. Ik kijk naar mijn outfit. Ik heb een zwarte leren broek met aan met gaten erin met stoere zwarte laarsjes. Ik heb een rood hempje aan met een leren jasje. Een stoere rock look. Ik hoor de deur open gaan en ik zie Niall en de jongens binnen lopen. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. 'Heeey!' zeg ik. 'Hi princess' zegt Niall. Trina krult mijn laatste haarpluk. 'Je bent klaar' zegt ze. Ik glimlach en sta op. Ik knuffel Niall. 'You look beautiful' fluistert hij. Ik glimlach en geef hem een kus. Ik omhels Liam, Harry, Zayn en Louis ook. 'Ben je al zenuwachtig?' vraagt Zayn. 'Nogal' zeg ik lachend. 'Als je eenmaal op het poduim staat, gaat dat zo weg zegt Liam. Ik glimlach. 'Fleur' roept Tina. Ik loop naar Tina en de jongens gaan op de bank zitten. 'Zoals je weet heb je 2 keer kledingchange. Weet je nog wanneer?' vraagt ze. 'Het was toch na If I Were A Boy en na Towers' zeg ik. 'Jaa! Goedzo' zegt en geeft me een high five. 'ff checken als je het nog wist' zegt ze. Ik lach. 'Ben je er klaar voor' vraagt ze terwijl ze nog wat haarlak in mijn haar spuit. 'Ik denk het' zeg ik. 'Je ziet er super uit!' zegt ze.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu