105

2.9K 112 7
                                    

Ik loop het gebouw van MusicStarz in. Ik heb er echt zin in om eindelijk weer aan het werk te gaan! Ik had 3 weken vrij gekregen voor de voorbereidingen, trouwdag, huwelijksreis enzo. Niall gaat vandaag nu ook weer aan het werk. Het 4de album is bijna af, ze gaan vandaag de naam, cover en tracklist kiezen. Hij had er super veel zin in, ik ben zo blij voor hem. Ik loop naar de liften, ik ga naar verdieping 3. Ik loop weer de gang op. Ik zie de deur van John's kantoor open staan. Ik klop op de deur en John kijkt op van zijn computer. 'Heey Fleur! Kom binnen' zegt hij. Ik glimlach en loop naar binnen. Hij staat op en omhelst me. 'Hoe was je huwelijksreis?' vraagt hij terwijl hij terug gaat zitten. 'Super' zeg ik en ga tegenover hem zitten. 'Waar zijn jullie naar toe geweest?' vraagt hij. 'Hawaii' zeg ik. 'Leuk!' zegt hij. Ik knik glimlachend. 'Ik heb goednieuws' zegt John. 'Zoals je weet komt je tour eraan. We hebben alle resultaten gemeten, hoe je album wordt verkocht in het buitenland. Daaruit komt uit dat je een WorldTour gaat maken!' zegt John. Mijn ogen worden groot. 'What?' zeg ik blij. 'Gefeliciteerd' zegt John. 'Woww' zeg ik lachend. 'Je gaat optreden in de populairste concertzalen in de wereld. Je gaat naar Europa en Amerika en 1 Show in Australie' zegt John. 'Dit is super!' zeg ik blij. 'En ik heb nog meer nieuws' zegt hij. 'Wat' zeg ik niewschierig. 'Dit is een concertzalentour maar we hebben kunnen regelen dat je in Nederland mag optreden in de Amsterdam ArenA' zegt hij. Mijn mond valt open. 'Echt?!' zeg ik. 'Jaa' zegt John lachend. 'Ohmygod, als mijn vader hoort dat ik in de ArenA ga optreden weet hij niet wat hij hoort. Hij is een diehard Ajaxfan' zeg ik. John glimlacht. 'Bel hem haar' zegt hij. Ik zucht glimlachend en pak mijn telefoon. Ik tik pap zijn nummer in en druk op bellen. Na een halve minuut neemt hij op. 'Met Bert' zegt hij. 'Heey pap, met Fleur' zeg ik. 'Fleurtje!' zegt hij. 'Heey, ik heb super nieuws!' zeg ik. Ik ben blij dat ik zijn stem weer hoor. 'Vertel meisje' zeg ik. 'Zoals je weet ga ik op tour, het wordt een concertzalen tour, maar in Nederland mag ik optreden in de ArenA!' zeg ik. 'Wow fleur! Dat is, wow. Ik ben zo trots op je lieverd!' zegt hij blij. Ik glimlach. 'Gefeliciteerd' zegt hij. 'Bedankt pap' zeg ik en na een tijdje hang ik op. 'Is het goed dat ik ook even Niall bel?' vraag ik. 'Thuurlijk' zegt John. Ik glimlach en toets Niall's nummer in.

'Feliyators! I've got a exciting announcement! I'm doing a twitcam in 10 minutes, don't miss it ;) x' tweet ik met de link van de livestream erachter. Ik ga het nieuws bekend maken aan de fans via een twitcam. 'Hier is een blaadje met alle landen' zegt John en geeft me een blaadje. 'Oke, dankje' zeg ik en ik lees de landen door. Ik zie Kate binnenkomen. 'Heey Fleur!' zegt ze. 'Heey' zeg ik en ik sta op en loop naar haar toe. Ze omhelst me. 'Hoe gaat het?' vraagt ze. 'Ja super, met jou?' vraag ik. 'Ook. Ben je een beetje bijgekomen van de bruiloft?' vraagt ze. 'Ja hoor' zeg ik. 'Nog proficiat met de Tour!' zegt ze en gaat achter haar bureau zitten. 'Thanks' zeg ik en ik ga voor de computer zitten. Ik refresh Twitter en ik zie dat mijn tweet al 10.000 keer geretweet is. Ik ga naar de livestream en klik op start. Er zijn al direct al 8.000 kijkers. 'Hey guys!' zeg ik en zwaai naar de camera. 'Ik heb groooot nieuws!' zeg ik. Ik zie dat ik nu al 20.000 kijkers heb. 'Zoals je weet is mijn album 'Wish' uit en wat volgt er na een album?' zeg ik. Ik kijk naar de reacties, dat refreshed om de zoveel seconde. 'Tour?!' 'Omg a tour?' 'Tour' zie ik staan. 'Ik ben zo blij om bekend te maken dat er Wishtour komt! Hij begint over een maand. Het wordt een Concertzalen tour en ga door heel Europa, America en Australie touren!' zeg ik. 'Ga naar www.WishTourDates.com en zie alle datums' zeg ik. 'En Dutchies! Speciaal nieuws voor jullie. Ik ga optreden in de Amsterdam ArenA! Meer informatie daarover zie je ook op de site!' zeg ik glimlachend. Na een tijdje neem ik afscheid en sluit de Twitcam af.

Ik loop naar binnen en ik doe de deur achter me dicht. Ik trek mijn jas uit en hang hem op de kapstok. 'Princess!' hoor ik Niall en hij komt de hal ingelopen. Ik glimlach en hij trekt me in een Horan Hug. 'Ik ben zo zo trots op je!' zegt hij. 'Dankje Niall, ik kan het nog steeds niet geloven' zeg ik lachend. Niall trekt zich terug en geeft me een kus. 'Ik heb eten voor ons gemaakt' zegt hij terwijl hij een pluk haar achter mijn oor veegt. 'Ohh, zelfgemaakt nog wel?' vraag ik. 'Jaa, ik ben er 2 uur meebezig geweest' zegt hij. '2 uur? Wat heb je gemaakt?' vraag ik. 'Je lievelingseten' zegt hij. 'Pizza?!' vraag ik blij. Niall knikt en pakt mijn hand. We lopen de keuken in. 'Sit down my princess' zegt hij en schuift de stoel naar achteren. Ik glimlach en ga zitten. 'Thankyou my prince' zeg ik. Ik kijk naar de tafel voor me, er staan twee brandende kaarsen op met een bloemen. Ik glimlach, hij is zo romantisch. 'Pizza Salami voor jou' zegt hij en legt een grote pizza op mijn bord. 'En pizza Hawaii voor mezelf' zegt hij en gaat tegenover me zitten. 'Het ruikt heerlijk!' zeg ik. Niall glimlacht en ik snijd mijn pizza in stukken. Ik pak een stuk en proef. 'Omg, hmm. Dit is heerlijk!!' zeg ik. 'I know, I know' zegt Niall met een trots gezicht. Ik lach en neem een volgende hap. 'Hoe was je dag?' vraag ik. 'Super! We gaan morgen ons nieuwe liedje uitbrengen!' zegt hij. 'Echt? Supercool!' zeg ik. 'Het album gaat 'Four' heten' zegt hij. 'Leuke naam!' zeg ik. 'Ik kan niet wachten tot de fans het horen!' zegt hij. Ik glimlach en we eten onze pizza's op.

Ik zit op de bank op mijn tablet. Niall komt de woonkamer ingelopen met zijn gitaar in zijn handen en bloft naast me neer op de bank. Hij begint op zijn gitaar te tokkelen. Ineens begint hij te zingen. 'I think I'm gonna lose my mind'. Ik kijk op van mijn tablet en kijk hem aan. Hij kijkt me aan en zingt verder. Ik glimlach en leg mijn tablet op de tafel.

'Something deep inside me, I can't give up. I think I'm gonna lose my mind. I roll and I roll 'til I'm out of luck, yeah. I roll and I roll 'til I'm out of luck'.

Ik glimlach, zijn zachte lieve stem is zo prachtig.

I'm feeling something deep inside. Hotter than a jet stream burning up. I got a feeling deep inside. It's taking, it's taking all I got, yeah. It's taking, it's taking all I got.

'Cause nobody knows you, baby, the way I do. And nobody loves you, baby, the way I do. It's been so long, it's been so long, maybe you are fireproof. 'Cause nobody saves me, baby, the way you do.

I think I'm gonna win this time,

Riding on the wind and I won't give up. I think I'm gonna win this time. I roll and I roll, 'til I change my luck, yeah. I roll and I roll, 'til I change my luck.

'Cause nobody knows you, baby, the way I do. And nobody loves you, baby, the way I do. It's been so long, it's been so long, you must be fireproof. 'Cause nobody saves me, baby, the way you do.

'Cause nobody knows you, baby, the way I do. And nobody loves you, baby, the way I do. It's been so long, it's been so long, maybe you were fireproof. 'Cause nobody saves me, baby, the way you do.

Ik glimlach en geef hem een knuffel. 'Het is prachtig!' zeg ik. Ik trek me een beetje terug uit de knuffel zodat ik hem aankijk. Ik laat mijn armen in zijn nek liggen. Niall legt zijn gitaar achter zich. 'Thankyou princess' zegt hij. 'Is dat het nieuwe liedje?' vraag ik. 'Jep, eigenlijk mocht ik het nog aan niemand laten horen. Maar ik wou dat jij het eerste zou horen' zegt hij. Hij is zooo lief. Ik leg mijn hand op zijn wang. 'That's so sweet' zeg ik. Niall glimlacht en staart me aan. Onze hoofden komen dichter bij elkaar en ik voel zijn zachte lippen op de mijne.

_____________________________

Ik kan niet wachten op het nieuwe album. Nog 51 dagen, 3 uur en 58 minuten! Ik heb een countdown haha ;) Ik hou van Fireproof, het is fantastisch x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now