82

3.6K 107 33
                                    

Ik sta voor de spiegel mijn haar te stijlen. We gaan zo naar het appartement van de jongens en de rest. We gaan het WK kijken. Nederland moet tegen Spanje. Ik hoop zo erg dat ze winnen, ik ben een echte HollandFan. Jessy ook. 'Princess, waar ben je?' hoor ik Niall roepen vanuit de hal. 'Boven' roep ik terug. Ik hoor Niall de trap oplopen. Hij loopt onze kamer binnen. 'Heey' zeg ik met een glimlach. 'Heey princess' zegt hij en geeft me een kus. 'Ik heb een cadeautje voor je' zegt hij. Ik glimlach en leg de stijltang op de grond. Niall geeft me een pakje. Ik trek het papier eraf. 'Een Nederland shirt!' zeg ik blij. Het is het officiele WK shirt van Nederland van dit jaar. Niall glimlacht. 'Draai eens om' zegt hij. Ik draai het shirt om. Ik zie er 'Horan' op staan. 'Aww OMG' zeg ik blij en lach. Niall lacht. 'Kom hier' zeg ik en ik geef hem een lange zoen. 'Ik heb er ook een' zegt Niall en doet zijn vest open. 'Wat leuk, nu hebben we hetzelfde!' zeg ik. 'Ik dacht als Ierland niet meedoed, dan ben ik voor Nederland' zegt hij. Ik glimlach en geef hem een knuffel. Ik hoor m'n ringtone gaan. Ik glimlach en laat Niall los. Ik zie dat m'n vader me belt. Ik neem op. 'Heey pap!' zeg ik. Ik ga op bed zitten, Niall gaat naast me zitten. 'Heey meisje' zegt hij. Ik glimlach. 'Alles goed?' vraag ik. 'Ja, super. Met jou' zegt hij. 'Ook' zeg ik. 'En, ben je klaar voor vanavond? Nederland-Spanje?' vraag ik. Mijn vader is ook helemaal Oranjefan, ik keek altijd met hem naar het WK en EK. 'Ja, we gaan ze verslaan' zegt hij. Ik lach. 'Inderdaad' zeg ik. 'Ik mis het wel dat ik nu het WK zonder jouw kijk' zegt hij. 'Ik ook pap' zeg ik. 'Met wie ga jij straks kijken?' vraagt hij. 'Met Niall, de rest van de jongens en de meiden' zeg ik. 'Leuk' zegt hij. 'En jij?' vraag ik. 'Vrienden komen' zeg ik. 'Aww leuk, veel plezier' zeg ik. 'Dankjewel schat' zeg ik. 'Niall heeft me net een Nederland shirt gegeven' zeg ik. 'Wow, cool' zegt hij. Ik glimlach. 'Hij heeft er zelf ook een' zeg ik. M'n vader lacht. 'Ik vind het fijn dat het goed met je gaat' zegt hij. Ik glimlach. Na een tijdje hang ik op.

Ik loop samen met Niall hand en hand over straat, het appartement is maar 2 straten verderop, dus we gaan met de voet. Na een tijdje komen we bij het appartement aan. Ik hoor hakken aan komen rennen. Ik lach, dat zal Jessy wel zijn. De deur gaat open en Jessy staat in de deur opening. 'Heey, leuk dat jullie er zijn' zegt ze blij. Ik lach. Niall en ik lopen naar binnen. 'Oh my god, wat een leuke shirts' zegt ze en omhelst ons. 'Waarom heb je zo'n hoge hakken aan?' vraag ik lachend. 'Nou, ik heb deze een jaar geleden gekocht voor het WK, en nu kan ik ze eindelijk aan' zegt ze. Het zijn hakken van 10 centimeter. Ik lach. Nu is ze nog meer groter als mij. We lopen de woonkamer binnen. Ik zie iedereen zitten. 'Heey!' zeg ik en omhels iedereen. 'Coole shirts!' zegt Danielle. Ik glimlach. Ik ga naast Jessy op de bank zitten. Niall gaat naast me zit. 'Kijk wat ik heb gekocht' zegt Eleanor en laat haar oranje jurkje zien. 'Aww super leuk!' zeg ik. Iedereen heeft wel iets oranjes aan. 'Waar is Perrie?' vraag ik. 'Perrie is op tour met Little Mix' zegt Zayn. Na een tijdje begint te wedstrijd en de twee elftallen lopen het veld op. Nederland begint het volkslied te zingen. Jessy en ik zingen uit volle borst mee. De rest kijkt ons lachend aan omdat ze er niks van verstaan. Als het klaar is klappen ze voor ons. Ik lach. 'Dankuwel, dankuwel' zegt Jessy en doet een zittende buiging. Ik lach. De wedstrijd begint. 'Weet je ik ben voor engeland maar ik denk dat Nederland dit jaar een goede kans maakt' zegt Louis. 'Ja inderdaad' zegt Liam. Na een half uur maakt Spanje de eerste goal. 'Shit!' zegt Jessy. Ik knijp in m'n eigen handen. 'Gewoon hoop blijven houden' zeg ik. 2 minuten voor rust maakt van persie goal. 'Jaaaa!' gil ik en we springen allemaal op. Ik omhels Jessy en we lachen. 'Whoehooee!' roepen we. Ik geef Niall blij een kus op z'n wang.

'Doei!' roepen Niall en ik en we lopen samen over straat. Nederland heeft met 5-1 gewonnen van Spanje! De wedstrijd was super! Het kon gewoon niet beter. 'Je wordt hier zo blij van elke als er een goal valt' zeg ik. Niall lacht. 'Inderdaad' zegt hij. 'Ik had dit nooit verwacht, wel dat ze gingen winnen maar niet met zo veel' zeg ik. Niall knikt. 'Princess, ik moet over een halve week weg' zegt hij. Ik stop met lopen. 'Europa tour begint' zegt hij en stopt ook. 'Als je mee wilt kan je altijd mee maar ik weet niet hoe het met MusicStarz zit' zegt Niall. Ik knik. 'Ik wil zo graag mee, ik ga morgen aan John vragen wanneer ik meekan' zeg ik. Niall slaat z'n armen om m'n middel en trekt me naar zich toe. 'Ik hoop zo erg dat je meekan princess' zegt hij. 'Ik ook Niall' zeg ik en geef hem een kus.

__________________________

Sorry dat het hoofdstuk een beetje kort is, maar ik hoop evengoed dat jullie het leuk vinden :) 1 week tot One Direction! OMG! Gaan jullie ook? Ik ga 24 juni :D

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now