114

2.3K 107 8
                                    

Ik wordt langzaam wakker. Ik doe mijn ogen open en ik kijk Niall aan. Ik krijg direct flashbacks van gisteravond. 'Goodmorning princess' zegt hij. Ik glimlach en geef hem een kus. 'Goodmorning' zeg ik. Niall slaat zijn arm om mijn schouder en trekt me dichterbij. 'Last night was amazing' zegt hij. 'Ja' zeg ik glimlachend. Hij staart me aan en glimlacht. 'I love you so much' zeg ik. 'I love you too princess' zegt hij en geeft een kus.

Ik doe mijn jas aan en mijn schaal om. Het is een typische herfst dag, de bomen worden kaal. Overal liggen bladeren en het is fris buiten. Niall en ik hebben besloten om London in te lopen. Ik hoop dat niet veel fans of paparazzi ons herkent. Ik doe mijn telefoon in mijn jaszak. 'You look so cute' zegt Niall terwijl hij de gang in komt lopen. Ik bloos en hij geeft me een kus. Elke keer als hij me een complimentje geeft voel ik me het gelukkigste meisje op aarde. Ik heb zo'n gelukkig dat ik met hem getrouwd ben, dat hij mijn man is. 'Ready?' vraagt Niall. 'Jep' zeg ik. Hij pakt mijn hand en we lopen naar buiten. De koude wind waait langs ons. Ik vind het heerlijk, eindelijk weer samen zijn. Na 5 minuutjes komen we bij de stad aan. We lopen een leuke kledingwinkel in. Ik zie een leuk jurkje hangen en pak hem mee. 'Kijk' zegt Niall en loopt naar me toe. Hij heeft 2 sweaters vast. Op de een staat 'Prince' en op de andere 'Princess'. 'Oh my god! Die moeten we echt kopen!' zeg ik. 'Zeker weten' zegt hij. 'Heb je al iets leuks gevonden?' vraagt hij. 'Ja, een jurkje. Zullen we gaan passen?' vraag ik. 'Jep' zegt hij. We lopen naar de pashokjes. We trekken onze truien aan. 'Deze moeten we zeker kopen' zeg ik. 'Nu kan iedereen zien dat je mijn princess bent' zegt hij en geeft me een knuffel. 'En jij mijn prins' zeg ik en lach. Ik trek de trui weer uit en mijn broek en trek het jurkje aan. 'Je bent prachtig' zegt Niall die achter me op een bankje zit. Ik glimlach en bekijk mezelf in de spiegel. 'Ik koop hem' zeg ik. Ik trek mijn kleren weer aan en we lopen richting de kassa. Ik zoek mijn portomonee. 'Nee princess, ik betaal' zegt Niall en legt de kleren op de toonbank. 'Nee dat hoeft niet, echt niet' zeg ik. 'Jawel' zegt Niall en geeft me een kus op mijn neus. 'Dankje' zeg ik en doe mijn arm door zijn arm.

Niall en ik lopen samen de de starbucks in. We lopen naar de balie en we bestellen. 'De bestelling wordt zo omgeroepen' zegt de man achter de kassa. Niall knikt en we lopen naar een tafeltje en gaan zitten. 'Mijn handen zijn zo koud' zeg ik trillend. Niall pakt mijn handen en geeft op allebei een kusje. Ik glimlach en geef hem een kus. 'Misschien kunnen we op de terugweg handschoenen kopen' zegt hij. Ik knik en onze bestelling wordt omgeroepen. Hij komt terug met een dienblad met de twee starbucks. Niall geeft me die van mij aan. 'Thankyou sir' zeg ik. Niall lacht en gaat weer zitten. 'No problem miss' zegt hij. Ik drink van de starbucks. 'Dit heb ik zo gemist, weg van alles. De paparazzi, de drukte en stress. En ongestoord bij jou zijn' zegt hij. Ik glimlach en pak zijn hand. 'Ik ook' zeg ik. Hij glimlacht en geeft me een kus. Na een kwartiertje hebben we allebei de starbucks op en lopen we naar buiten. We lopen de eerste kledingwinkel binnen die we zien en kopen handschoenen. 'Beter' zeg ik als we naar buiten lopen en de handschoenen aan heb. Niall glimlacht en pakt mijn hand. We lopen weer naar huis. Na een tijdje zijn we thuis, ik doe mijn jas uit en hang hem op. 'Heb jij het ook nog zo koud?' vraag ik. 'Nee, jij wel?' vraagt hij. 'Beetje' zeg ik. Hij pakt mijn handen. 'Waarom ga je niet iets warms aantrekken en gaan we de hele avond lekker op de bank zitten en films kijken' zegt hij. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. 'Okay' zeg ik. Ik geef hem een kus en loop naar boven. Ik doe een Niall onesie aan, die heb ik een tijdje geleden bij de Primark gekocht. Ik trek hem aan en doe sloffen aan. Ik loop naar onder, de woonkamer in. Ik zie dat Niall al een dvd heeft opgezet. Er staat drinken en er ligt een warm deken op de bank. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik ga op de bank zitten onder het deken en Niall komt de keuken uitgelopen met een kom popcorn. Hij zet de film aan en gaat naast me zitten onder het deken met de kom popcorn. 'Dankje, voor alles' zeg ik. Hij glimlacht en slaat zijn arm om mijn schouder. 'Everything for you' zegt hij. Ik geef hem een kus en leg mijn hoofd op zijn schouder en de film begint.

______________________________

Maandag begint school weer! :( Dat betekend dat ik minder snel kan updaten. Ik probeer zo veel en snel mogelijk te schrijven, bedankt voor alle votes en lieve reacties! xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ