103

3.2K 113 8
                                    

Ik doe mijn ogen langzaam open. Ik zie een fel zonlicht. Ik knijp met mijn ogen en verstop mijn hoofd in mijn kussen. Na een tijdje doe ik mijn ogen open. Ik zie dat Niall niet naast me ligt. Waar is hij? Misschien beneden, maar normaal blijft hij altijd liggen tot ik wakker ben. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje. Ik kijk naar mijn nieuwe Whatsapp berichten. Ik zie dat ik berichtje heb van Niall. Ik klik erop. 'Hey babe. Ik werd vanmorgen gebeld door Paul. Het interview van overmorgen is verplaats naar vandaag. Je was te schattig om wakker te maken ;) Kijk ff wat ik op Instagram hebt gezet, hopelijk vind je het goed :) Ik ben rond 5 uur thuis x'. Ik glimlach, hij is zo lief. Ik ga naar Instagram en ga naar zijn profiel. Ik zie onze trouwfoto. 'Married' staat erbij met een smiley van twee kussende poppetjes. Ik glimlach. De foto heeft al 700.000 likes. Ik lees super veel lieve reacties. Ik ga terug naar Whatsapp. 'Okay babe. De foto op Instagram is super! have fun today :) x' typ ik terug. Ik wil mijn telefoon terug leggen maar ik zie dat Jessy mij belt. Ik neem op. 'Hey' zeg ik nog halfslaperig. 'Heey Fleurtje!' hoor ik Jessy blij roepen. Ik lach, Jessy is echt altijd blij. 'Alles goed?' vraagt ze. 'Super, met jou?' vraag ik. 'Ook. Lig je nog in bed?' vraagt ze. 'Ja, hoe weet je dat?' vraag ik. 'Je klinkt moe' zegt ze. 'Ik ben net wakker' zeg ik lachend. Ik hoor Jessy lachen. 'Maar heb je zin om vandaag te shoppen?' vraagt ze. 'Jaa leuk!' zeg ik. 'Okay, kom je naar me toe als je klaar bent?' vraagt ze. 'Is goed' zeg ik. 'Keekee. Tot zo' zegt ze. 'Doeeiii' zeg ik en hang op.

Ik bel aan. Na een tijdje gaat de deur open ik zie Jessy staan. 'Heey!' zegt ik. 'Hey!' zegt ze en omhelst me. Ze laat me weer los en kijkt me aan. 'Ohmygod! Je bent zo bruin!' zegt ze en bewonderd mijn bruine armen. Ik lach. 'Kom binnen' zegt ze en ik loop naar binnen. Ze doet de deur dicht. 'Hoe was de huwelijksreis? Vertel me alles!' zegt ze terwijl we op de bank gaan zitten. 'Het was super!' zeg ik. Jessy glimlacht. 'We hadden een heel mooi huisje. Met een groot zwembad. En het was echt in de jungle meer' zeg ik. 'Wat? Zaten er geen enge beesten enzo?' zegt Jessy. 'Nee gekkie. In dit bos zaten geen wilde beesten ofzo. En het strand was maar 2 minuten lopen. Het was perfect' zeg ik. 'Ik ben blij dat jullie het fijn hebben gehad' zegt ze. Ik glimlach. 'Ik zou eigenlijk vandaag met Harry gaan shoppen maar door het interview ging dat niet meer door' zegt ze. 'Maar met jou is het net zo leuk!' zegt ze. 'Jaaa!' zeg ik blij. 'Is het starks ook ff langs Music4You gaan. Dat is een muziekwinkel. Ik moet mijn cadeautje voor Niall ophalen' zeg ik. 'Ja hoor, thuurlijk. Wat heb je gekocht' vraagt ze. 'Ik heb via internet zelf een gitaar ontworpen voor Niall en die heeft die winkel gemaakt en die kan ik vandaag komen ophalen. Voor Niall's verjaardag morgen' zeg ik. 'Omg supervet!' zegt ze. 'Wacht volgensmij heb ik een foto' zeg ik en kijk op mijn telefoon. Ik ga naar mijn afbeeldingen en klik de foto aan. 'Kijk' zeg ik en laat de foto zien van de gitaar. 'Wow, echt mooi!' zegt ze. Ik glimlach en leg de telefoon weg. 'Zullen we gaan?' vraagt Jessy. 'Ja' zeg ik.

'Kijk deze schoenen!' zegt Jessy en pakt knalroze hakkenschoenen uit het rek. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Had je 2 maanden geleden ook al geen roze hakkenschoenen gekocht?' vraag ik. 'Ja maar dat was licht roze, dat is donker roze' zegt ze. Ik lach en kijk naar alle schoenen. Ik pak leuke All Stars uit het rek. Het zijn donkerblauwe. 'Ik ga deze passen' zeg ik en ik ga op een bankje zitten. 'Die zijn echt leuk!' zegt Jessy terwijl ze naast me gaat zitten met haar hakkenschoenen vast. Ik schop mijn Vans uit en trek de All Stars aan. Ik ga staan en loop op en neer. 'En?' vraagt Jessy terwijl ze haar schoenen uitdoet. 'Ze passen perfect' zeg ik terwijl ik naar mezelf in de spiegel kijk. Ik kijk naar Jessy, ze trekt haar hakkenschoenen aan. Ze gaat staan. Ze is nu een kop groter als mij. 'Hey kleine' zegt ze. Ik lach en duw haar. Ze gilt en wiebelt op haar hakken. Een verkoper die voorbij loopt kijkt ons streng aan. Als ze weg is schieten Jessy en ik hard in de lach. 'Ik pak ze' zegt Jessy. 'Ik ook' zeg ik. We trekken onze eigen schoenen aan en we lopen naar de kassa. We betalen en lopen naar buiten. 'Ik heb dorst' zeg ik. 'Ik ook! Starbucks?' vraagt Jessy en wijst naar een Starbucks een paar meter verderop. We lopen erna toe en gaan zitten. 'Ik ga wel halen, jij wil caramel icecoffee he?' vraagt ze. 'Jep' zeg ik. 'Okki zegt ze en loopt naar de kassa. Ik hoor mijn telefoon gaan. Ik pak snel mijn telefoon uit mijn jas en neem op. 'Hey princess' hoor ik Niall's stem. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. 'Heey' zeg ik. 'Sorry dat ik vanmorgen ineens weg was' zegt Niall. 'Geeft niet Nialler' zeg ik. 'Hoe is het interview?' vraag ik. 'Lou is net klaar met de visagie, we hebben nu pauze en straks begint het interview' zegt hij. 'Leuk, is het live op tv?' vraag ik. 'Ja, 3 uur op LIVETODAY' zegt hij. 'Oke, dan ga ik kijken' zeg ik. 'I see you tonight babe' zegt Niall. 'Doei! Veel plezier' zeg ik. 'Love you' zegt Niall. 'Love you to' zeg ik met een glimlach en hang op. Jessy komt een dienblad met twee bekers aangelopen. Ze gaat tegenover me zitten. 'Wie was dat? Niall?' vraagt ze. 'Jep' zeg ik en pak mijn beker. 'Was het interview al begonnen?' vraagt ze. 'Nee, het begint om 3 uur. Het komt live op tv' zeg ik. 'Echt? Dan kunnen we het thuis kijken' zegt ze. 'Jep, zullen we alvast naar Music4You gaan dan zijn we rond 3 uur thuis' zeg ik. 'Is goed' zegt Jessy. We staan op en lopen naar buiten.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu