12

8.3K 219 17
                                    

Ik wordt wakker van de scherp schijnende zon. Ik kreun. Ik pak mijn mobiel en ik ga op Twitter. Ik durf niet bij mijn interacties te kijken. Ik tweet 'Goodmorning ;)'. Ik kijk op de klok het is pas 9 uur. Jessy ligt nog steeds te slapen. Ik leg mijn mobiel terug en ik probeer verder te slapen. Maar het lukt me niet. Ik stap uit bed en ik zet de tv aan. Ik ga in een stoel zitten in de woonkamer. Ik weet niet welke zender ik kijk. Ineen keer komt er een nieuwslezer in beeld. 'Niall weer gespot met Fleur. Gister avond zijn de twee weer gespot samen. En het lijkt erop dat de twee samen zijn'. Er kwamen foto's van Niall en mij in beeld van gisteravond bij de London Eye. De nieuwslezer gaat verder met lezen. 'De twee hielden elkaar vast hand aan hand. Niall heeft nog niks gecomfirmd.' De nieuwslezer gaat verder met een ander onderwerp. Ik zet de tv uit en ik zucht. De foto's zullen dus ook al op Twitter staan. Ik pak mijn mobiel.

Whatsapp

Fleur: We waren op het nieuws

Niall: Ja ik had het gezien

Fleur: wanneer gaan we bekend maken van 'ons'

Niall: zo snel mogelijk. Ik hou van jou en dat kan ik voor niemand verbergen ;)

Fleur: awwh Love you to!

Ik leg mijn mobiel op tafel. Ik hoor mijn maag knorren. Man wat heb ik honger. Ik kijk naar de klok het is pas half 10. De eetzaal gaat pas over een uur open. 'Food!' roep ik en ik loop naar de keuken. Ik pak een kom en ik doe er cornflakes en melk in. Ondertussen zing ik. Ik zing de solo van Niall van Little Things.

'You'll never love yourself Half as much as I love you You'll never treat yourself right, darlin' But I want you to, If I let you know, I'm here for you, Maybe you'll love yourself, Like I love you Oh'

Altijd zing ik de solo van Niall als ik me verveel. Vaker heb ik het zelf nog niet eens door. Ik vindt Little Things zo'n mooi liedje. Ik loop met de cornflakes naar de tafel en ik ga zitten. Mijn mobiel gaat af. *Hi, we're One Direction!*. Niall calling staat er op het scherm. Ik neem direct op. Ik zet hem op speaker zodat ik mijn mobiel niet hoef vast te houden. En zo kan ik dooreten. Ik leg mijn mobiel op tafel.

'Hello my princess' zegt Niall

Mijn hele bruik begint me kriebelen. Hij noemt me zijn prinses.

'Heeyy' zeg ik blij.

Ondertussen eet ik van mijn cornflakes.

'Wat ben je aan het eten?' vraagt Niall nieuwschierig.

'Hoe weet je dat ik aan het eten ben?' vraag ik lachend.

'Ik weet alles' zegt Niall.

Ik lach.

'Ik eet cornflakes' zeg ik.

'Nu krijg ik honger!!' zegt Niall.

Ik hoor allemaal gerommel op de achtergrond bij Niall.

'Wat ben je aan het doen?' vraag ik.

'Cornflakes pakken, door jou krijg ik honger' zegt Niall.

'Wow ik geef jou inspiratie' zeg ik lachend.

Ik hoor Niall ook lachen.

Als ik zijn lach hoor begin mijn buik helemaal te gloeien.

'Heb je zin om vanmiddag bij mij te komen chillen? de jongens komen ook'.

'Jaa leukk' zeg ik blij

'Vraag Jessy ook!!' hoor ik Harry op de achtergrond roepen.

Ik lach.

'Jessy komt ook harry' zeg ik lachend

'Whoehooe' hoor ik Harry blij roepen.

'Tot vanmiddag' zeg ik

'Bye babe' zegt Niall

'Love you' zeg ik en ik hang op.

Wat ben ik toch blij met Niall. Ik kan me geen beter vriendje voorstellen. Ik zet mijn leeg kommetje in de vaatwasser en ik loop naar de kamer. Ik zie dat Jessy net wakker wordt. 'Hallo slaapkoppie' zeg ik. 'Hai' zegt Jessy slaperig. 'We gaan vanmiddag naar de jongens' zeg ik blij. Jessy doet haar armen omhoog. Dat betekend dat ze het leuk vindt. Ik lach. 'Hazza!' gilt Jessy blij.

*Tring* we bellen aan. We staan nu bij het appartement van de jongens. Harry doet de deur open. Jessy vliegt hem om de hals. Harry geeft haar een kus. 'Hey babe' zegt hij tegen haar. 'Heey' zegt hij tegen mij. 'Haai' zeg ik blij. We lopen naar binnen. 'Hey beauty!' hoor ik Niall roepen vanuit de kamer. Ik hang snel mijn jas op en ik loop naar de kamer. 'Hello!' zeg ik blij en ik loop naar Niall. Niall loopt naar me toe en hij tilt me op. Hij draait een rondje en hij zet me neer op de grond. Ik geef hem een kus. Mijn hele buik begint te kriebelen. Niall stopt de kus en hij trekt me mee naar de bank. 'Hi boys' zeg ik. 'Hi little lovebird' zegt Louis. Ik lach. 'Jullie zijn echt schattig samen' zegt Zayn. Niall slaat een arm om me heen. 'Hoelang blijven jullie nog hier in Londen?' vraagt Liam. Ondertussen komen Harry en Jessy ook zitten. 'Morgenvroeg vertrekken we' zegt ik teleurgesteld. 'Kunnen jullie hier niet blijven?' vraagt Niall. 'We moeten gaan studeren' zeg ik. 'Maar dat kan toch ook in Londen?' zegt Harry. 'Eyy dat is geen slecht idee' zegt Jessy. 'Maar we moeten ook ergens wonen' zeg ik. 'Dat kan toch bij ons' zegt Niall. 'Echt?!' zeg ik. 'Waarom niet, dan hoef ik je ook niet te missen' zegt Niall. 'Liggen hier wel veel scholen in de buurt?' vraag ik. 'Waar willen jullie voor studeren?' vraagt Harry. 'Ik wil journalist worden!' zegt Jessy blij. 'En jij?' vraagt Zayn aan mij. 'Ik weet het niet' zeg ik. 'Waarom ga je niet voor zingen?' vraagt Jessy. 'Kan je zingen?!' vraagt Louis. 'Ik nee ja weet niet' zeg ik en ik kijk bloosend naar de grond. 'Ja ze kan zingen' zegt Jessy. 'Zing eens iets' zegt Niall en hij kijkt me lief aan. 'Maar zo goed zing ik ook weer niet en-' voor dat ik mijn zin afkon maken duwde Niall me een gitaar in de handen. 'Kan je gitaar spelen?' vraagt Niall. Ik knik. Iedereen kijkt me aan. Ik aarzel wat. Ik kijk naar Jessy. 'Je kunt het' zegt Jessy in het Nederlands zodat de jongens ons niet verstaan. Ik knik. Ik besluit om acoustic versie van We Found Love van Rihanna te doen. Ik pak de gitaar en ik begin te spelen. Eerst was ik heel verlegen. Maar na een tijdje vergeet ik alles om me heen en ik ga helemaal in op me liedje en me gitaar.

De laatste akkoorden sterven uit. En ik zing de laatste noten. Ik kijk de kamer rond. Iedereen staart me met open mond aan. 'Wow, dat was echt mooi. Je kan echt goed zingen man' zegt Niall. Hij trekt me in een knuffel. 'Dat was super!' gilt Louis. Ik lach. 'Dankje' zeg ik. 'Je moet hier echt iets mee gaan doen' zegt Niall. 'Maar wat als ik niet goed genoeg ben voor die school' zeg ik. 'Jij bent super. Ze laten je zeker toe. Twijfel niet aan jezelf' zegt Niall. Ik glimlach. 'Ik hoop wel dat ik van mijn ouders mag' zegt Jessy. 'Ohh ja shit' zeg ik. 'Als ik terug ben ga ik direct smeken' zeg ik. 'Dat gaat wel goed komen, niemand kan tegen een smekende Fleur met pruillipje' zegt Jessy lachend.

__________________

Nieuw hoofdstuk :) Ik ben gisteravond naar One Direction concert geweest in Oberhausen. Was echt AMAZING! Zijn er meer geweest in Oberhausen of Amsterdam? Schrijf een reactie ;)

Vergeet niet te stemmen!

Love you all xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now