13

7.6K 189 6
                                    

'Jess weet jij waar mijn legerjasje is met dat goud?' roep ik. 'Aan de kapstok' roept Jessy terug. Vandaag gaan we weer terug naar Nederland. Ik wil echt hier blijven bij Niall, en de jongens, Eleanor, Danielle en Perrie. Ik ga ze zo missen. Vooral Niall. Maar ik heb mijn familie ook echt gemist. Ik ga verder met koffers inpakken.

Na een tijdje zitten Jessy en ik op bed. 'Dat was het dan' zucht Jessy. 'Het was echt super' zeg ik. Jessy knikt. We geven elkaar een knuffel. 'Dankje' zegt Jessy en ze geeft me een kus op de wang. 'waarvoor?' zeg ik. 'Dat je mij naar Londen hebt meegenomen, dat we zo'n leuke vakantie hebben gehad, gewoon voor alles' zegt Jessy. Ik lach. 'Ik kon beste vriendin toch niet in Nederland laten' zeg ik. Jessy lacht 'dat is waar'. 'Wij hebben echt geluk, een week geleden waren we nog hopeloze directioners die zaten te fangirlen achter hun laptop, en nu zijn we gewoon hun girlfriends' zegt Jessy. 'Jhaa, het gaat me er niet om dat ze beroemd zijn. Ook al was Niall niet beroemd was ik ook verliefd op hem geworden' zeg ik. 'Jaa dat is ook bij Harry' zegt Jessy. *Tring Tring* de bel gaat. Ik loop naar de deur en ik doe hem open. Ik maak hem open en ik zie iedereen staan. De jongens Perrie, Danielle en Eleanor. 'Hey!' zeg ik verrassend. 'Heey!' zegt iedereen tegelijk. Ik laat ze binnen komen. Niall blijft staan. Hij trekt me naar zich toe. 'Hey princess' zegt hij en hij geeft me een kus. Ik knuffel hem. Ik ga hem zo missen. Als ik naar Londen mag moet ik nog 3 weken in Nederland blijven. Maar wat als ik niet mag dan moet ik hem heel lang missen. 'Wat als ik niet mag en dan ontmoet je misshien ie-'. 'Ssstt' zegt Niall en hij legt zijn vinger op mijn lippen. 'Ik hou van je, ook mag je niet, we blijven altijd bij elkaar' zegt Niall. Ik geef hem nog een knuffel.

We lopen het vliegveld in. Een week geleden liep ik hier met Jessy. Toen waren we nog op zoek naar een taxi. Nu moeten we bijna afscheid gaan nemen. We lopen. Na een tijdje kunnen de jongens, en de rest niet meer verder mee. Jessy en ik draaien ons om. We geven eerst de meiden een knuffel. 'Geloof in jezelf' fluistert Eleanor in mijn oor terwijl ze me een knuffel geeft. Ik knik en ik glimlach. Ik geef de rest van de Jongens een knuffel. 'Ik ga je missen!' gilt Louis en hij geeft me een knuffel. Ik lach. Als laatste kom ik bij Niall. Er komt een brok in mijn keel. Er rolt een traan over mijn wang. 'Don't cry babe' zegt Niall hees. Ik hoor aan zijn stem dat hij er ook moeite mee heeft. Hij veegt mijn traan weg. Ik geef hem een knuffel. Niall gaat met zijn hand door mijn haar. Er rollen weer nieuwe tranen over mijn wangen. Niall geeft me een kus. De kus is perfect. De kus was nog beter als de eerste keer. Mijn buik maakt salto's. Ik stop de kus. 'Ik ga je missen princess' zegt Niall en er rolt ook een traan over zijn wang. Ik zie dat Harry en Jessy ook afscheid nemen. *Vlug 10 naar Nederland vertrekt over 5 minuten* wordt er omgeroepen. Ik zucht. Ik geef Niall nog een laatste knuffel. Hij drukt nog een zoen op mijn lippen en hij laat me los. Jessy heeft ook tranen in haar ogen. 'We moeten gaan' zegt ze tegen mij. Ik knik. Jessy geeft me een knuffel. 'Doei' zeg ik. 'Doei' zegt iedereen terug. Ik voel weer tranen komen. Ik probeer ze in te houden. Jessy en ik draaien ons om en we lopen richting het vliegtuig. Als we bijna instappen draai ik me om. Ik schreeuw 'I love you Niall!'. Ik zie Niall lachen. 'I love you to my princess!' hoor ik Niall terug roepen. Ik lach. We lopen het vliegtuig in en de deuren gaan dicht.

We gaan op onze stoelen zitten in het vliegtuig. Mijn tranen zijn opgedroogd. 'Wat ga ik ze missen' zeg ik. Jessy knikt. 'Ik mis Harry nu al' zegt Jessy. 'Vorige week zaten we hier ook en wisten we niet wat ons allemaal zou overkomen' zeg ik. Ik knik. 'Ik heb mijn ouders echt gemist' zegt Jessy. 'Ja ik ook' zeg ik. Jessy en ik zijn allebei enigskind. Daarom beschauwen we elkaar ook als zussen. Ik doe mijn oortjes in. Ik zet One Direction op. Ik val langzaam in slaap.

*We gaan zo landen* galmt door het vliegtuig. Ik schrik wakker. 'We zijn terug in Nederland' zegt Jessy. 'O ja we zitten in het vliegtuig' zeg ik. Ik rek me uit. Na een tijdje zijn we geland. We lopen het vliegtuig uit. We pakken onze koffers. We lopen naar buiten het vliegveld uit. 'HOLLAND!' schreeuw ik. 'We're back!' gilt Jessy. We lachen. We gaan naar het station. We pakken onze trein op weg naar huis.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now