156

1.3K 64 14
                                    

'Babe, wil je even komen?' roept Niall. 'Ik kom eraan' roep ik en loop de woonkamer in waar Niall op de bank zit. 'Kom zitten' zegt hij en ik ga naast hem zitten. 'Ik moet je wat vertellen' zegt hij serieus. 'Wat is er?' vraag ik. 'De jongens en ik hebben het er al een tijd over maar we hebben besloten dat we een break nemen' zegt hij. 'Bedoel je na de tour?' vraag ik. 'Een echte break' zegt hij. Ik kijk hem verrast aan. 'We gaan niet definitief uit elkaar! Dat zeker niet. Maar we zijn nu al 5 jaar non-stop bezig en ik vind het nog steeds elke dag geweldig om te doen. Maar we vinden dat we nu wel een vakantie hebben verdiend. Daarom gaan we volgend jaar op een break, we weten nog niet voor hoelang. Een jaar, misschien langer, misschien korter. Maar we komen zeker weten terug, daar vinden we het veel te leuk voor' zegt hij. Ik glimlach en pak zijn hand vast. 'Ik vind het zo dapper dat jullie deze beslissing hebben gemaakt. Jullie verdienen een break. Wat jullie de afgelopen 5 jaar hebben gedaan is ongelofelijk en dat je nu naar zo'n lange tijd kunt zeggen dat je trots bent op al het werk dat je hebt gedaan en voor jezelf kiest is toch geweldig. Ik ben zo trots op je Niall' zeg ik en omhels hem. 'Ik ben zo blij dat ik je het eindelijk hebt verteld' zegt hij. 'Je kunt me altijd alles vertellen, dat weet je' zeg ik en kijk hem aan. 'Weet ik' zegt hij en geeft een kus op mijn neus.

'Dus vanavond is echt jullie laatste show?' vraag ik. 'Voor de komende tijd wel ja' zegt Louis knikkend. 'Ik ga het echt missen' zegt Liam. We zitten samen met z'n allen backstage. We zijn in Sheffield, vanavond is de laatste show van de On The Road Again Tour. De laatste officiele tour show die ze komende tijd gaan doen. 'Ik denk dat we ons pas realiseren hoeveel we dit gaan missen als we echt de break hebben' zegt Harry. 'Inderdaad, nu valt het nog moeilijk te beseffen' zegt Niall. 'Het is wel al een opluchting dat de fans het nu weten' zegt Liam. 'Geniet van vanavond, voor je het weet is het voorbij' zegt Jessy en legt haar hand op Harry's schouder. 'Dat doen we zeker' zegt Harry glimlachend. 'Ik wist nog zo goed toen de OTRA tour begon in februari in Australië, het lijkt nog zo kort geleden' zeg ik. 'Ja en nu zijn we al 80 shows verder, echt ongelofelijk' zegt Louis. Lou komt met haar grote make-up koffer binnengelopen. 'En ook voor de laatste keer de visagie in jongens' zegt Lou. 'Aww' zegt Niall en trekt een pruillipje. 'Liam jij mag eerst' zegt Lou en klapt het koffer open op tafel. 'Oh waarom moet het nu al de laatste show zijn' zegt Niall en legt zijn hoofd op mijn schouder. 'Het leven is niet altijd een ponykamp' zegt Jessy en we lachen allemaal. 'Kom jij met je drooge opmerking' zeg ik lachend. Ik zie dat ik gebeld wordt op mijn telefoon en draai snel mijn scherm om zodat Niall niet op mijn scherm kan kijken. MAURA. 'Deze moet ik even nemen' zeg ik en sta op. Ik loop naar de gang en neem op. 'Heey Fleur! We hebben nog tickets kunnen regelen! Over een uur hebben we onze vlucht' zegt Maura. 'Yes gelukkig! Komt iedereen mee?' vraag ik. 'Ja! Ik, Bobby, Greg, Denise en Theo' zegt ze. 'Super! Niall zal dolblij om jullie eindelijk weer te zien' zeg ik. 'Ja ik heb hem enorm gemist en jou ook! zegt ze. 'Aw ik jullie ook allemaal' zeg ik. 'Ik ga weer verder met mijn koffer inpakken, tot straks!' zegt ze. 'Doei! Tot straks' zeg ik en hang op. Ik had vanmorgen Maura direct gebeld toen ik hoorde dat vanavond de laatste show was voor de break. Ik wist dat de familie van Louis, Harry en Liam allemaal aanwezig zouden zijn vanavond, dus ik wou dit als een verrassing voor Niall regelen. Hij weet nog van niets. Ik loop terug naar de backstage kamer. 'Wie was dat?' vraagt Niall als ik weer naast hem ga zitten. 'Uhmm John' zeg ik snel. Hij kijkt me even aan maar vraagt niet verder. Gelukkig maar, ik ben zo slecht in liegen.

'Heey! Wat fijn jullie weer te zien' zeg ik als Maura, Bobby, Greg, Denise en Theo binnen komen lopen. 'Jij ook! Wat zie je er goed uit' zegt Maura en omhelst me. Ik knuffel iedereen. Het is bijna een jaar geleden dat ik ze heb geziem. De laatste keer was met kerstmis. 'Wat ben je gegroeit zeg' zeg ik tegen Theo. 'Jij ook' zegt hij en ik lach. 'Niall is backstage, hij weet nog van niks' zeg ik. 'Ik heb mijn jongen echt gemist' zegt Bobby. 'Hij jou ook' zeg ik en glimlach. We spreken af ik dat Niall ga halen. Ik loop de gang door en loop weer de backstage kamer binnen. Ik zie dat Niall net klaar is bij Lou. 'Babe' zeg ik en loop naar hem toe. 'Ik heb een verrassing voor je' zeg ik en kijk hem aan via de spiegel. 'Vertel' zegt hij en kijkt me nieuwschierig aan. 'Ik laat het je zien' zeg ik en steek mijn hand uit. Hij pakt mijn hand en loopt met me mee. We lopen de gang op en lopen de hoek om. Zijn ogen worden groot als hij zijn familie ziet staan. Hij laat langzaam mijn hand los en Maura omhelst hem. 'Pap mam' zegt hij blij. Hij omhelst zijn vader ook en daarna Greg en Denise. 'Ik heb je zo gemist Niall' zegt Maura met tranen in haar ogen. 'Ik jou ook mam! Zo erg' zegt hij en geeft een kus op haar wang. 'Jullie allemaal' zegt hij blij en ik zie dat zijn ogen ook waterig worden. 'Niall' zegt Theo blij. 'Hey jongen! Wat ben jij groot geworden' zegt hij. Hij tilt hem om en Theo lacht. 'Ik kan niet geloven dat jullie er echt zijn' zegt hij. 'Bedank Fleur maar, zij heeft alles geregeld' zegt Greg. Niall zet Theo op de grond en loopt naar me toe. Hij knuffelt me. 'Thank you so much princess' zegt hij en geeft me een snelle kus.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now