96

3.4K 122 8
                                    

*BeepBeep* *BeepBeep* 'Ugh' mompel ik. *BeepBeep* Ik maak me los uit Niall's armen en zet de wekker uit. Ik ga terug tegen Niall aan liggen. 'We moeten opstaan' zeg ik moe. 'Ik ben te moe' zegt Niall. Niall slaat zijn arm weer om me heen. Niall en ik gaan vandaag naar Ierland, de bruiloft is al over 1 week! Het is half 3 snachts, ons vliegtuig vertrekt om 4 uur. Gelukkig heeft Niall een privevliegtuig geregelt, dan kunnen we straks in rust verder slapen. Ik doe m'n ogen open. 'Nialler' zeg ik. Hij reageert niet, hij doet net alsof hij slaapt. Maar dat trap ik niet in. Ik lach inmezelf. Ik geef een kus in zijn nek. Ik zie dat hij een glimlach probeert in te houden. Zie je wel, hij is wakker. Ik glimlach en ga op zijn buik zitten. Ik pak zijn handen. 'Wake up! Wake up! Wake up!' roep ik en klap met Niall's handen. Er verschijnt een grote grijns op Niall's gezicht. Hij doet zijn ogen open en rolt in eenkeer over me heen zodat ik nu onder hem ligt. Hij drukt zijn lippen op de mijne, ik glimlach en kus hem terug. 'Now i'm awake' zegt Niall. Ik lach en druk mijn lippen op de zijne.

We lopen vliegtuig in. Het is wat kleiner als een normaal vliegtuig, omdat het een privevliegtuig is maar het is super mooi. Normaal reizen de jongens hiermee als ze op tour zijn. Niall en ik gaan in de eerste stoelen vooraan zitten. Ze zitten superfijn. Ik leg m'n tijdschrift en telefoon voor me op het tafeltje. Er komt een man naar ons toegelopen. Niall staat op en begroet hem. Hij kent hem. 'Hoi' zegt hij en omhelst hem. 'Heey, ik ben Fleur' zeg ik. 'Ik ben Jack. De piloot' zegt hij. Ik glimlach. 'Ik ga terug naar de cockpit, fijne vlucht! We landen rond 7 uur' zegt hij. 'Oke' zegt Niall. Jack loopt terug de cockpit in en Niall gaat naast me zitten. 'Deze stoelen zitten echt super fijn' zeg ik. Niall glimlacht. 'Riemen vast, we gaan vertrekken' wordt er omgeroepen. Niall en ik doen onze riem om en het vliegtuig begint te rijden. Na 5 minuten vliegen we weer recht en we kunnen de gordels los doen. Ik zet de stoel naar achteren, Niall ook. 'Nu kan je weer slapen' zeg ik. Niall lacht. Ik doe m'n.ogen dicht en sla m'n armen over elkaar. Ik voel een rilling over m'n rug. 'Heb je het koud?' vraagt Niall. Ik doe m'n ogen open. Niall kijkt me aan. Ik glimlach, hij heeft altijd alles direct door. Hij doet de leuning tussen ons in naar onder. Hij strekt z'n armen uit. 'Come here princess' zegt Niall. Ik glimlach en ga dicht tegen hem aanliggen. Hij slaat zijn armen om me heen. Hij is zo warm. 'I love you Niall' zeg ik. 'I love you to Fleur' zegt Niall en hij geeft me een kus op m'n hoofd. Ik doe m'n ogen dicht en ik val langzaam inslaap.

'We gaan landen over tien minuten' wordt er omgeroepen. Ik doe m'n ogen langzaam open. Ik kijk naar Niall, ik zie dat hij nog slaapt. 'Niall' zeg ik. 'Hmpf' mompelt hij. 'Niall' zeg ik. Hij doet z'n ogen open. 'We gaan landen' zeg ik en ik geef hem een kus. Hij wrijft in z'n ogen. Ik doe m'n stoel weer goed en doe m'n riem vast. Ik pak m'n telefoon die voor me ligt en kijk hoelaat is het, 6:45. 'We gaan landen' roepen ze om. Niall pakt m'n hand vast. Ik glimlach en leg m'n hoofd op m'n schouder. Na tien minuutjes lopen we samen het vliegtuig uit. We halen onze koffers en lopen de parkeerplaats op. Niall heeft een auto gehuurd voor de komende dagen. We leggen onze koffers achterin en ik stap in. Niall start de auto en we rijden weg. Niall heeft een huis gehuurd voor de komende week. Het huis ligt ook in Mullingar. Na een kwartiertje stoppen we met rijden. 'It's here' zegt Niall. Ik kijk naar buiten, ik zie een mooi huis. Het is niet heel groot. Het is prachtig. Het is echt een typisch Iers huis. Niall en ik stappen uit. 'We pakken de koffers zo wel' zegt Niall. We lopen samen het padje op richting de deur. Niall doet de sleutel in het slot en de deur gaat open. We lopen naar binnen. We lopen door de hal. Ik zie een leuke woonkamer met keuken. Het huis is prachtig! Het is niet groot maar knus. Het is gewoon gezellig. We lopen naar boven. We doen een deur open, de slaapkamer. Ik zie een mooie kamer met een groot hemelbed. 'Wow' zeg ik. Na een tijdje hebben we alle kamers gezien. We lopen weer terug naar slaapkamer. 'Do you like it?' vraagt Niall. 'I love it!' zeg ik en ik sla m'n armen in zijn nek. 'Yeah?' vraagt hij. 'Ja, ik vind het een heel mooi, knus, romantisch huis' zeg ik. Hij glimlacht en geeft me een kus op m'n neus. Hij staart me aan. 'Wat?' vraag ik lachend. 'I just can't wait to marry you' zegt hij. Ik voel dat m'n hard sneller gaat kloppen. Ik druk mijn lippen op de zijne. Hij glimlacht en tilt me op. We vallen samen op bed. Hij slaat zijn arm om me heen. Ik glimlach en geef hem een kus.

Ik loop naar de trap af, ik zie een dikke envelop op de grond liggen. 'Horan' staat erop. 'De uitnodigingen zijn er!' roep ik. Ik pak de envelop en ren we woonkamer in. Ik ga naast Niall op de bank zitten. Ik geef Niall de envelop en hij maakt hem open. Hij pakt de kaarten eruit en geeft er een mij. 'Aww, ze zijn super' zeg ik. Niall glimlacht. 'Nu kunnen we ze gaan versturen' zegt Niall. 'Jep' zeg ik. Niall pakt zijn laptop van de tafel. 'Eens kijken. Er komen in totaal 54 mensen naar de bruiloft' zegt Niall. 'Oke, wil je nog eens iedereen opnoemen' vraag ik. 'Jouw familie dat zijn er al 15, mijn familie ook 15. En dan de jongens+vriendinnen dat zijn er 8. De 1D band zijn er 4, Paul, Simon Cowell. En dan Kate John, Tina en Peter. Dan nog de rest van Little Mix. Jade nog en Lou en Lux. Dus in totaal 54' zegt Niall. 'Oke' zeg ik. 'We zijn toch niemand vergeten' zegt Niall. Ik begin te lachen. 'Dat zou erg zijn' zeg ik lachend. Niall lacht en klapt zijn laptop dicht. 'Zullen we ze op de post gaan doen' vraagt hij. 'Jep, let's go' zeg ik en hij geeft me een kus.

___________________________

OMG ik heb zoveel votes en comments, super bedankt! Ik heb het de komende 2 heel druk dus het zal langer duren tot een nieu whoofdstuk en ik zal minder posten maar ik probeer om zo snel mogelijk te uploaden x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu