165

1.6K 47 34
                                    

Ik pak mijn grote koffer onder mijn bed vandaan. Vandaag is de dag dat Niall en ik eindelijk op vakantie gaan. We zijn al een hele tijd niet meer op vakantie geweest. Natuurlijk zijn we een paar maanden nog naar het buitenland geweest voor de OTRA Tour maar dat is voor werk. Ik heb er zoveel zin in en Niall ook. Ik moet een koffer en een rugzak inpakken. Mijn rugzak voor onze reis naar Asheville, Amerika. We gaan 4 dagen daar de bergen in. We gaan ze niet beklimmen want dat is te gevaarlijk omdat ik zwanger ben maar we gaan gewoon via wandel paden de berg beklimmen. We nemen een tent mee met wat eten, dus dat we echt gaan survivelen zeg maar. Mijn koffer is voor Hawaii want na Asheville gaan we direct door naar Hawaii voor een week. We hebben daar een kleine villa gehuurd dicht bij het strand. Het wordt geweldig. 'Ben je nog steeds bezig?' vraagt Niall en komt de slaapkamer inlopen. 'Ja, ik heb pas alleen mijn rugzak ingepakt' zeg ik en ga op bed zitten. 'Dus je moet nog heel je koffer?' vraagt hij. 'Ja' zeg ik en zucht. 'Vrouwen toch' zegt hij en schud lachend zijn hoofd. 'Tss' zeg ik en geef hem een duw. 'Ik deed er maar 20 minuten over om alles in te pakken en jij bent al bijna 3 kwartier boven en je hebt alleen je rugzak ingepakt' zegt hij plagend. 'Ja, maar weet je hoe lastig het is. Voor schoenen is het makkelijk want de sneakers en wandelschoenen neem ik mee naar Asheville en de slippers neem ik mee naar Hawaii maar dan kom ik bij de truitjes want wat als ik een hempje in mijn koffer van Hawaii doe terwijl ik hem dan toch nodig heb in Asheville' ratel ik. 'Het zijn maar kleding babe' zegt hij lachend. 'You're right, maar het is gewoon zo lastig om een koffer in te pakken, ik neem altijd veel te veel mee' zeg ik en loop weer naar de kast.

Na een half uur kom ik de trap afgelopen en zet ik mijn koffer op de grond naast Niall's koffer en de tassen. 'Ik ben helemaal klaar' zeg ik blij en blof naast Niall op de bank. 'Finally' zegt hij en trekt mij op zijn schoot. 'Ik heb er zoveel zin in' zeg ik. 'Let's do it then' zegt Niall met een grijns en begint kusjes te geven in mijn nek. 'Nee niet dat' zeg ik lachend en duw hem weg. 'In de vakantie' zeg ik. 'Wist ik wel, maar het was te proberen' zegt hij en ik lach. Ik geef hem een kus en sta op. 'Wat zal ik voor eten klaarmaken?' vraag ik en loop naar de keuken. 'I already made dinner' zegt hij. 'Echt?' vraag ik en draai me om. 'Jup' zegt hij en staat ook op. 'Jij was zo druk bezig met alles inpakken, dus toen heb ik voor je gekookt' zegt hij. 'Dankjewel Niall, dat is lief' zeg ik en geef hem een kus. 'Wat heb je gemaakt?' vraag ik. 'Je moet het raden' zegt hij en doet zijn handen voor mijn ogen. Ik lach en Niall begeleid me naar de keuken. 'Ruik maar' zegt hij. 'Uhmm..spaghetti?' vraag ik. 'Bijna' zegt hij. Ik ruik nog eens goed. 'Oh macaroni?' vraag ik nog eens. 'Jaa' zegt hij en doet zijn handen voor mijn ogen weg. 'It smells delicious' zeg ik en roer door de pan. 'Hopefully it tastes delicious too' zegt hij en dekt de tafel. 'I'm sure about that' zeg ik en glimlach.

We lopen samen het vliegveld op. Het is heel druk, dat komt omdat de zomervakantie nu officieel is begonnen. Honderden mensen lopen kriskras door elkaar opzoek naar hun vlucht. 'Welke gate hadden wij ook al weer?' vraag ik. 'Gate 34' zegt Niall en pakt mijn hand vast. We lopen samen door de massa en ik ga op mijn tenen staan om te zoeken naar nummer 34. 'Daar' zegt hij na een tijdje en wijst naar een bord in de verte. Als we aankomen laten we onze tickets zien en de koffers gaan door de duane. Alles is goed en we mogen doorlopen. We hebben een extra luxe klas geboekt zodat we minder kans hebben om fans tegen te komen. We zoeken onze plaatsen en gaan zitten. 'Eindelijk gaan we weer op vakantie' zeg ik. 'It's been to long' zegt hij. 'Mag ik de chips?' vraag ik als we zijn opgestegen. 'Nu al?' vraagt hij lachend. 'Ik heb echt een vreetbui' zeg ik. 'Hadden we er maar meer meegenomen' zegt hij en pakt een zak chips uit zijn tas. 'Wen er maar aan, I need to feed two people now' zeg ik en Niall legt zijn hand op mijn buik. 'Dit is zijn of haar eerste vlucht' zegt hij. 'Eigenlijk wel inderdaad' zeg ik en glimlach. 'Ik ben benieuwd vanaf wanneer je ons kindje gaat voelen stampen enzo' zegt hij. 'Ja ik ook, dat moeten we bij onze volgende echo maar eens navragen' zeg ik. 'Inderdaad' zegt hij en pakt zijn telefoon. Hij gaat naar zijn notities en schrijft de vraag op, ik zie nog meer vragen erbij staan. 'Wat is dat?' vraag ik. 'Een paar vragen die we volgende keer moeten vragen aan de verpleegkundige' zegt hij. 'Ahw, that's so sweet' zeg ik en hij bloost lichtelijk. 'Anders vergeten we het misschien' zegt hij. 'Ahw don't blush' zeg ik en knijp in zijn wang voor de grap. Je bent nu al de beste papa' zeg ik en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Hij leunt in een geeft me een kus. 'En jij de beste mama' fluistert hij. Ik kus hem terug en we schrikken op van iemand die haar keel schraapt. 'Koffie?' vraagt een wat oudere vrouw. Ik bloos en bijt op mijn lip. 'Yes, please' zegt Niall lachend. 'Ach L'Amour, was ik nog maar zo jong' zegt ze en lacht. Ik pak de koffie van haar aan en ze loopt verder. 'Ahw don't blush' zegt hij en doet mij na en knijpt in mijn wang. 'Auw stop it' zeg ik lachend.

Na 9 uur vliegen komen we aan in Asheville, Amerika. Ik kijk door het kleine raampje naar het prachtige landschap. Als ze omroepen dat we bijna gaan landen kijk ik naar Niall naast me. Hij ligt nog steeds te slapen. Hij is zo schattig, ik wil hem eigenlijk gewoon fijn door laten slapen. Maar dat kan niet. 'Wake up, Niall' zeg ik en schud aan zijn arm. Hij kreunt zachtjes en wilt zich omdraaien. Maar als hij merkt dat dat niet gaat omdat hij in een stoel ligt, doet hij zijn ogen open. 'Good morning babe' zeg ik en lach. 'Ohh good morning' zegt hij en wrijft in zijn ogen. 'We gaan zo landen' zeg ik en maak mijn riem vast. Hij doet hetzelfde en kijkt ook door mijn raampje naar buiten. 'Sick' zegt hij als hij het enorme landschap ziet.

Niall en ik doen allebei onze rugzak om en lopen het vliegveld uit en het eerste wat ik voel is een golf van warmte. 'Wow, hier is het wel wat warmer als in Londen' zeg ik. 'Ik had gelezen dat het vandaag hier 30 graden is' zegt Niall. 'Ach ja wordt ik ook eindelijk bruin' zeg ik en zet mijn zonnebril op. 'Kijk daar zijn al bordjes naar de berg waar we naartoe moeten' zeg ik en wijs naar een bord aan de overkant van de weg. '4 kilometer lopen' zegt Niall. 'Laten we de borden dan maar volgen' zeg ik en we beginnen te lopen. 'Ik vind het nu al leuk' zegt Niall na een tijdje en ik lach. 'Normaal als ik een vliegveld uitliep stond er al een zwarte busje klaar die me direct naar het hotel reed in de hoop dat ik niet belaagd werd door fans en was er vanalles al geregeld en nu loop ik gewoon random zonder echt een plan te hebben de straat op met jou de bergen in, It's so different, but good different' zegt hij en glimlacht. 'We gaan er samen een fantastisch avontuur van maken' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Na een tijdje komen we bij de berg aan. Hij ligt in de verte in het grote groene dal maar hier ligt het pad er naartoe. 'We zijn er' zeg ik en lees het bord. 'GREEN MOUNTAIN HIGH'. 'Let's go' zegt Niall. Hij pakt mijn hand en we lopen samen de bergen in.

__________________________________
Ik heb nog nooit zolang niet meer ge-update. Na 1,5 maanden eindelijk een nieuw hoofdstuk. Sorry! Ik weet dat ik eigenlijk in de vakantie meer zou gaan schrijven maar ik had even een dipje en minder inspiratie. Ik probeer nu echt sneller te gaan updaten voor jullie! x

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Aug 06, 2016 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant