159

1.1K 53 26
                                    

'Als het niet gaat moet je het eerlijk zeggen hé' zegt Niall terwijl ik me zit op te maken voor de spiegel. 'Weet ik, maar ik voel me al een stuk beter' zeg ik en doe lippenstift op. Ik had vannacht wel nog moeten overgeven. Maar nu voel ik me een stuk beter, alleen nog een beetje verkouden. 'Oke, ik ga me ook klaarmaken' zegt Niall en loopt de badkamer in. We gaan vanavond uiteten met de jongens en de rest van de vriendinnen om te vieren dat Made In The A.M. uit is! Het is hun laatste album voor de break en het is super geworden! Ik ben zo trots op hun. Na een kwartier komt Niall de badkamer uitgelopen. Hij heeft een pak aan en zijn haren zijn nog vochtig van het douchen. 'How do I look?' vraagt hij. 'You look so good' zeg ik blij en loop naar hem toe. Ik doe zijn strikje recht en hij lacht. 'So do you' zegt hij en geeft me een kus.

We komen aan bij het restaurant en ik zie de rest al buiten wachten. 'Finally! I'm freezing' roept Jessy als we de auto uitstappen. We lachen en lopen allemaal naar binnen. Liam geeft de reservering door en we worden naar onze tafel begeleid. Ik kijk om me heen. Het restaurant is echt heel chique. De tafels zijn allemaal tip top bedenkt, er hangen grote kroonluchters aan het plafond en er is een fontijn midden in het restaurant. We gaan zitten op onze plaats en we krijgen direct allemaal een glas champagne. 'Proost op Made In The A.M. Het laatste album voor de break maar niet voor One Direction!' zegt Niall. 'Proost!' roepen we en we proosten. Ik neem een slokje van de champagne en zet hem weer terug op tafel. 'Hoe gaat het met de zieke?' vraagt Jessy die tegenover me ziet. Ik voel een nies opkomen en pak snel een zakdoekje. Ik nies en snuit mijn neus. 'Dat is je antwoord' zegt Harry tegen Jessy. 'Sorry' zeg ik lachend. 'Maar het gaat goed hoor' zeg ik en glimlach. 'En hoe gaat het met jou?' vraag ik. 'Druk, echt heel druk. Ik mag deze week de hoofdcolum overnemen van Vogue Magazine. Chantal die dat normaal doet is op vakantie dus ze had mij gevraagd als ik het voor haar wou overnemen. Natuurlijk zei ik direct ja want deze kans krijg je nooit meer. Maar er staat nu zoveel druk op me. Ik moet mijn eigen colum schrijven en die voor Chantal en dat binnen 2 weken!' zegt ze. 'Het komt zeker goed, je bent een geweldige journalist' zeg ik en ze glimlacht. 'Dankjewel'. 'Weet je al waar over je de colum doet?' vraag ik. 'Ja dat wel! De Brit Awards komen er binnenkort aan. Dus ik ga alle nieuwtjes en informatie er over schrijven' zegt ze. 'Oh leuk! Wanneer worden de nominaties eigenlijk bekend gemaakt?' vraagt Sophia. 'Volgende week donderdag' zegt Jessy. 'Jullie zijn sowieso genomineerd' zegt Eleanor en kijkt naar de jongens. 'En jij ook' zegt ze en kijkt mij aan. 'Ik? In mijn dromen ja' zeg ik en lach. 'Doe niet zo! Je hebt echt wel een grote kans om genomineerd te worden' zegt Jessy. 'Inderdaad, je hebt een hit debut album uitgebracht en een wereld tour gedaan. Dan kunnen niet veel artiesten zeggen' zegt Niall en ik glimlach. 'Het zou echt een droom zijn die uitkomt als ik genomineerd zal worden' zeg ik.

De jongens lachen hard om een grap die Louis maakt en ik kijk op. Ik glimlach maar het is helemaal langs me af gegaan waar het over gaat. Ik kijk naar mijn bord wat nog voor de helft vol ligt met spaghetti. Normaal krijg ik altijd mijn bord op maar nu zit ik al bomvol. Ik zucht en voel dat ik me weer niet lekker voel. Hoe kan dat nou? 'Gaat het?' vraagt Niall en legt zijn hand op mijn been. Ik knik en glimlach. Ik eet weer verder en neem een slok van mijn champagne. Ik voel mijn buik draaien en ik sta snel op. 'Uhm ik moet even naar de wc' zeg ik en loop snel weg. 'Wat is er met haar?' hoor ik Jessy nog zeggen. Ik ren de meisjes wc in en ben nog maar net optijd voor ik moet overgeven. Ik zit op mijn knieën en voel dat iemand mijn haren vastpakt. 'I'm here' hoor ik Niall's stem en hij wrijft over mijn rug. Als ik klaar ben spoel ik door en zie dat alles wat ik net heb gegeten eruit is gekomen. Ik ga zitten en veeg over mijn gezicht. 'I'm so sorry Niall, you can go back to dinner. Your food is getting cold' zeg ik zachtjes. 'Are you crazy? I don't care about that damn food. All I care about is you' zegt hij. Hij pakt mijn hand en trek me omhoog. 'Je ziet lijkbleek' zegt hij bezorgd en slaat zijn arm om me heen. 'Ik wist dat je nog niet helemaal beter was. Je had het gewoon eerlijk kunnen vertellen princess' zegt hij en veegt een pluk haar uit mijn gezicht. 'Ik voelde me echt beter maar toen ik net weer ging eten en met die champagne er nog bij kwam alles weer naar boven' zeg ik. 'Let's go home' zegt hij en ik knik. We lopen de badkamer uit en gaan terug naar onze tafel. 'Fleur voelt zich toch niet lekker, dus we gaan naar huis. sorry mates' zegt Niall. 'Oh natuurlijk! Beterschap Fleur' zegt Liam. 'Je ziet er echt ziekjes uit ja, rust maar lekker uit' zegt Jessy. 'Sorry jongens' zeg ik. 'Jij kan er toch ook niets aan doen' zegt Harry. 'Eet smakelijk' zegt Niall. 'Doei beterschap!' roepen ze. We lopen naar buiten en ik merk dat het me goed doet om in de frisse buitenlucht te zijn.

Als we thuis zijn doe ik direct mijn hakkenschoenen uit. Ik haal mijn make-up eraf en trek de warmste pyama aan die ik heb. Ik ga in bed liggen en na een tijdje komt Niall de badkamer uitgelopen met een kruik. Hij komt bij me liggen en legt de warme kruik op mijn buik. 'Dankje Niall' zeg ik en glimlach. 'Nogmaals sorry dat ik het etentje heb verpest' zeg ik. 'Dat heb je niet' zegt hij en pakt mijn hand vast. 'Als je ziek bent dan ben je ziek, daar kun je niets aan doen' zegt hij en speelt met mijn haar. 'You're the sweetest Niall' zeg ik en kruip tegen hem aan. 'Misschien kun je morgen toch naar de dokter gaan als het nog steeds niet goed gaat' zegt hij. 'Ik denk niet dat hij kan helpen. Griep gaat vanzelf over' zeg ik. 'Het kan nooit kwaad om te gaan' zegt hij en ik kijk naar zijn bezorgde gezicht. 'Je hoeft je echt geen zorgen te maken, iedereen is wel eens ziek' zeg ik en glimlach. Hij geeft me een kus op mijn hoofd en we praten nog even verder tot we samen in slaap vallen.

Als ik wakker word merk ik dat Niall niet meer naast me lig. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje en zie dat het al half 10 is. Ik open het appje dat ik van Niall heb gekregen. 'Hi babe! I'm so sorry I didn't woke you up before I went to work. But you were to cute and you need a good rest. I'll try to be back as soon as I can. You can always call me if you need something xx' Ik glimlach naar het scherm. Hij is altijd zo lief en bezorgd. Ik merk dat ik me weer beter voel als gisteren. Ik stap uit bed en loop naar de keuken. Ik zet Made In The A.M. op en zing hard mee. Ik bak een eitje en ga aan de keukentafel zitten. Na een half uurtje heb ik alles opgeruimd en kleed ik me om. Ik voel mijn buik weer raar voelen en ga toch voor de zekerheid weer bij de wc zitten. Hoe kan dit nou? Hoe kan het dat ik me dan goed voel en een uur later weer beroerd. Dat is niet normaal bij een griepje. Zal ik toch even langs de dokter gaan? Het kan nooit kwaad, daar heeft Niall ook wel gelijk in. Maar straks is het niets en dan voel ik me ook weer zo aanstellerig. Ik besluit toch maar te gaan. Ik sta op en loop naar beneden. Ik doe mijn jas aan en pak me goed in met handschoenen en een sjaal.

Als ik bij de dokter aankom is het gelukkig heel rustig. Ik loop naar de balie en ik moet een kwartiertje wachten. 'Mevrouw Horan, kom maar binnen' zegt de dokter en ik loop het dokterskantoor in. Ik schud zijn hand en ga tegenover hem zitten aan zijn bureau. 'Vertel het eens, wat zijn u klachten?' vraagt hij. 'Ik voel me al sinds een paar dagen niet lekker. Ik ben zeiknat geworden door de storm van een paar dagen geleden. Ik zat erin en kon nergens schuilen, sindsdien ben ik verkouden en voel ik me niet lekker. Ik heb moeten overgeven. De dag later ging het veel beter en ben ik met vrienden gaan uiteten. Maar zodra ik at kwam het er weer uit. Vanmorgen ging het weer een stuk beter maar dan slaat het weer in een keer om en voel ik me weer beroerd. Dat is normaal toch niet als je griep hebt?' vraag ik. 'Nee, dat klopt. Dus het gaat voorral om de misselijkheid?' vraagt hij en ik knik. 'Heb je ook hoofdpijn?' vraagt hij. 'Ja ook' zeg ik. 'En voel je je vermoeid?' vraagt hij. 'Ja, ik heb gevoel alsof ik de hele dag in bed kan liggen' zeg ik. 'Dan raad ik je toch aan om dit mee te nemen' zegt hij en pak iets uit zijn la. Hij geeft me een doosje aan. Ik lees wat erop staat en mijn ogen worden groot. 'Zwangerschapstest'

Ik loop snel naar binnen en doe de deur achter me dicht. Ik doe mijn jas uit en ren met mijn tas naar boven. Ik ga bed zitten en doe mijn handen door mijn haren. Zwanger? Wat als ik echt zwanger ben! Een kindje van Niall en mij. Ik kan het me haast niet voorstellen. Ik die mama wordt. Ik wil niets liever als kinderen met Niall. Dolgraag zelfs. Maar ben ik er wel klaar voor? Ik denk het wel. Om eerlijk te zijn ben ik dolblij als de zwangerschapstest positief is. Maar Niall. Wat als hij het niets vind? We hebben het al zo vaak over kinderen had en hij zei dat hij niet kan wachten tot de dag dat wij samen een gezinnetje hebben. Maar wanneer zou hij dat willen? Over een jaar? 5 jaar? Nu? Wat als hij nog niet klaar is voor een kind? Ja hij heeft bijna zijn break maar misschien wou hij wel helemaal tot rust komen. Wat als ik echt zwanger ben en dat hij me niet meer wil? Dat zal hij nooit doen maar toch. Alle scenarios vliegen door mijn hoofd. Ik zucht en doe mijn handen voor mijn gezicht. 'Fleur rustig' zeg ik tegen mezelf. Ik ga eerst die test doen voor ik mezelf helemaal gek ga maken. Ik rits mijn tas open en pak het doosje eruit. Ik lees de handleiding en ga naar de badkamer. Na een tijdje leg ik de test neer op de rand van de wasbak. Nu moet ik 5 minuten wachten. Ik merk hoe zenuwachtig ik ben. Ik wil stiekem zo graag dat het positief is. Maar ik durf nog niet blij te zijn want ik wil zo graag Niall's reactie weten. Ik kijk via het grote raam in de slaapkamer naar buiten. Ik heb geen flauw idee hoelaat Niall thuiskomt. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat de 5 minuten voorbij zijn. Ik loop terug de badkamer in en kijk naar mezelf in de spiegel. Dit kan heel mijn leven op mijn kop zetten. Ik zucht diep in en weer uit en pak de test van de rand van de wasbak. Ik kijk en...

________________________________
CLIFFHANGER! Normaal doe ik het nooit maar nu wel ;) Denken jullie dat Fleur zwanger is of is het toch gewoon een griepje? Laat het weten in de reacties! Ik zorg ervoor dat ik binnen een week het volgende hoofdstuk upload xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang