145

1.4K 71 13
                                    

Ik zit een kamertje, ik heb vandaag al 3 interviews gehad. Er komen zo fans die een meet & greet met mij hebben gewonnen. Ik ben echt blij, ik heb er altijd zin in om fans te ontmoeten. 'There she is' zegt Peter die binnenkomt lopen. Ik zie een meisje binnenlopen. 'Hi!' zeg ik. 'Omg hi' zegt ze en loopt naar me toe. Ik glimlach en ze begint te huilen. 'Ahw kom hier' zeg ik en trek haar in een knuffel. 'Thank you for everything, you saved my life' snikt ze. 'Hey what happened?' vraag ik bezorgd. Ik trek haar een beetje terug zodat ik haar aan kan kijken. 'Ik heb een heel zware periode gehad, waar ik liever niet te veel aan terugdenk' zegt ze snikkend. 'Maar toen ik fan werd van jou is dat veranderd, jij bent het positieve in mijn leven. Als ik me down wordt luister ik jouw liedjes en ik voel me direct weer beter' zegt ze en ik glimlach. 'Thank you' zegt ze. 'No thank you, for supporting me' zeg ik en knuffel haar weer. 'Ik ben zo trots op je. Je bent sterk, dat heb je bewezen' zeg ik. Ze lacht en veegt haar tranen weg. 'Dankje Feliyah' zegt ze. 'Wil je mijn cd signeren?' vraagt ze en ze geeft me Wish. 'Thuurlijk' zeg ik en signeer de cd. 'En een selfie?' vraagt ze. 'Dat hoef je nog niet eens te vragen' zeg ik lachend. Ik pak haar telefoon over en ze komt naast me staan. Ik lach en knip een foto. We maken ook een paar gekke selfies. 'Bedankt bedankt bedankt! Dit is echt mijn droom die uitkwam' zegt ze. 'Het was super je te ontmoeten' zeg ik en neem afscheid van haar. Het geeft me zo'n goed gevoel om fans te ontmoeten. Het verbaasd me nog steeds als ze zeggen dat ik hun leven heb gered. Ik ben net zoals hun, een normaal mens. Maar ik realiseer me ook dat ik precies hetzelfde was 4 jaar geleden. Mijn leven was One Direction, ze waren mijn alles. Ik weet 100% zeker dat ik ook zo had gereageerd als de jongens had ontmoet bij een meet & greet. Ik moest mijn tranen ook echt inhouden toen ik Niall ontmoette bij starbucks. Ik kan nog zo goed dat Jessy en ik de hele avond hebben zitten fangirlen in onze hotelkamer. Het lijkt zo kort geleden maar ook weer zo ver weg. Het is gek hoe mijn leven is gelopen. Al mijn dromen zijn uitgekomen, op momenten zoals deze besef ik pas hoeveel geluk ik heb.

'Let's swim!' zeg ik blij. We zijn bij het zwembad in het hotel. Het is een buitenzwembar. Het is zo warm vandaag dus daarom heb ik het zwembad voor de hele dag gehuurd. We leggen onze handdoeken op een ligstoel en rennen naar het zwembed. Jade doet haar voet in het water. "Ahh brr veel te koud' zegt ze als ze voet snel uit het water doet. Ze wilt weer teruglopen maar inplaats daarvan duw ik haar in het water. Ze gilt hard. 'Jade?' zeg ik als ze niet boven water komt. Ik buig voorover en ineens komt ze bovenwater en grijpt ze mijn arm. Ze trek me het water in. Ik gil en kom direct weer bovenwater. 'Jade! Jij gemeenerik' zeg ik en spetter water naar haar. 'Jij begon!' zegt ze. Ik steek mijn tong naar haar uit en lach. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van de koelte. Het is vandaag 35°, we gingen dood van de hitte. 'Nu is het water echt heerlijk' zegt Jade. 'Inderdaad' zeg ik. 'Heb je je vlucht voor vanavond nog kunnen regelen?' vraag ik. 'Jep, mijn vlucht gaat evenlaat als die van jou' zegt ze. 'Fijn! Dan kunnen samen naar het vliegveld rijden' zeg ik. Ik vlieg vanavond naar Nederland voor de laatste show van de Wish Tour! Jade gaat weer terug naar Engeland want ze moet weer werken. 'De 2 weken gingen echt zo snel' zeg ik. 'Echt hé. Te snel' zegt ze en ik knik. 'Het was echt super met je. Ik had het echt gemist, we hadden elkaar al zo lang niet meer gezien' zeg ik. 'Klopt' zeg ik. 'Ik kan niet wachten om Thomas morgen weer te zien!' zegt ze en kijkt dromerig voor haar uit. Ik glimlach en denk aan Niall. 'Sorry, ik had er even niet aangedacht. Ik moet niet klagen! Ik heb Thomas 2 weken niet gezien maar jij ziet Niall misschien wel 2 maanden niet' zegt ze. 'Nee joh, ik ben juist blij voor je. Al is het 2 weken of 2 maanden is. Je zal hem altijd missen, ik weet hoe je je voelt' zeg ik. 'Je hebt echt geen idee wanneer je hem weer ziet hé?' vraagt ze. 'Nee' zeg ik. 'En morgen komt hij ook niet?' vraagt ze. 'Nee, de hele dag stond al volg geplant met interviews en photoshoots. Hij voelt zich er zo schuldig over' zeg ik. 'Begrijp ik wel, het is je grootste optreden ooit. Maar hij kan er ook niks aan doen dat hij niet kan' zegt ze. 'Precies' zeg ik. 'Ben je al zenuwachtig voor morgen?' vraagt ze. 'Beetje, ik realiseer het me nog nauwelijks' zeg ik. 'Je gaat het super doen! Wat kan er nou gebeuren? Je fans zijn er en je familie!' zegt ze. 'Klopt, ik moet me gewoon niet zo druk maken' zeg ik. 'Een rode wijn' hoor ik iemand zeggen. Ik draai me om en zie een ober staan. 'Jep die zijn voor ons' zeg ik. Jade kijkt me verrasst aan. 'Alstublieft' zegt de ober en geeft mij en Jade allebei een glas wijn. Hij loopt weer weg. 'Heb jij dit geregeld?' vraagt ze lachend. 'Ja, we moeten onze reis goed afsluiten' zeg ik. 'Aww, proost' zegt ze. 'Proost' zeg ik en we lachen.

'Doei Jadie!' roep ik. 'Bye! I'm gonna miss you!' roept ze. Ik zwaai voor de laatste keer naar haar en loop de trap op het vliegtuig in. Ik kijk op mijn ticket en zoek mijn stoel. Ik vind hem eindelijk en ga zitten. Ik zet mijn tas voor me neer op het uitklap tafeltje en kijk naar buiten. Ik ga weer naar Nederland. Ik ga eindelijk weer mijn ouders zien. Ik glimlach en kijk hoe Amerika langzaam onder de wolken verdwijnt. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas en doe mijn oortjes in. Ik ga door mijn playlist en zet Fireproof op, het is mijn favoriete liedje van Four. Het laat me aan Niall denken. Hij zegt altijd tegen me dat hij aan mij dacht toen hij het liedje met de jongens schreef. Ik doe mijn ogen dicht en voel kriebels in mijn buik als Niall's solo komt. Ik mis hem zo.

_____________________________
Sorry dat het zo lang duurde voor het nieuwe hoofdstuk maar ik was op vakantie! Ik ben nu terug en heb direct een nieuw hoofdstuk geschreven. Het is niet superlang maar ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden :) xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now