Ik kijk naar het eind resultaat van de gedekte tafel en zet het laatste kaartje neer. Niall komt de woonkamer ingelopen. 'Ziet het er leuk uit?' vraag ik. 'Ja, it looks great' zegt hij en geeft een kus op mijn wang. Vandaag komen mijn en Niall's ouders op bezoek. We hebben gezegd dat we wilden dat ze langskwamen omdat we ze al een tijd niet meer hebben gezien en dat is ook zo. Maar de grootste reden is omdat we ze willen vertellen dat ik zwanger ben. 'I'm so nervous' zeg ik en Niall gaat op de rand van de leuning zitten. 'Ik ook eerlijk gezegd' zegt hij en lacht. Ik loop naar hem toe en ga voor hem staan. 'Maar we hoeven eigenlijk nergens nerveus voor te zijn. Ik weet zeker dat onze ouders het geweldig nieuws gaan vinden' zegt hij. 'Ja inderdaad, ik ben gewoon voorral benieuwd naar hun reacties' zeg ik en leg mijn hand op zijn been. 'Ik weet 100% zeker dat mijn moeder gaat huilen' zegt hij. 'De mijne ook' zeg ik lachend. 'Maar als mijn vader moet huilen dan moet ik ook huilen. Ik zie mijn vader nooit huilen' zeg ik. 'Dan huilen we gewoon allemaal' zegt hij en we lachen. 'It's so surreal, all of this' zegt hij en pakt mijn hand. Hij wrijft met zijn duim over mijn hand en ik glimlach. 'It feels so magical' zeg ik. 'Better than that! It feels like a fairy tale' zegt hij. 'En ben ik dan doornroosje en jij de knappe prins?' vraag ik. 'Nee dat kan niet, je hebt bruin haar. Je bent Belle, van Belle en het Beest' zegt hij. 'En ben jij dan het Beest?' vraag ik lachend. 'Ja want uiteindelijk verander ik in de knappe prijs die jou komt redden' zegt hij. 'Nee, bij Belle en het Beest is het een ander verhaal. bij doornroosje kom je me redden' zeg ik en hij zucht. Ik schiet in de lach. 'Fairy tales are so confusing' zegt hij. 'Dan maken we gewoon ons eigen sprookje' zeg ik en geef hem een kus.

De deurbel gaat en ik ren de hal in. Ik doe de deur open en zie mijn vader en moeder en Niall's ouders staan. 'Hallo!' zeg ik blij en mijn moeder loop direct naar me toe en omhelst me. 'Oh ik heb je zo gemist mam' zeg ik lachend. 'Ik jou ook! Wat zie je er goed uit' zegt ze. 'Dankje, jij ook' zeg ik en glimlach. 'Hallo meisje' zegt pap en geeft me een kus op mij wang. Ik omhels hem. 'Fijn je weer te zien pap' zeg ik. 'Ja, ik heb je gemist' zegt hij. 'Ik jou ook' zeg ik. Ik loop naar Maura en Bobby en omhels ze ook. 'Leuk dat jullie er zijn' zeg ik. Niall komt ook de hal ingelopen en omhelst mijn ouders. 'Wat leuk jullie eindelijk weer te zien' zegt hij. 'Ja! Het is alweer een tijd geleden' zegt mijn vader lachend. 'Pap en mam' zegt Niall als hij naar zijn ouders en geeft ze allebei een lange knuffel. 'Ik heb je gemist Niall' zegt Maura. 'Ik jou ook mam, jullie allebei' zegt hij en kijkt Bobby aan. 'Kom maar mee naar de woonkamer, de tafel is al gedekt' zeg ik. We lopen naar de woonkamer waar ook de grote eettafel staat en we gaan zitten. 'Wat een schattige kaartjes' zegt mijn moeder en pakt het kaartje van haar bordje. 'Nog niet pakken' zeg ik snel en mijn moeder kijkt op. 'Dat is voor straks' zeg ik en lach. 'Nu maak je me wel niewschierig' zegt Bobby. 'Eerst het voorgerecht' zegt Niall en we lopen samen de keuken in. 'Hadden ze het al bijna gelezen' zeg ik en Niall lacht. 'We hadden er eigenlijk een slot om moeten doen en ze een sleutel moeten geven om het open te maken' zegt hij en ik lach. Ik pak de grote ketel met soep van het fornhuis en loop weer terug de woonkamer in. 'Lekkere Italiaanse tomaten soep' zeg ik en zet de ketel in het midden van de tafel. 'Hmm heerlijk, zelf gemaakt?' Vraagt Maura. 'Ja, op recept van mijn overgroot oma' zeg ik. 'Ik wou dat ik haar ooit had kunnen bedanken want dit is de lekkerste soep die ik ooit heb gehad' zegt Niall en ik glimlach.

'Ik moet zeggen dat jullie er goed uitzien, heel uitgerust' zegt mijn moeder. 'Ja, ik voel me ook veel relaxter sinds de break' zegt Niall. 'Fijn, nu kunnen jullie eindelijk echt samen zijn' zegt Maura en Niall glimlacht naar me. 'En hoe gaat het met jou en je muziek Fleur?' vraagt Bobby. 'Goed! Ik ben begonnen met het schrijven van mijn 2e album. Ik doe het gewoon op mijn gemak en neem me echt de tijd er voor. Ik wil niet dat ik alles te overhaast ga doen. Want ik wil dat het album perfect wordt. En sowieso nu ik binnenkort ook al minder tijd ga hebben' zeg ik. 'Hoezo?' vraagt mijn vader. Shit! Ik heb mijn mond voorbij gepraat. Ik kijk Niall aan. Hij kijkt me twijfelend aan maar knikt dan naar me. 'Uhm, we hebben een verrassing' zeg ik. 'Het staat in de kaartjes, dus als jullie die zouden willen openen' zegt Niall. Mijn ouders kijken me even verbaasd aan maar openen dan het kaartje dat voor hun staat. Ik zie Maura's ogen groot worden. 'Goede god? Je bent zwanger?' vraagt Maura verbaasd. Ik knik en er verschijnt een grote glimlach op Niall's gezicht. 'Proficiat!' roept Bobby. 'Oh wat geweldig' zegt mijn moeder. Iedereen staat op en omhelst ons. 'Jullie krijgen gewoon een kindje samen' zegt Maura blij en geeft Niall en mij een kus op mijn wang. 'Proficiat schat' zegt mijn vader blij en geeft me een knuffel. 'Jij ook, opa' zeg ik en we lachen allemaal. Mijn moeder veegt een traan weg. 'Mam niet huilen. Anders begin ik straks ook' zeg ik. 'Sorry, het is gewoon niet niks wat jullie vertellen' zegt ze. Ik glimlach en Niall geeft een kus op mijn hoofd. 'Wat fantastisch, we worden opa en oma' zegt mijn moeder. Mijn vader knikt en ik zie ook tranen in zijn ogen. 'Oh pap' zeg ik en omhels hem weer. 'Ik ben gewoon zo blij voor jullie' zegt hij en ik glimlach. 'Hoelang ben je zwanger?' vraagt Maura als we weer gaan zitten. '7 weken' zeg ik. 'Ohh dan heb je binnenkort al je eerste echo!' zegt mijn moeder enthausiast. 'Ja, we moeten nog een afspraak maken maar het kan al rond de 9 weken' zegt Niall. 'Ik wist nog goed toen ik mijn eerste echo had van Greg' zegt Maura. 'Zoiets vergeet je nooit meer jongen' zegt Bobby tegen Niall en Niall glimlacht. 'Ik stuur jullie natuurlijk direct een foto door van de echofoto' zeg ik. 'Graag ja' zegt mijn vader. 'Nou dan zullen we maar proosten' zegt Bobby. We pakken allemaal ons glas. Ik natuurlijk alcohol vrije wijn. 'Op Niall en Fleur en dat ze een kerngezond kindje mogen krijgen' zegt Maura. 'Proost' zeggen we en nemen een slok van ons drinken. Niall geeft een kus op mijn wang en ik glimlach naar hem.

Ik loop naar beneden met mijn onesie aan en zie Niall met zijn laptop op de bank zitten. Onze ouders zijn een uurtje geleden vertrokken. Het was heel gezellig en ze reageerden zo enthousiast. Ik ben blij dat ik mijn ouders weer heb kunnen zien na zo'n lange tijd. Ik ga naast hem zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder. 'What ya doin?' vraag ik. 'Ik zit achter de computer' zegt hij. 'Goh mee je die' zeg ik lachend. Niall lacht en port me. 'Ik was het kijken naar leuke vakantie bestemmingen waar we naartoe kunnen gaan binnenkort' zegt hij. 'Oh leuk! Heb je al iets gevonden?' vraag ik. 'Ik heb al een plannetje, maar we doen het alleen als jij het ook leuk vind' zegt hij. 'Vertel' zeg ik. 'Wist je nog dat we het er eerst over hadden dat we misschien een wereldreis wouden maken als mijn break begon?' vraagt hij en ik knik. 'Ik wil dat nog steeds dolgraag maar nu je zwanger bent is het logisch dat dat niet meer kan, want dat is veel te vermoeiend. Maar daarom heb ik bedacht dat het leuk zou zijn om een kleine wereldreis te gaan doen' zegt hij en kijkt me aan. 'Ga verder' zeg ik. 'In North Carolina heb je prachtige bergen. We zouden door de bergen kunnen wandelen en een paar nachten blijven kamperen. En daarna kunnen we doorvliegen naar Hawaii en lekker uitrusten en genieten van de rust' zegt hij. Hij kijkt me hoopvol aan. 'Dat klinkt super, ik zeg doen' zeg ik. 'Echt?' vraagt hij. 'Ja! Ik heb altijd al een keer naar zo'n grote mooie bergen willen gaan. We kunnen er echt zo'n survivaltrip van gaan maken' zeg ik lachend. Hij geeft me een kus. 'Ik ga direct alles regelen' zegt hij. 'En we doen gewoon rustig aan. Als het toch te vermoeiend voor je is kunnen we altijd nog eerder doorvliegen naar Hawaii' zegt hij. 'Ik denk dat dat wel goed komt. Ik ben nog in de vroege fase van de zwangerschap. Stel voor we gingen bergbeklimmen ofzo, dan was het anders geweest' zeg ik. 'Klopt. Ik heb er nu al zin in. Het is gewoon zo raar. Ik ben al bijna overal op de wereld geweest maar omdat het zo'n druk schema was met One Direction heb ik nooit eigenlijk de tijd gehad om een land te verkennen of dingen te gaan doen. En nu kan dat gewoon, en samen met jou. Dat is gek maar ook super leuk' zegt hij glimlachend. 'Je hebt het verdiend Niall, 100%' zeg ik en geef hem een kus.

__________________________________
Oh my god, ik heb al ongeveer 2 maanden niet meer ge-update! Shame on me, sorry! Ik ben nu heel druk bezig met mijn examens. Ik heb gelukkig wel vooruit gewerkt. Dus het volgende hoofdstuk heb ik ook al af en dat zal ik binnenkort ook uploaden. Ik ben dus weer helemaal back :) En helemaal als ik mijn examens achter de rug heb want dan heb ik een heel lange zomervakantie en genoeg tijd om te schrijven!

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now