122

2.3K 104 20
                                    

We zitten in de auto onderweg naar Mullingar. Het was gisteravond te laat en te ver om nog 2 uur naar Mullingar te rijden. We hebben in een hotel in Dublin geslapen. 'Ohmygod!' zeg ik als ik zie dat het begint de sneeuwen. 'Yes yes yes' zeg ik blij en Niall lacht. 'We hadden gelijk' zegt hij. 'Yeahh' zeg ik en kijk naar buiten. Na een kwartiertje komen we bij het huis van Niall's ouders aan. Er ligt al een dik pak sneeuw. 'Oehh het is koud' zeg ik terwijl we de auto uitstappen. We lopen naar de achterbank en pakken onze cadeau's die we hebben gekocht voor iedereen. Het is zo leuk, want Theo gelooft nog in de kerstman. Hij is nu 1,5 jaar oud. We pakken alle cadeau's eruit en lopen richting de voordeur en Niall belt aan. Nog geen seconde later gaat hij open en ik zie Maura staan. 'Hallo!' zegt ze blij en omhelst Niall direct. 'Ohh jongen, ik heb je zo gemist!' zegt ze. Ik glimlach en Niall geeft haar een kus. 'Ik jou ook mam' zegt hij glimlachend. 'Fleur, wat fijn om je weer te zien' zegt ze en omhelst me ook. 'Ja inderdaad' zeg ik en we lopen naar binnen. 'Waar kunnen we de cadeautjes neerleggen?' vraagt Niall. 'Oh zet daar maar neer bij de rest. Dan leggen we die straks wel stiekem onder de kerstboom' zegt Maura. We zetten de cadeautjes op de grond en hangen onze jassen op. We lopen de woonkamer in. Ik zie Bobby, Greg, Denise en Theo al op de bank zitten. 'Heeey!' zeggen we en Niall loopt naar zijn vader. Hij omhelst hem. 'Fijn je weer te zie jongen! Je ziet er goed uit' zegt hij en Niall trekt zich weer terug. 'Jij ook, pap' zegt hij. Ik omhels Bobby ook. 'Hallo schoondochter' zegt hij en ik lach. 'Hello schoonvader' zeg ik. Ik omhels ook Greg en Denise. 'Lang niet meer gezien' zegt Denise tegen mij. 'Jaa' zeg ik en ga naast haar op de bank zitten. 'Kom eens hier' zegt Niall en loopt blij naar Theo die bij de kerstboom zit. 'Uncle Niall' zegt hij blij en klapt in zijn handen. Niall lacht en pakt hem op. 'Heeyy, wat ben je gegroeid little leprechaun' zegt hij. We lachen allemaal en Niall gaat naast me op de bank zitten. 'Fleurr!' zegt Theo en pakt een pluk van mijn haar vast. 'Heyy' zeg ik en pak zijn handje vast. 'Mama, wanneer komt de kerstman?' vraagt hij en kruipt op Denise's schoot. 'Dat weet ik niet, we gaan eerst eten en misschien komt hij daarna wel' zegt ze. 'De tafel is al gedekt dus we kunnen beginnen' zegt Maura. 'Mam, heb je weer die lekkere kip gemaakt?' vraagt Niall. 'Ja, speciaal voor jou' zegt Maura. 'Yesss!' zegt hij blij. Ik glimlach, ik hou ervan om hem zo blij te zien.

'Dit is heerlijk mam' zegt Niall als hij het laatste hapje kip opeet. 'Nog lekkerder als de kip van Nando's,' zeg ik knikkend. 'Zeker' zegt Niall knikkend. 'Als Niall en Fleur dat zeggen, dan klopt het zeker' zegt Greg lachend. 'Dankjewel' zegt Maura trots. 'Wie gaat de cadeautjes ff neerleggen?' fluistert Denise. Ik kijk naar Theo, die met zijn vork aan het spelen is. Hij is echt te schattig. 'Ik doe wel' fluistert Niall. Hij staat op en loopt de woonkamer in. 'Niall waar ga je naartoe?' vraagt Theo en draait zich om. 'Uhmm, Niall gaat even naar de wc' zegt hij. Theo draait zich weer om en Niall loopt snel de gang in. Hij komt teruggelopen met cadeautjes en legt hij voorzichtig onder de kerstboom. Niall kijkt me aan en trekt een raar gezicht. Ik schiet in de lach en Theo wilt zich weer omdraaien. 'Theo, wil je nog wat drinken?' vraagt Bobby snel en Theo is weer afgeleid. We zuchten opgelucht. Niall probeert zijn lach in te houden en legt snel de laatste cadeautjes onder de kerstboom. Als hij klaar is komt hij weer de keuken ingelopen. 'Theo, zullen we eens gaan kijken als de kerstman al is langsgeweest?' vraag ik. 'Ja ja ja!' zegt hij blij. Denise pakt hem uit zijn stoel en hij rent de woonkamer in. 'Cadeautjes! Cadeautjes!' zegt hij blij en klapt in zijn handen. We gaan allemaal op de bank zitten. 'Pak er maar een' zegt Bobby tegen Theo. Theo pakt een cadeautje en loopt naar Niall. 'Voorlezen' zegt Theo. Niall fluistert het in Theo's oor. Theo legt het cadeautje op mijn schoot. 'Voor tante Fleur!' zegt hij blij. 'Yeahh' zeg ik en maak het cadeautje open. Ik glimlach als ik zie dat het perfum van Dior is. Ik weet dat die van Niall is, ik had vorige week nog tegen hem gezegt dat ik die zo graag wou. Ik kijk hem aan hij geeft me een knipoog. 'Dankjewel kerstman' zeg ik en sta op. Ik loop naar de kerstboom en pak een cadeautje. 'Voor Greg' zeg ik en geef het cadeautje aan hem. 'Papa, ikke helpen' zegt Theo en rent naar Greg en scheurt het cadeaupapier eraf. Na een tijdje pakt Maura het cadeautje van Niall. Ik herken het pakje, want dat heb ik voor hem gekocht. Het is het nieuwste uit-shirt van Derby County, Niall's lievelings voetbalclub. Het shirt is eregisteren pas uitgekomen. Hij pakt het pakje uit. Zijn ogen worden groot als hij ziet wat het is. 'Woww, het nieuwste Derby County shirt' zegt hij blij. 'Die is pas net uit, sick' zegt hij en ik glimlach. 'Is die van jou?' vraagt Niall aan mij en ik knik. 'Bed-'. 'Niall!' roept Maura. 'Ohh shit, ik bedoel dankje kerstman' zegt Niall snel. Theo lijkt het niet door te hebben gehad en we zuchten opgelucht.

'Doei, bedankt voor alles' zegt Niall en omhelst zijn vader voor de laatste keer. 'Rij voorzichtig' zegt Maura. Ik omhels haar. 'Komt goed' zegt Niall en we nemen afscheid. Niall pakt mijn hand en we lopen richting de auto. 'Daar hadden we net echt geluk met Theo' zeg ik en lach. 'Ja inderdaad! Dat was echt niet slim van mij. Ik was gewoon zo blij' zegt hij en we leggen de cadeautjes achterin. 'Ik moet later goed opletten als we zelf kinderen hebben' zegt hij en ik glimlach. Mijn buik begint te kriebelen bij de gedachten dat we later een gezinnetje hebben. 'Nog bedankt voor je cadeau! Echt geweldig' zegt hij en geeft me een kus. 'Jij ook!' zeg ik en knuffel in. We stappen in en rijden weg. Ik leg mijn hoofd tegen het raam. 'Ben je moe?' vraagt Niall. 'Jaa' zeg ik en lach. 'Je mag best gaan slapen' zegt hij en legt zijn hand op mijn knie. 'Ik maak je wel wakker als we bij de boot zijn' zegt hij. 'Maar dat vind ik niet leuk voor jou' zeg ik. 'Princess ik zie hoe moe je bent. Het geef niet' zegt hij. 'Oke' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Hij glimlacht en ik doe mijn stoel naar achteren. Ik doe mijn ogen dicht en val binnen no-time in slaap.

Na 3 uur zijn we eindelijk thuis. We zijn allebei doodmoe. We lopen direct door naar boven en Niall zet de koffer in de hoek. 'Die pakken we morgen wel uit' zegt hij. 'Ja is goed' zeg ik en laat me op bed vallen. 'Ik ben zelfs te lui om mijn pyama aan te trekken' zeg ik. Niall lacht en gaat naast me liggen. 'Hoelaat moeten we morgen naar de jongens?' vraag ik. 'Volgensmij 's avonds pas' zegt hij. 'Yess, dan kunnen we uitslapen' zeg ik en kruip tegen Niall aan. 'Vandaag was echt super' zegt hij en speelt met mijn haar. 'Jaa, het was zo leuk om iedereen weer te zien. Theo is echt gegroeit' zeg ik. 'Inderdaad' zegt hij en lacht. Ik doe mijn ogen langzaam dicht. Ik voel Niall over mijn wang wrijven. Ik doe mijn ogen weer open hij kijkt me aan. Hij komt dichterbij en drukt zijn zachte lippen op de mijne. Ik glimlach en kus hem terug. 'I love you princess' zegt hij. 'I love you too Niall' zeg ik.

________________________________

Wow, wat een super jaar! 2014 was echt fantastisch, als je me vorig jaar had vertelt dat ik eind dit jaar 281k reads zou hebben dan had ik het nooit gelooft! Ik lees elke reactie die jullie schrijven, jullie zijn echt fantastisch! En het worden er steeds meer! Ik ga nog lang niet stoppen met dit boek :) Ik kon er helaas geen nieuwjaar hoofdstuk van maken, dat haalde ik niet met schrijven. Maar dat komt het volgende hoofdstuk, of het hoofdstuk daarna want ik moet ook nog de 2e kerstdag gaan schrijven haha :D Tot 2015! HAPPY NEW YEAR XXX

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now