51

5.3K 112 2
                                    

Ik zit in de woonkamer op de bank. De jongens zijn naar de soundcheck, want ze hebben een show vanavond. Eleanor, Jessy en ik komen vanavond pas. Ik zie dat ik een mailtje heb en klik erop. Het is van John.

'Heey Fleur. De videoclip is klaar! Stuur ff een mailtje terug wat je ervan vindt. We kunnen hem vanavond nog online zetten.'

'Jessy?' roep ik. 'Ja?' zegt ze en ze komt de woonkamer ingelopen. 'De videoclip is af' zeg ik. 'Cool laat zien!' zegt ze. 'Waar is Eleanor?' vraag ik. 'Die is starbucks halen' zegt Jessy. 'Natuurlijk' zeg ik lachend. Ik klik op de link en de videoclip begint.

Na een tijdje is de videoclip afgelopen. 'Wow, echt super!' zegt Jessy. Ik glimlach trots. 'Je bent een natuurtalentje' zegt Jessy. Ik lach. 'Ik stuur een mailtje terug dat de clip online kan' zeg ik. 'Doe dat' zegt Jessy. Ik lach en stuur een mailtje terug. 'Hallo!' hoor ik een bekende stem. 'Heey Eleanor' zegt Jessy. 'Ik heb Starbucks' zegt ze en zet drie bekers Starbucks op de tafel. 'Yeah' zeg ik en ik pak mijn beker. Eleanor doet haar jas uit en gaat bij ons zitten. 'De Starbucks hier ligt echt dichtbij' zegt ze. 'Maar 5 minuutjes lopen vanaf het hotel' zegt ze. 'Dan doe je er toch wel lang over' zeg ik en ik neem een slok van mijn drinken. 'Hoezo?' vraagt ze. 'Er ligt er hier onder een in het hotel' zegt Jessy. 'Wat? OMG, dat wist ik niet' zegt ze. Ik lach. 'Je moet later echt een starbucks hotel gaan openen waar je alleen maar starbucks kan kopen' zeg ik. Eleanor lacht.

We lopen met z'n drieën het stadion binnen. Het is 7 uur en de show begint over een half uur. We lopen richting de backstage kamer. Ik zie Niall een stoel zitten en Lou doet zijn haar. De rest van de jongens zitten op de bank. 'Heey' zeg ik. 'Hallo' zegt de rest. Niall kijkt op. 'Heey princess' zegt hij staat op. Hij loopt naar me toe. 'Niall je bent nog niet klaar!' zegt Lou. Niall slaat zijn armen om mijn middel en geeft me een knuffel. 'Hoe gaat het?' vraagt hij. 'Goed, met jou ook?' vraag ik. 'Ja' zegt hij en geeft me een kus. 'Ahum' zegt Lou nep kuchend. Niall laat me los. 'Sorry princess, ik was nog niet klaar' zegt Niall en gaat terug zitten. Ik lach en ga naast Jessy zitten.

'We wanna say a massive thankyou, we love you all!' zeggen de jongens en nemen afscheid. De jongens verdwijnen in de gaten van het poduim en de lichten in de zaal gaan weer aan. Jessy, Eleanor en ik staan op. We lopen de zaal uit naar de backstage kamer. De jongens zijn er al. Ik loop naar Niall. 'Hey Princess' zegt hij en glimlacht. Ik loop naar hem toe on hem een knuffel te geven. 'Ik zweet helemaal' zegt Niall. 'Dat maakt niks uit' zeg ik en ik geef Niall een knuffel. Niall lacht en geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Ik ga even douchen' zegt hij. 'Oke' zeg ik.

We lopen de stadion uit. Er staan weer een boel fans te wachten. Paul loopt voor ons uit. 'Maak wat plaats!' roept hij. Niall pakt me steviger vast en we lopen verder. 'Feliyah, De 'Made in the USA' video is geweldig!' hoor ik een meisje schreeuwen. Ik kijk om en glimlach naar het meisje. We komen bij het busje aan en we stappen snel in. Paul gaat achter het stuur zitten en we rijden weg. Ik leg mijn hoofd op Niall's schouder. Ik ben doodmoe. Niall denk ik ook, hij heeft 2 uur non-stop rond zitten springen op een poduim. Na een half uur komen we terug bij het hotel aan. Paul rijdt naar achter het hotel de afgesloten parkeerplaats in. We stappen uit en lopen het hotel binnen. We lopen naar onze hotelkamer. 'Zullen we maar gaan slapen?' vraagt Niall. 'Ja' zeg ik en knik. 'Wij gaan alvast naar bed' zegt Niall. 'Oke, weltruste' zegt Zayn en gaat bij de rest op de bank zitten. Niall en ik lopen naar onze slaapkamer. Niall laat zich op bed vallen. 'Je zal wel moe zijn' zeg ik. Niall knikt. Ik haal mijn make-up eraf en doe mijn pyama aan. Niall gaat op bed liggen. Het is te warm o m onder de lakens te liggen. Ik doe mijn haar in een knot. 'Come here' zegt Niall en strekt zijn armen naar me uit. Ik glimlach en ga op bed in Niall's armen liggen.

Niall en ik lopen door de lobby. We gaan broodjes halen. We lopen naar de bakker. We lopen naar de toonbank en Niall besteld. De bakker loopt weg en pakt de broodjes. 'Heb je vandaag een show?' vraag ik. 'Nope' zegt Niall. 'Wat gaan we vandaag doen?' vraag ik. De bakker geeft de zak broodjes en Niall betaald. 'Ik weet niet' zegt Niall tegen mij. We lopen terug naar boven. 'Ik weet iets' zegt Niall opeens en blijft staan. 'Wat?' zeg ik verbaast en blijf ook staan. 'Wat we vandaag kunnen doen' zegt Niall. 'En?' vraag ik. 'Paintball!' zegt Niall. 'Paintball?' vraag ik. 'Paintball' zegt Niall. 'Paintball?' zeg ik weer voor de grap. Niall lacht. We lopen weer verder. 'Als het goed is kan je het hier ergens in de buurt doen, lijkt je dat wat?' vraagt Niall. 'Ja, mij lijkt het wel cool' zeg ik. 'Ik heb ooit met mijn neef ge-paintballt, echt cool' zegt hij. 'Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt me echt leuk' zeg ik. Ik maak met mijn handen een geweer. 'Piew, piew' zeg ik en ik prik in Niall's buik. Niall lacht en pakt mijn handen vast en slaat zijn arm om mijn middel. We lopen de kamer in. Iedereen zit aan de grote tafel. 'Broodjes!' zeg ik en ik leg de zak met broodjes op tafel. Niall en ik gaan ook zitten. 'Fleur en ik hadden een idee wat we vandaag kunnen gaan doen' zegt Niall. 'Wat gaan we doen?' vraagt Louis. 'Paintball!' zeg ik blij. 'Ohh leuk, dat spelletje deed ik vroeger altijd op de computer' zegt Eleanor. We kijken Eleanor allemaal aan. 'Eleanor, dat is Pinball' zegt Louis lachend. 'Oww' zegt Eleanor en lacht. Ik lach. 'Vinden jullie het goed?' vraag ik. 'Ja leuk!' zegt Liam.

We stappen met z'n allen de auto uit. Louis doet de deur opslot. We staan voor een grote zwarte loods. Er staat groot 'NEON PAINTBALL' op. 'Wow' zegt Jessy. 'Ready?' vraagt Louis. 'Jep' zegt Niall. 'Lets go!' zegt Louis en we lopen met z'n achten de loods binnen.

____________________________________

Sorry dat ik al een tijdje niet meer heb ge-update. Ik probeer vanaf nu wat vaker te gaan updaten. Paintball is dat je met een soort van geweren op elkaar schiet. Je schiet met verfvalletjes. Dit is in Neon kleuren en in het donker. Dus dan weten jullie dat, hihi x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora