150

1.7K 73 20
                                    

Ik loop moe de trap af. Het is pas half 7 en ik ben nu al wakker. Ik weet het niet, ik kwam gewoon niet meer in slaap. Ik loop langs de deur en mijn oog valt op een envelop die op de grond ligt. 'US Open 2015' staat er met grote letters op. 'Yes' zeg ik en pak de envelop van de grond. Ik maak hem open en zie er twee kaartjes inzitten. Ik heb ze voor Niall en mij gekocht. Het is voor de US Open. Het is een verrassing voor hem. We zijn gisteren niet meer naar het golftoernooi geweest waar we eerst naartoe zouden gaan omdat wat er met Zayn was gebeurd. Niall had al kaartjes besteld en hij baalde er erg van. Us Open is een tennis toernooi en er wordt een wedstrijd een London gespeelt. Niall is dol op tennis, net zoals ik. Dus ik weet zeker dat hij dit super vindt. Ik loop naar de keuken en doe de kaartjes in een andere envelop. Anders ziet hij natuurlijk direct wat het is en dan is het geen verrassing meer. Ik loop naar de woonkamer en ga op de bank liggen. Ik zet de tv aan en zap door alle kanalen. Er is echt niks op! Alleen maar kookprogramma's en programma's waar ze stofzuigers verkopen. Boring! Ik zet de tv weer uit en zucht. Ik kijk op mijn telefoon. Het is nog niet eens 7 uur! Ik kijk naar mijn achtergrond. Het is een foto van Niall en mij in Disneyland. Hij is een beetje overblij maar hij staat er zo cute op. Was Niall nu maar wakker. Met hem verveel ik me nooit. Ik kijk op Twitter en zie een tweet van Sophia van gisteravond: Tomorrow US Open with Liam :)  Wat toevallig! Hun gaan ook. Ik ga naar Whatsapp en stuur haar een berichtje. 'Heyy! Ga jij en Liam ook naar US Open vandaag?' Nog geen minuut later krijg ik een berichtje terug.

Sophia: Jaa! Jij ook?
Fleur: Ja, ik ga met Niall!
Sophia: Leuk! Misschien zien we elkaar. Naar welke wedstrijd ga je?
Fleur: Djokovic vs. Cilic
Sophia: Wij ook! En waar zit je?
Fleur: In vak 4 volgensmij.
Sophia: Yeah wij ook :)
Fleur: Yes dan zien we elkaar zeker!
Sophia: Jaa!
Fleur: Waarom ben je eigenlijk zo vroeg wakker?
Sophia: Nou, dat wou ik net aan jou vragen haha!
Fleur: Ik was eerst! Dus tell me ;p
Sophia: Jaja :) Ik ga zo joggen.
Fleur: What? Nu al om 7 uur 's morgens?!
Sophia: Ja I know! Maar ik heb de hele week al niet gesport en ik heb vandaag ook al een drukke dag dus het moet anders komt het er helemaal niet meer van enzo.
Fleur: Je bent gewoon sportief
Sophia: Dat kan misschien ook haha.
Fleur: Ik zou het niet kunnen hoor ik kom normaal voor 10 uur mijn bed niet uit.
Sophia: Aw haha, maar nu wel?
Fleur: Ja ik kan niet slapen...
Sophia: Aww arme jij :( Dan moet je schaapjes tellen.
Fleur: Heb ik al gedaan! Niets helpt. Maarja nu ik toch eenmaal wakker ben val ik sowieso niet meer in slaap.
Sophia: Dan slaap je vanavond extra goed.
Fleur: Jep dat wel haha.
Sophia: Maar ik ga nu joggen. Ik zie je vanmiddag wel :)
Fleur: Ja is goed! Succes haha :)
Sophia: Thanks!

'Wakeee up princess!' hoor ik Niall roepen en hij springt op me. Ik kreun en wrijf in mijn ogen. Ik doe ze open en zie Niall op me liggen. Hij attackt me met duizenden kusjes over mijn gezicht en ik lach. 'Yeah je bent wakker!' zegt hij. 'Jaa' zeg ik lachend. 'Ik was je kwijt! Je lag niet naast me toen ik wakker werd' zegt hij en trekt een pruillipje. 'Aww sorry. Ik kon vanmorgen echt niet meer slapen. Ik was al om half 7 wakker, maar ik ben dus toch weer op de bank in slaap gevallen' zeg ik. Niall lacht en we gaan rechtop zitten. 'Heb jij wel lekker geslapen?' vraag ik. Hij knikt en tilt me op zijn schoot. 'Maar ik heb wel nog geen ochtendkus gehad' zegt hij en kijkt me hoopvol aan. Ik lach en geef hem een lieve kus. Ik kijk hem aan en ga met mijn hand door zijn haar. Hij doet zijn ogen dicht en kreunt. 'What was that?' vraag ik lachend. 'A moan' zegt Niall. 'Doe het nog eens' zegt hij. 'Why?' vraag ik plagerig. 'Je weet dat ik ervan hou wanneer je met mijn haar speelt of er doorheen gaat met je hand' zegt hij en grijnst. 'Like this?' vraag ik en ga een beetje met mijn hand over zijn haar. 'No, you know what I mean' zegt hij en port me. We lachen en ik ga nu met mijn hand door zijn warrige haren zoals ik normaal ook doe. Zijn haar is zo zacht. 'Jaa zoals dat' zegt hij en glimlacht. 'I love it when ya do that' zegt hij met zijn iers accent. Ik glimlach en kijk naar de tafel. Ik sta op van Niall's schoot en pak de envelop van tafel. Ik ga weer naast hem zetten en duw de envelop in zijn handen. 'Voor jou' zeg ik. 'Wat is dat?' vraagt hij verbaasd. 'Nou ik weet hoe jammer je het vond dat we niet meer naar dat ene golftoernooi zijn geweest dus dit heb je verdiend' zeg ik. 'You can never stop with surprising me' zegt hij lachend. 'Nope' zeg ik. Hij maakt de envelop open en haalt de twee kaartjes eruit. 'Ik weet het, ik heb je volgend jaar al kaartjes gegeven voor US Open maar ik zag ze voorbij komen op internet en ik d-' ik wordt onderbroken door Niall die me een kus op mijn lippen geeft. 'Babe! Dit is super! Ik ben nog niet eens jarig en je geeft me gewoon kaartjes voor US Open. Natuurlijk vind ik het leuk!' zegt hij blij. 'Gelukkig maar' zeg ik en glimlach. 'Dankjewel' zegt hij en trekt me in een knuffel.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now