1

11.4K 297 33
                                    

'Whoehoee!' Eindelijk! Nog maar een nacht en dan ga ik naar Londen! Ik streep de laatste dag door op mijn aftel kalender. Het gaat zo gezellig worden met Jessy. Jessy is mijn beste vriendin sinds de kleuterschool. Ik ken haar al heel lang. Ze heeft mooi lang blond haar en blauwe ogen. Toen ik haar vertelde dat ik mee ging doen aan een wedstrijd voor een weekje Londen te winnen was ze al door de dollen heen. Nu 3 weken later gaan we ook echt naar Londen, ik kan nog steeds niet geloven dat ik heb gewonnen! Misshien komen we One Direction wel tegen! Dat hoop ik zo. Maar dat is vrijwel onmogelijk. Jessy en ik zijn echt die hard Directioners. We praten nergens anders meer over. Ik kan wel uren naar mijn posters staren. Jessy haar favoriet is Harry, mijn favoriet is Niall. Dat is hij altijd al geweest. Hij is gewoon zo leuk en schattig. 

Ik ga maar eens beginnen met mijn koffer inpakken. Waar ligt mijn koffer ook al weer? O, ja onder mijn bed. Ik ga op de grond liggen en schuif mijn koffer onder mijn bed vandaan. 'Uchhuhh' hoes ik. Man wat ligt er veel stof onder mijn bed. Ik leg mijn koffer open op bed. Zo, ik kan eindelijk beginnen. Ik zet Take Me Home op en zing hard mee. Ik loop naar mijn kast en doe hem open. Wat moet ik meenemen voor 7 dagen? Ik heb vanmiddag gekeken op internet en daar staat dat het de komende week rond de 25 graden in Londen zou worden. Ik pak 4 t-shirts, 4 korte broekjes, 2 lange broeken, 1 trui met lange mouwen, 1 joggingsbroek voor 's avonds, 2 hoodies, pyama en nog ondergoed. Zo dat zijn mijn kleren. Nu nog mijn schoenen. Ik ben zo slecht in koffers inpakken! Ik haat het, ik ben altijd bang dat ik iets vergeet. Maar normaal neem ik altijd veels te veel mee. Ik pak mijn adidas sneakers, mijn Vans en mijn slippers. Ondertussen zing ik hard mee op C'mon C'mon. Na een half uur chekte ik nog een keer mijn koffer. Kleren, toilettas, make-up, stijltang, schoenen en mijn laptop. Gelukkig ik heb alles. Morgenvroeg maak ik mijn tas wel klaar daar ben ik nu veelste moe voor. Ik zet de cd uit doe mijn pyama aan en loop nog ff naar beneden om mijn weltrusten tegen mijn ouders te zeggen.

Ik slof de trap af en loop de woonkamer in. 'Ik ga slapen' zeg ik. 'Ja is goed' zegt mijn moeder. 'Goed slapen hé, je moet morgen goed uitgerust zijn' zegt mijn vader. 'Ja dat weet ik' zeg ik. 'Heb je je alles ingepakt?' vraagt mijn moeder. 'Jep, ik heb mijn koffer 3 keer nagechekt zelfs' zeg ik. 'Oke, slaap lekker lieverd' zegt ze. 'Weltrusten!' zeg ik en loop weer naar boven.

Ik doe het licht uit en ga bed liggen. De hele kamer is donker. Maar er schijnt een heel klein beetje maanlicht naar binnen door het raam. Het licht schijnt precies op een van mijn vele One Direction posters. Wat zijn ze toch cute. Ik hoop zo erg dat ik ze ooit eens kan onmoetten. Heel langzaam voel ik mijn ogen zwaarder worden een voor dat ik het weet val ik in slaap.

________________________________
Zo dat was mijn eerste hoofdstuk! Van vinden jullie ervan? Schrijf een reactie :)

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu