56

5.7K 115 27
                                    

Ik sta voor de spiegel m'n haren te krullen, vandaag is het kerstavond! Liam, Zayn, Harry, Louis, Danielle, Perrie, Jessy en Eleanor komen hier eten en daarna gaan we met z'n allen de cadeautjes openmaken. Niall en ik heben vandaag en gisteren de hele dag zitten koken. De hele keuken staat vol met eten. Ik haal de krultang uit m'n haren en trek de stekker uit het stopcontact. Ik loop naar het bed en pak m'n jurkje. Het jurkje is zwart met glitters, het is echt kerstachtig. Ik trek hem aan en doe een soort van ballerina's aan met een schattig strikje erop. Ik hou niet zo van hakken dragen. Ik loop naar onder, ik zie dat de tafel al gedekt is en er kaarsen op staan. Niall komt de keuken uitgelopen, hij heeft een jeans aan met een zwart blazertje erop. Ik glimlach, hij ziet er zo leuk uit. 'You look beautiful' zegt Niall. Ik bloos. 'Jij ook' zeg ik. Niall loopt naar me toe en pakt mijn hand. Hij geeft er een kusje op. Ik glimlach. 'Merry Christmas Princess' zegt hij. 'Merry Christmas' zeg ik en ik geef hem een kus. De deurbel gaat. Niall laat me los. 'Ik ga wel' zegt hij. Ik knik, en Niall loopt de gang in. 'Hello' hoor ik, het is Louis. 'Happy Birthday Tommo!' zegt Niall. 'Heey' hoor ik Eleanor. Ik loop de gang in. Ik geef Louis een knuffel. 'Happy Birthday' zeg ik. 'Dankje' zegt hij. Ik loop naar Eleanor. 'Heey' zeg ik en ik geef haar een knuffel. 'Je jurkje is echt cute' zegt ze. 'Thanks' zeg ik en ik glimlach. 'Die van jou is ook echt leuk' zeg ik. Eleanor glimlacht

We zitten met z'n allen aan tafel. 'Ik wil jullie bedanken voor het super jaar, Jessy en ik wonen nu al een jaar in London. Het was het beste jaar van m'n leven. Ik wil jullie bedanken dat jullie er altijd voor me zijn, jullie zijn de beste vrienden die ik me kan voorstellen. En Niall, ik hou super veel van je, ik wil je bedanken voor alles' zeg ik en ik ga zitten. Ik geef Niall een kus. 'Ahw' zegt Jessy. Niall glimlacht. 'Love you to princess' zeg ik. We pakken onze glazen chamapagne. 'Merry Christmas and Happy Birthday Louis!' roept Harry. We proosten allemaal en beginnen met eten.

We zitten met z'n allen rond de kerstboom. Het staat vol met cadeautjes. Iedereen heeft iets voor elkaar gekocht. Ik heb voor Niall het nieuwste voetbal t-shirt van Derby gekocht. Derby is Niall's lievelingsclub. Zijn naam staat ook op het shirt. Voor Jessy heb ik een bon van 100 euro voor te shoppen en voor de rest ook nog allemaal cadeautjes. 'Wie mag beginnen?' vraagt Liam. 'Ik begin wel' zegt Perrie en loopt naar de boom. Ze pakt een pakje. 'Louis' zegt ze. Ze loopt naar Louis. Louis pakt het cadeautje en maakt het open. 'Tickets for Robbie Williams!' roept Louis blij. 'Wie denk je dat het voor je gekocht heeft?' vraagt Liam. Louis kijkt direct Eleanor aan. 'Eleanor' vraagt hij. 'Jep' zegt ze. 'Ik wist het' zei Louis. 'Thats so sweet' zegt Louis en geeft Eleanor een kus. 'Thankyou' zegt hij. Louis staat op en loopt naar de kerstboom. 'Fleur!' zegt hij en loopt naar mij, hij duwt een pakje in m'n handen. Het is een klein pakje, ik scheur het papier eraf. Er zitten twee oorbellen in. 'Wat leuk!' zeg ik. 'Van wie zijn die?' vraag ik. 'Mij' zegt Danielle. 'Dankje' zeg ik. Ik sta op en loop naar de boom. Ik pak een pakje en geef het aan Jessy. Ze maakt het pakje open. 'Een ketting!' zegt ze en ze haalt een zilvere ketting uit het doosje. 'Van jou?' vraagt ze en kijk Harry aan. 'Ja' zegt hij. 'Ahw dankje!' zegt ze en geeft Harry een kus. Jessy staat op en loopt naar de boom. 'Niall' zegt ze en loopt naar Niall. Ik zie dat het mijn pakje voor Niall is. Ik glimlach. Jessy geeft het pakje aan Niall. Ik kijk naar Niall, hij maakt het pakje open. Hij haalt het groene shirt eruit. 'Het nieuwste Derby shirt!' zegt hij blij. Ik zie aan z'n gezicht dat hij super blij ermee is. 'Wie?' vraagt hij. 'Ik' zeg ik. 'Echt?' zeg ik. Ik knik. Hij trekt me naar zich toe en geeft me een kus. 'Dankje Princess' zegt hij. Ik glimlach. Niall staat op en pakt een pakje. 'Zayn' zegt hij en geeft het pakje aan Zayn. Hij maakt het open. 'Nieuwe graffiti sluitbussen!' zegt hij. 'Van wie is dit?' vraagt hij. Liam steekt zijn hand op. 'Thanks man!' zegt Zayn. Na een uur hebben we allemaal de cadeautjes uitgepakt. Niall heeft me een mooie armband gegeven.

'Doei!' roep ik nog en ik doe de deur dicht. Ik loop terug naar de woonkamer. Niall staat bij de kerstboom. 'Volgensmij heeft de kerstman nog 1 cadeautje voor je' zegt Niall. Ik loop naar Niall toe, hij duwt me een pakje in m'n handen. 'Voor mij' vraag ik. Niall knikt. Ik scheur het papier eraf. Ik zie dat het twee vliegtickets zijn. 'PARIS' staat er met grote letters op. Ik zie dat er 30-12-2013 op staat. 'Gaan we naar Parijs?' vraag ik blij. 'Jep' zegt hij. 'OMG' zeg ik blij en ik vlieg Niall om de hals. Ik geef hem een kus. Hij glimlacht en ik geef hem een knuffel.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now