89

3.6K 110 5
                                    

Vandaag komt m'n album uit! Ik ben zo blij maar ook super zenuwachtig. We zijn weer terug in Engeland. De jongens vonden de shows in Nederland super! Alle fans waren beiden avonden in het oranje! Ik zit in de make-up bij MusicStarz. Tina doet m'n haar. We rijden straks naar de StarShine. Dat is een zaal waar het vanmiddag gaat plaatsvinden. Er komen fans. Ik zing een paar liedjes van het nieuwe album en ik wordt geinterviewd. Ik ben zo zenuwachtig. Niall pakt m'n hand. Hij zit in een stoel naast me. Hij geeft er een kusje op. 'Het komt goed, vandaag is jouw dag. Het wordt super' zegt hij. Ik glimlach. Ik wil hem omhelsen maar Tina is nog niet klaar met m'n haar. 'Zal ik wat drinken voor je halen?' vraagt hij. 'Ja graag' zeg ik. Niall staat op en loopt naar het watermachine. 'Je bent klaar' zegt Tina 'Dankje' zeg ik. Ik sta op en loop naar het kastje waar m'n telefoon ligt. Ik kijk naar de tijd, het is 1 uur. Nog een uur tot het begint. Niall komt naar me toegelopen. Ik kijk op van m'n telefoon. 'Zouden er veel fans komen?' zeg ik. Niall kijkt me aan en zet het bekertje water op de tafel. Hij slaat een arm om m'n middelen en trekt me naar zich toe. Hij geeft me een grote Horan hug. Ik verstop m'n gezicht in zijn schouder. 'Princess, je moet niet zo twijfelen. Ik weet zeker dat er veel fans komen en dat ze je album geweldig vinden' zegt hij. Ik glimlach en trek me een beetje terug zodat ik Niall aankijk. 'Dankje Niall, als ik jou niet had' zeg ik en giechel. Niall lacht en doet z'n voorhoofd tegen de mijne. 'I love you so much princess' zegt hij. Er verschijnt een glimlach op m'n gezicht. Elke keer als hij dat zegt begint m'n hart sneller te klopper. 'I love you to Niall' zeg ik en voor ik het weet voel ik Niall's lippen op de mijne. Ik hoor de deur open gaan. 'Hello little lovebirds' hoor ik Louis zeggen. Ik haal m'n lippen van Niall af en kijk. Ik zie de jongens en de rest van de meiden staan. 'Heeey!' zeg ik. Niall laat me los. Ik loop naar ze toe en omhels ze omstebeurt. 'Wat leuk dat jullie er zijn!' zeg ik. 'Suprise!' zegt Zayn. Ik lach. 'Op deze speciale dag moeten wij er toch zijn' zegt Jessy. Ik glimlach. 'Jullie zijn super' zeg ik. 'Thuurlijk zijn we dat' zegt Eleanor. We lachen.

Ik sta achter het poduim. De zenuwen gieren door m'n lijf. Dit is het Fleur, hier heb je je hele leven van gedroomt, een half jaar naar toegewerkt. Ik kan het. Er komt een man naar me toegelopen. 'Heey, ik ben Tom' zegt hij. Ik schud zijn hand. 'Feliyah, maar noem me maar gewoon Fleur' zeg ik en lach. Hij lacht. 'Hoi Fleur. Ik ben je presentator voor vandaag. Ik ga zo voor jou het poduim en roep je op' zegt hij. 'Oke' zeg ik. 'Ik ga het poduim op, veel succes zo' zegt hij. 'Dankjewel' zeg ik en glimlach. Hij loopt richting het poduim. Kate loopt naar me toe. 'Nog 2 minuten' zegt ze. Ik glimlach en knik. Ze loopt verder. Ik voel twee armen om m'n middel. Ik schrik lichtjes tot ik me realiseer dat het Niall het is. 'Er zijn veel fans' fluistert hij in m'n oor. Ik glimlach. 'Ja hoeveel' vraag ik. 'Heel veel' zegt hij. Ik lach en draai me om zodat ik hem aankijk. Ik geef hem een knuffel. Na een tijdje trek ik terug en hij geeft me een lange kus. 'Je moet op' zegt Kate. 'Veel succes princess' zegt Niall en laat me los. Hij geeft me nog een snelle kus. Ik glimlach. Ik loop met Kate naar de zijkant van het poduim. 'Feliyah Feliyah Feliyah!' hoor ik de fans roepen. Ik zie een groot bord van de cover van m'n album op het poduim staan. Er staat groot 'Wish' op. 'Hier is ze dan Feliyah!' zegt de man die het vandaag tussendoor presenteert. Ik loop de trap op en het poduim op. Ik hoor de fans gillen, ik zie een grote massa fans staan. Er verschijnt een glimlach op m'n gezicht. Ze gillen en knippen foto's. Ik lach en zwaai. De presentator komt naar me toegelopen. Ik glimlach en omhels hem. Ik zie Niall, Jessy, de jongens en de rest van de vriendinnen aan de zijkant van het poduim staan. Ik glimlach. 'Feliyah, wat is je eerste reactie' vraagt hij en houdt de microfoon voor me. 'Wauw, ik ben zo blij. Ik heb hier echt al jaren over gedroomd en nu sta ik hier. Met jullie' zeg ik en kijk het publiek in. De fans beginnen te gillen. Ik glimlach. 'En je album 'Wish'. Hoe kwam je op die naam?' vraagt Tom. 'Sinds ik klein was droomde ik er al van om zangeres te worden en nu komt het uit. Dus daarom 'Wish'' zeg ik. Tom knikt. 'En je gaat nu een liedje optreden. Welke?' vraagt hij. 'Ik ga het eerste liedje van m'n album doen, Made in the USA' zeg ik. De fans beginnen te gillen. Tom loopt het poduim af en ik pak m'n gitaar. Ik ga voor de microfoon in de standaard staan en ik begin te zingen. De fans zingen hard mee.

Our love runs deep like a chevy. If you fall I'll fall with you baby. Cause that's the way we like to do it. That's the way we like. You run around open doors like a gentleman. Tell me girl every day you're my everything. Cause that's the way you like to do it. That's the way you like.Just a little West Coast, and a bit of sunshine. Hair blowing in the wind, losing track of time. Just you and I, just you and I. Woah, woah

No matter how far we go, I want the whole world to know. I want you bad, and I wont have it any other way. No matter what the people say,I know that we'll never break. Cause our love was made, made in the USA. Made in the USA, yeah.

You always reading my mind like a letter. When I'm cold, you're there like a sweater. Cause that's the way we like to do it. That's the way we like. And never ever let the world get the best of you. Every night we're apart, I'm still next to you. Cause that's the way I like to do it. That's the way I like. We touch down on the east coastDinner in the sky rise, winter is the best time for walking in the city lights. You and I, you and I. Woah, woah.

No matter how far we go, I want the whole world to know. I want you bad, and I wont have it any other way. No matter what the people say,I know that we'll never break. Cause our love was made, made in the USA.

Cause baby I'll break the bullet. And take the blow for love. Woahhhh, our love was made in the USA. Made in the USA, made in the USA.

No matter how far we go, I want the whole world to know. I want you bad, and I wont have it any other way. No matter what the people say,I know that we'll never break. Cause our love was made, made in the USA. Made in the USA, yeah. Made in the U.S. Made in the U.S. Made in the U.S.A.

De fans beginnen te gillen en te juichen. Tom komt het poduim weer opgelopen. 'En hoe was dat?' vraagt Tom aan de fans. De fans beginnen hard te gillen. Ik lach. Twee mannen achter ons zetten twee krukken op het poduim. Tom en ik gaan erop zitten. 'Afgelopen week konden de fans vragen insturen via Twitter, Facebook en Instagram. En we hebben de leukste uitgekozen' zegt Tom. 'Oke' zeg ik. Ik heb een microfoon op een standaard voor me omdat ik op een hoge kruk zit. 'Oke de eerste vraag is van Jennis Davids.Wat mis je het meeste van Nederland?' vraagt hij. 'M'n ouders natuurlijk. En Amsterdam. Ik hou van Amsterdam, ik ben er opgegroeit en er is altijd iets te doen. Het is alsof de stad nooit slaapt' zeg ik. Tom glimlacht. 'De volgende vraag is van Leyla Darinson. Hoe is afgelopen met Dave na het optreden van jouw en Jade' vraagt hij. 'Geen een meisje zit hem meer staan. Jade, die zit nog bij hem op school en sinds het optreden kijkt geen meisje meer naar hem om. Eigen schuld' zeg ik lachend. De fans lachen. 'Een vraag van Eline van Kruijfen. 'Wat is je lievelingsfilm van altijd' vraagt ze. 'Uhm, Grease' zeg ik en glimlach. 'Jessy en ik keken het altijd samen toen we nog in Nederland woonden. Grease wordt gewoon nooit saai' zeg ik. Na een paar vragen mag ik m'n woord doen. Ik sta op. 'Ik wil iedereen bedanken die me de afgelopen maanden hebben geholpen. James, Mark, het songwritters team. John en Kate natuurlijk. Zonder hun had ik nooit gestaan. De rest van het team' zeg ik. De fans beginnen te juichen. 'En natuurlijk Niall. Hij heeft me overal door heen gesleept en heeft me altijd hierin gesupport. Hij is zo belangrijk voor me' zeg ik. De fans beginnen te gillen. Ik lach. 'En Jessy, ze geloofden al sinds dag 1 in me dat ik het zou maken en nu jaren later sta ik hier. En natuurlijk Louis, Liam, Zayn, Harry, Eleanor, Danielle, Perrie en rest van de meiden van Little mix, Jade, m'n ouders en natuurlijk JULLIE!' zeg ik. De fans gillen. 'Jullie zijn zo speciaal voor me, ik wil jullie allemaal bedanken. Zonder jullie stond ik hier niet. I love you all' zeg ik. De fans gillen. Ik glimlach. Tom komt naar me toegelopen. 'Dan is het nu tijd om je het eerste exemplaar van 'Wish' te ovehandigen' zegt hij. Hij haalt het album vanachter z'n rug en geeft het aan mij. Iedereen begint te juichen. Ik kijk naar de cd, hij is super geworden. Er komt een man voor ons staan met een camera. 'Wacht' zeg ik. Ik pak de microfoon. 'Willen John en Kate het poduim opkomen' zeg ik door de microfoon. Ik zie John en Kate het poduim oplopen. 'Jullie moeten ook op de foto' zeg ik. Ze glimlachen. Alle fans beginnen te juichen. Ik ga tussen John en Kate instaan en fotograaf knipt een foto.

_________________________________

Sorry dat het een tijdje duurde tot het nieuwe hoofdstuk. Nederland is niet door met het WK! Maar ik vind echt dat ze het super hebben gedaan, ben zo trots op ze! :D

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora