8

7.6K 212 12
                                    

'FLEUR!' hoor ik iemand roepen 'Fleur hoor je me' hoor ik een andere stem. Ik kreun. 'Ze is wakker' zegt een blije meisjesstem die me heel bekend voorkomt. Ik knipper langzaam met mijn ogen en ik doe ze open. Ik zie dat ik op mijn bed lig in ons hotelkamer. En ik zie dat Niall en Jessy aan de zijkant van het bed zitten. 'Heb je pijn?' vraagt Jessy. 'Pijn?, pijn waarom?' vraag ik terwijl ik omhoog probeer te komen. In eenkeer komt er een pijnlijke sheut in mijn hoofd en ik laat me weer op bed vallen 'O ja fuck ik ben tegen de muur gelopen' zeg ik terwijl ik met mijn hand naar mijn hoofd grijp. 'Wil je wat drinken?' vraagt Niall lief. 'Graag' zeg ik en ik glimlach. Niall loopt naar de keuken. 'Waarom is Niall eigenlijk hier?' vraag ik aan Jessy. 'Jij viel flauw en na 5 minuten was je nog steeds niet bijgekomen en ik raakte in paniek. Dus ik heb je mobiel gezocht. Die was onder de kast gevallen en ik heb Niall gebeldt'. zegt Jessy. Niall komt de kamer ingelopen en zet een glaasje water op mijn nachtkastje. 'Gaat het weer een beetje?' vraagt Niall met een bezorgde blik. 'Ja hoor' zeg ik. 'Hoelaat is het ik moet mijn tas nog half inpakken voor vanavond?' zeg ik. 'Het gaat niet door' zegt Jessy. 'Wat?! waarom niet?' vraag ik. 'Je moet eerst goed uitrusten' zegt Niall. 'Owwhh' zeg ik teleurstellend. 'Allemaal mijn schuld als ik niet tegen die muur was opgelo-' ik kon de zin niet afmaken. 'Het maakt niet uit we hebben nog 4 dagen' zegt Niall. Ik kijk teleurstellend voor me uit. 'Ik ben heel ff weg ik kom over een kwatiertje terug' zegt Niall en hij rent de deur uit. 'Wat heeft hij nou weer?' zeg ik lachend.

Na een half uur is Niall er nog steeds niet. Ik lig nog steeds op bed. Met mijn hoofd gaat het al wat beter. Als ik zit of lig voel ik bijna niks. Maar als ik loop voel ik steken in mijn hoofd. Jessy is aan het bellen maar ik weet niet met wie. Ze hangt op en ik ga rechtopzitten op bed. Ik sta op en ik loop naar de bank. Ik grijp weer naar mijn hoofd. 'Kut' mompel ik. Jessy komt naar me toegerent en ze helpt me mee naar de bank. Ik ga zitten. 'Het gaat wel weer' zeg ik. 'Waar is de gewonde?' hoor ik Louis roepen en ik kijk om. Ik kijk achter me en ik zie dat Louis Liam Harry Zayn en Niall in de deuropening staan. Ze lopen naar binnen en ik zie dat Harry een grote taart in zijn handen heeft. Liam heeft een grote tas bij. Ik zie dat er dvd's inzitten. Harry zet de taart op de tafel. 'Waar is dat allemaal voor nodig?' zeg ik lachend. 'We komen jou opvrolijken!' zegt Louis blij. 'Heb jij dat geregeld?' vraag ik aan Niall. Niall bloost en knikt. 'Wat lief' zeg ik en ik sta op en ik geef hem een knuffel. Ik voel weer een steek in mijn hoofd en ik trek een pijnlijk gezicht. 'Gaat het?' vraagt Zayn bezorgt. 'Jawel alleen als ik sta of loop krijg ik steken in mijn hoofd' zeg ik en ik ga snel weer zitten. Niall komt naast me zitten daar naast Harry en naast Harry zit Jessy. Liam en Louis gaan naast elkaar zitten op de andere bank. 'Wie wil er taart?' vraagt Zayn. 'IK!' roept Niall. Zayn zucht en geeft het eerste bordje met taart aan Niall. Zayn geeft iedereen een bordje met taart en hij gaat in een stoel zitten. 'Welke film zullen we kijken?' vraagt Harry. 'Pitch Perfect?' zegt Niall. 'Oke' zegt iedereen.

Ik kijk op de klok en ik zie dat het al bijna half 12 is. Ik kijk naast me en ik zie iedereen aandachtig naar de film kijken. Mijn ogen hangen. Ik leg mijn hoofd op Niall's schouder zonder er bij na te denken en ik val in slaap.

___________________

Sorry voor het kleine stukje :$ Vinden jullie het wel nog leuk? xxxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now