70

4.3K 116 5
                                    

Ik loop de slaapkamer in. Ik doe de kast open en pak m'n nieuwe bikini, hij is neon licht blauw. Ik trek hem aan doe erover een leuk strandjurkje aan. Ik kam m'n haar door en laat het los hangen. Niall en ik gaan vandaag naar het strand. Ik heb er zo zin in. Ik pak een tas uit de hoek en stop er zonnebrand, handoek, telefoon, oortjes portomonnee en m'n borstel in. Ik doe m'n slippers aan en loop naar buiten. Ik zie Niall in een ligstoel liggen. 'I'm ready' zeg ik. Niall kijkt op en glimlacht. 'Let's go' zegt Niall. Hij staat op en loopt naar me toe. Hij pakt m'n hand en we lopen samen naar het hekje dat vanuit onze tuin naar het strand leidt. Het is een klein paadje dat naar beneden loopt en eindigt op het strand. We lopen het paadje op en Niall doet achter ons de poort opslot. 'Let's go to the beach, each' zingt Niall als we naar beneden lopen. Ik lach. 'Let's go get away.They say, what they gonna say?' zing ik. Niall kijkt me lachend aan. 'Have a drink, clink, found the bud light. Bad bitches like me, is hard to come by' zegt Niall en doet Nicki Minaj na. 'Hahahaha' lach ik. 'I'm Nicki Minaj' zegt hij en praat Nicki Minaj na. 'Haha gekkie' zeg ik en ik geef hem een kus. We komen aan op het strand. Het is gelukkig niet mega druk want op dit gedeelte zit alleen maar de mensen van de villa's. Niall en ik zoeken een plekje. Ik pak m'n handdoek uit m'n tas en leg hem neer. Ik doe m'n jurkje uit en smeer me in met zonnebrand. 'Wil je ook?' vraag ik. 'Maar ik wil zwemmen' zegt Niall. 'Ja maar dalijk verband je' zeg ik. 'Ga maar liggen' zeg ik. 'Liggen?' vraagt Niall. Ik lach. 'Ja, op je buik. Ik smeer je dan wel in' zeg ik. Niall glimlacht en gaat op z'n buik liggen. Ik ga op z'n rug zitten en smeer de bovenkant van z'n rug in. Na 5 minuten ben ik klaar. 'Klaar' zeg ik en ik sta op. 'Dankje princess' zegt hij. Hij staat op en geeft me een kus. Ik glimlach en doe de zonnebrand terug. 'En nu gaan we zwemmen!' zegt Niall en tilt me op. Ik lach. Hij rent met me in z'n armen in naar het water. Hij struikelt over z'n eigen voeten en we vallen samen in het water. Ik kom weer bovenwater. Ik lach. 'Slimmerd' zeg ik. Ik sla m'n benen om Niall's middel en leg m'n armen in Niall nek. Niall lacht en geeft me een kus.

Ik zit op m'n handdoek. Niall is ijsje aan het halen. Ik kam m'n haar door. Niall ik hebben net een uur in de zee gezwommen. Het is zo fijn om ff af te koelen. Het is echt warm. Maar ik hou van dit weer, ik wou dat dit weer ook zo in Engeland nu was. 'A icecream for my princess' zegt Niall. Ik kijk op en zie Niall voor me staan met een ijsje. Ik glimlach en neem het ijsje aan. 'Dankje Nialler' zeg ik. Niall gaat tegenover me zitten. 'Hmmm, dit is lekker' zeg ik als ik van m'n ijsje lik. 'Deze ook' zegt Niall. Niall houdt zijn ijsje voor me. 'Welke smaak is dat?' vraag ik. 'Cookie' zegt Niall. 'Proef maar' zegt hij. Ik wil aan Niall's ijsje likken maar Niall duwt zijn ijsje tegen m'n mond. Nu zit heel m'n mond onder het ijs. 'Oeps' zegt Niall met een grijns. Ik lach. 'Ik haal het er wel af' zegt Niall en geeft me een knipoog. Hij buigt voorover en duwt z'n lippen op de mijne. Na een tijdje trekt hij weer terug. Ik lach. 'You're so crazy' zeg ik glimlachend. 'I know, but you love me' zegt Niall en lacht. 'Ohh yes i do' zeg ik en ik lik aan m'n ijsje.

'Laten we iets leuks gaan doen!' zeg ik. 'Wat?' zegt Niall. 'Uhmm, ingraven!' zeg ik. 'Ingraven?' vraagt Niall lachend. 'Ja, dat is echt leuk! Dat graaf je elkaar in, in het zand. Ik heb het ooit met Jessy gedaan, echt grappig' zeg ik. 'Maar dan krijg je geen lucht' zegt Niall. 'Je hoofd hoef je natuurlijk niet te doen' zeg ik lachend. 'Ohh ja' zegt Niall lachend. 'Doe mij maar eerst' zegt Niall. 'Oke, ga maar liggen' zeg ik. Niall gaat op z'n rug op het zand liggen. Ik begin eerst z'n voeten te bedekken met zand, daarna z'n benen en dan z'n buik. Na een half uur ben ik klaar. 'Yeah, klaar!' zeg ik en ik ga staan. Ik lach als ik zie hoe het eruit ziet. Niall is helemaal ingegraven behalve z'n hoofd kun je nog zien. 'Hahaha' lach ik. Niall lacht. 'En nu?' vraagt Niall. 'En nu moet je jezelf eruit proberen te krijgen' zeg ik. 'Oke, dat lukt me wel' zegt Niall. 'Oke, laat maar zien. Het is lastiger als je denkt hoor' zeg ik en lach. Niall begint zich te bewegen. Na een tijdje komen z'n handen uit het zand. Niall probeert zich eruit te wurmen. Ik lach. Niall lacht. Na een minuutje is Niall eruit. 'Wow, hoe kan jij dit zo snel' zeg ik lachend. 'Misschien omdat ik super sterk ben' zegt Niall en trekt een cool gezicht. Ik lach. Niall staat op. 'Zandknuffel' zegt Niall en trekt me in een knuffel. Niall's hele lichaam zit onder het zand. Ik lach. 'Nu mag ik jou ingraven' zegt Niall. 'Jep, inderdaad' zeg ik en ik ga liggen. Niall legt een hoopje zand op m'n voet. Ik giechel. Niall kijkt op. 'Het kietelt' zeg ik. Niall lacht. Na een tijdje lig ik helemaal in het zand. Ik lach. 'Dit voelt zo raar' zeg ik. Ik voel m'n benen en armen wel maar ik kan ze bijna niet meer bewegen. Niall pakt z'n telefoon. 'Wat ga je doen?' vraag ik lachend. 'Wist je nog toen ik in de winter een foto op Instagram had gezet' zegt Niall. 'Ohh die waar ik in de sneeuw lig?' vraag ik. 'Ja, my snowprincess. En nu ben je my sandprincess' zegt Niall en lacht. Hij knipt een foto van mij. Ik lach. Niall legt z'n telefoon weer weg. 'Hoe kom ik hier nu uit?' Vraag ik lachend. 'Probeer maar' zegt Niall en gaat langst me zitten. Hij lacht naar me. Ik probeer te bewegen maar dat lukt niet. Ik zit gewoon vast. 'Hoe deed jij dat net?' zeg ik. Niall lacht. 'Tjaa' zegt hij lachend. 'Help me' zeg ik en ik trek een pruillipje. Niall lacht en staat op. 'Ik kom je bevrijden princess' zegt hij. Ik lach. Hij begint me uit te graven en na 5 minuten sta ik op uit het zand. 'Oh my god' zeg ik lachend als ik het zand van me afveeg. Niall lacht. 'Thankyou my prince' zeg ik als ik m'n armen om Niall's nek sla. 'No problem princess' zegt hij en hij geeft me een kus.

___________________________

Dit hoofdstuk is niet zo super lang maarja :) Ik ben al bij hoofdstuk 70 :O Het gaat echt snel haha :)

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now