22

7.9K 184 14
                                    

'Goodmorning my princess' hoor ik Niall's stem in mijn oor fluisteren. Ik doe langzaam mijn ogen open. Ik zie dat ik Niall's armen lig. 'Heey' zeg ik en ik glimlach naar hem. Niall geeft me een kus. 'Heb je zin om vanavond mee te gaan naar een concert van mij en de jongens?' vraagt Niall. 'Jaa! graag' zeg ik. Ik leun naar Niall en ik geef hem een zoen. Ik stop de kus. Ik kijk in Niall's fel blauwe ogen. Ik kan wel uren naar Niall's ogen kijken. Ik lig half op Niall met mijn handen op zijn borst. Ik kijk hem nog steeds aan. Hij drukt me weer naar hem toe. Hij geeft me weer een kus.

Ik loop Niall's en mijn kamer uit. Ik draag een zwarte skinny jeans met een spijkerjasje met goude stuts. Ik loop de woonkamer in. Iedereen staat al bij de deur. Ik ga bij Niall staan. Ik kijk rond. Iedereen is er behalve Eleanor. Na 5 minuten is ze er nog steeds niet. 'ELEANOR!' roept Louis. Eleanor is er na 5 minuten nog niet. 'Ik ga wel ff kijken' zeg ik en ik ren naar boven. 'Eleanor' roep ik terwijl ik door de gang loop. 'Fleur?!' hoor ik Eleanor roepen en ik hoor gerommel. Ik loop de kamer in van Louis en Eleanor. Ik hoor een klink. Ik draai me om. Ik kijk naar de badkamerdeur. De deurklink gaat op en neer. 'Eleanor?' zeg ik. 'Fleur? ben jij dat' hoor ik Eleanor vragen vanachter de deur. 'Ja wat is er?' vraag ik. Ik ga tegen de deur aanstaan. 'De deur zit op slot, hij gaat niet meer open, volgens mij zit het slot vast' zegt ze en ze trekt weer aan de klink. Ik trek ook aan de klink. 'Ik ga hulp halen, blijf hier!' zeg ik. Dat was best dom van me want Eleanor kan niet weg. 'Sorry' zeg ik en ren de kamer uit. Ik ren snel de trap af. Ik ren de woonkamer in. De jongens kijken me vreemd aan. 'Eleanor zit vast op de badkamer, het slot zit vast' zeg ik. Louis rent de trap op. Ik ga achter hem aan. Ik zie de rest ook meerenen. 'Eleanor gaat het?' vraagt Louis en hij staat tegen de deur. 'Ja, maar ik wordt gek hier' zegt Eleanor. Louis trekt aan de klink. 'Wilt iemand een schroevendraaier halen?' vraagt Louis. 'Ik ga al' zegt Harry en hij rent de trap af. Na een tijdje komt hij terug. Hij gooit de schroevendraaier naar Louis. Louis frummelt aan de deur. Na een minuutje klikt de deur open. Eleanor komt de deur uitgelopen. Louis knuffelt haar. 'Stomme deur' zegt ze en ze trapt tegen de deur. 'Gaat het weer?' vraagt Louis. Eleanor knikt. We lopen weer met zijn alle trap af. Ik pak mijn tas van de grond en we lopen de deur uit. We gaan naar een arena in Londen. De jongens gaan er vanavond optreden. Maar we gaan optijd omdat ze nog soundchecks moeten doen.

We komen bij de arena aan. Er staan wel duizenden fans bij de arena. Ik slik. Niall pakt mijn hand. 'Vertrouw me' fluistert Niall. Ik glimlach en ik geef hem een kus. '100%' fluister zeg ik terug. Niall glimlacht terug. We stappen de auto uit. Paul staat ons op te wachten met 5 andere bodyguards. Niall pakt mijn hand steviger vast. We lopen vooraan. Paul loopt voor ons. We lopen dwars door de fans heen. Ik hoor gegil. Ik zie fans huilen en schreeuwen. Zo was ik 3 maanden geleden ook nog. Ik had nooit verwacht dat mijn droom ooit werkelijk zou worden. Niall stopt ff met lopen en hij zet een paar handtekeningen bij fans. Paul duwt ons weer verder. Wat is Niall toch lief voor zijn fans. Niall kijkt me aan. Ik glimlach naar hem. We komen bij de deur aan. We lopen naar binnen. Ik zucht. Ik zie dat iedereen binnen is. We lopen naar de backstage kamer. We bloffen op de bank neer. Er komt een man binnen gelopen. 'Over 30 minuten soundcheck' zegt hij en hij loopt weer de deur uit. Na een half uur gaan de jongens weg. We zijn nog met zijn vijfen. Ik loop naar de tv en ik zet hem aan. Ik zap. Ik kom een Nederlandse zender tegen. 'Eyy kijk Jess sbs6' zeg en ik wijs naar de tv. Shownieuws is bezig. 'Heeft Harry Styles een relatie?' zegt een presentater. Jessy's popcorn valt uit haar mond. Er komt een foto van Jessy en Harry in beeld. 'Ik ben op tv!' gilt Jessy en ze springt hyper op bank. Iedereen begint te lachen. Jessy laat zich weer op de bank vallen. 'De twee zijn al een paar keer samen gespot. Maar de twee zijn nu officeel samen toen we deze foto zagen' zegt de nieuwslezer. Een verschijnt een foto in beeld van Jessy en Harry waar ze elkaar zoenen. Ik zie dat Jessy bloost. Eleanor, Danielle en Perrie verstaan er niks van omdat de nieuwslezer Nederlands praten. 'Awwhh' zegt Danielle en ze kijkt naar de foto. Het nieuws is afgelopen. Ik loop de gang op. Ik loop naar de keuken en ik pak wat drinken. Ik loop terug naar de kamer. Ik zet het dienblad met drinken op de tafel. Ik pak direct mijn glas cola en ik ga weer op de bank zitten.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now