66

5K 130 26
                                    

Ik kijk naar buiten naar de sombere lucht. Het regent al de hele dag. 'Waarom schijnt de zon niet? Het is toch lente' zeg ik en ik loop naar de bank toe en plof naast Niall neer. 'I want summer' zeg ik. Niall lacht en pakt m'n hand. Ik kijk op en glimlach. Ik kruip wat dichter tegen hem aan en leg m'n hoofd op z'n schouder. 'Waarom gaan we niet op vakantie' zegt Niall. Ik kijk hem aan. 'Bijvoorbeeld Spanje of Italië ofzo. Daar is het nu al 40 graden' zegt Niall. 'Kan dat wel met je werk?' vraag ik. Niall knikt. 'Ik heb twee weken vrij' zegt Niall. 'Ik ook' zeg ik. Niall buigt voorover en pakt de laptop van de tafel. Hij zet het op z'n schoot. Ik kijk met hem mee. 'Waar wil je naartoe?' vraagt Niall. 'Uhmm, waar het het warmste is' zeg ik. Niall typt wat in op google. 'In Italië is het 33 graden en in Spanje 44 graden' zegt Niall. 'Zullen we naar Spanje gaan' vraag ik. 'Es buena señora' zegt Niall. Ik lach. Niall kan vloeiend Spaans praten, maar ik versta er geen bal van. 'Wat zeg je' vraag ik lachend. Niall lacht. 'Ik zei: is goed mevrouw' zegt Niall. Ik glimlach. 'Yeah' zeg ik blij. 'Vakantie Spanje' typt hij in op google. Hij klikt op de eerste site. Hij gaat naar privévilla's. Er komt een rij vol super mooie villa's met een mega zwembad. 'Wow' zeg ik als ik naar het scherm kijk. 'Welke vind je mooi' vraagt Niall. Ik haal m'n schouders op. 'Ik vind ze allemaal zo mooi' zeg ik. Na een tijdje hebben Niall en ik er een uitgezocht. 'De villa ligt in de bergen. Je hebt mooi uitzicht op het strand. En je hebt geen last van andere toeristen' leest Niall voor bij de beschrijving. 'Perfect of niet?' zegt Niall. Ik knik met een glimlach. Niall boekt. 'We vertrekken morgen' zegt hij en klapt z'n laptop dicht. Ik knuffel hem. 'I love you' zegt Niall. M'n hart gaat harder kloppen. Ik glimlach. 'I love you to' zeg ik.

Ik leg m'n grote koffer op m'n bed. Ik doe m'n kast open en prop m'n leukste zomer kleren in m'n koffer. Niall en ik gaan twee weken. Ik doe m'n kleren erin, m'n bikini, schoenen, sokken en ondergoed. Ik klap m'n koffer dicht. 'Fuck' zeg ik. Hij gaat niet dicht. Ik probeer het nog een keer. Ik zucht en klim op m'n koffer. Ik ga erop zitten. Ik probeer de klipjes dicht te klikken. 'Ga dicht!' zeg ik. Na 10 minuten gaat hij eindelijk dicht. Ik rol van het koffer af zodat ik op het bed val. Ik zucht. Ik sta weer op van bed en pak m'n knalroze tas en pak de rest ook in. Na een half uur ben ik klaar met alles inpakken. Ik zet m'n koffers en tassen in de hoek van de kamer. Eindelijk klaar. Ik veeg m'n haar uit m'n gezicht. Ik loop naar onder. Ik zie Niall voor de tv zitten. Ik plof naast hem neer. 'Wat kijk je?' vraag ik. 'Ridiculousness' zegt Niall. Ridiculousness is een lach programma van MTV. Ik lach als ik een grappig filmpje zie. Niall lacht ook. Sommige mensen vallen zo pijnlijk. 'Owhh!' zeg ik lachend en ik trek een pijnlijk gezicht. Niall lacht. Rond half 11 zet Niall de tv uit. 'Zullen we gaan slapen morgen moeten we vroeg op' zegt Niall. 'Ja' zeg ik wrijf in m'n ogen. Niall staat op. Ik strek m'n armen uit en trek een pruillipje. Niall lacht en tilt me van de bank af. Hij loopt met me de trap op. Ik lach en geef hem een kus op z'n wang. Hij loopt onze kamer in en legt me op bed. Hij komt naast me liggen en slaat de lakens over ons heen. Ik glimlach geef hem een lange kus.

*pieppiep-pieppiep-pieppiep* Ik kreun. *pieppiep*. Ik maak de me los uit Niall's armen. Ik druk op een knopje op m'n wekker met m'n ogen nog dicht, ik ben zo moe. De wekker gaat door met piepen. Ik druk op alle knopjes die ik met m'n vingers kan vinden. 'Ga uit stom ding' mompel ik. Die wekker gaat door met piepen. Ik zucht en zoek het stopcontact en trek de kabel eruit. Het piepen stopt. Ik zucht en rol terug naar Niall. Ik zie dat Niall z'n ogen al open heeft. Hij lacht naar me. Ik glimlach naar hem en geef hem een kus. Ik ga rechtop zitten en wrijf m'n haar uit m'n gezicht. Ik wil uit bed stappen. Ik voel dat Niall m'n pols pakt en me tegenhoudt. Ik draai me om en kijk Niall aan. 'Cuddle with me' zegt Niall en strekt z'n handen. Ik wil weer bij Niall gaan liggen maar ik bedenk me weer dat onze vlucht over 2 uur gaat. 'Maar het vliegtuig' zeg ik. 'Maar 5 minuten' zegt Niall en trekt een pruillipje. Hij trekt me langzaam naar zich toe. Ik glimlach. Ik ga weer zo dicht tegen Niall aanliggen en verstop m'n gezicht in z'n nek. Hij geeft me kusjes in m'n nek. 'I'm so tired' zeg ik. 'Me to princess' zegt Niall en ik kijk Niall aan. 'We kunnen in het vliegtuig slapen' zegt Niall. Dat klopt, we hebben een vlucht van 10 uur. Na een tijdje stappen we uit bed. Ik loop naar de badkamer. Ik doe een lange zwarte skinny jeans aan. Ik denk eraan dat ik alle dikke truien al heb ingepakt. 'Niall' zeg ik als ik uit de badkamer loop. 'Ja' zegt hij. 'Heb je nog een trui voor mij?' vraag ik. Niall glimlacht. 'Thuurlijk' zegt Niall. Hij loopt naar de kast, hij is aan het inpakken. Niall pakt er een grijze trui met een groot zwart driehoek erop uit. Ik glimlach. Die heeft hij vaak aan. 'Dankje' zeg ik en ik geef hem een kus op z'n wang. Ik loop naar de badkamer en trek z'n trui aan. Hij is me veelste groot, maar dat maakt niks uit. Hij zit heerlijk. Ik ruik aan de mouwen, het ruikt naar Niall. Z'n lekkere vertrouwde geur, die alleen Niall heeft. Ik glimlach en loop de badkamer uit. Niall ziet me staan. Er verschijnt een glimlach op z'n gezicht. 'Je bent zo mooi in m'n kleren' zegt Niall. Ik bloos. Hij loopt naar me toe. Ik sla m'n armen om z'n nek en knuffel hem. 'Nu kan iedereen zien dat je van mij bent' zegt Niall. Ik glimlach. Ik trek me een beetje los en druk m'n lippen op de zijne.

We lopen samen het vliegtuig op, ik zie een paar mannen met een camera. Niall en ik lopen door naar de inchek balie. Gelukkig zijn de cameramannen niet irritant en blijven op afstand. Na een tijdje lopen we door naar een bankje. 'Hoelang moeten we nog wachten?' vraag ik. '20 minuten' zegt Niall. 'Oke' zeg ik. Ik doe m'n handen in Niall's trui. De trui zit zo lekker en is zo zacht. Niall legt slaat z'n arm over m'n schouder. Ik pak m'n telefoon en ga op Instagram. Ik klik op m'n account. Ik zie een NiallSelfie tussen m'n foto's staan. Ik kijk verbaasd en klik op de foto. 'Whey Hey i'm on Fleur's phone! Shhhtt.' staat erbij. Niall lacht. 'Wanneer heb je dat gedaan?' vraag ik lachend. 'Gisteren' zegt hij. Ik lach en geef hem een kus. 'Zullen we nog iets te eten halen?' vraagt Niall. 'Ja, is goed' zeg ik. We lopen samen naar een donutkraampje. 'Welke smaak?' vraagt de man. 'Chocolade' zeg ik. 'Ik ook' zegt Niall. De man geeft ons de donuts en we eten het op. Na een kwartiertje wordt ons vliegtuig omgeroepen. 'Daar gaan we dan'.zegt Niall. 'Jep' zeg ik blij en ik hou z'n hand vast. We lopen samen het vliegtuig in.

We lopen het vliegveld af, ik voel de zon op m'n gezicht schijnen. Ik glimlach. De vlucht heeft 10 uur geduurd, we zijn net geland. Het is nu 3 uur smiddags in Spanje. 'I love this weather!' zegt Niall en zet z'n zonnebril op. 'Me to' zeg ik en glimlach. We lopen naar de parkeerplaats. Niall heeft een auto gehuurd voor de komende twee weken. 'Welke is het?' vraag ik. 'Uhm...die' zegt Niall en wijst naar een grote auto. 'Cool' zeg ik en we lopen naar de auto. We leggen onze koffers achterin. Ik stap naast Niall in. We rijden richting ons huisje.

We rijden een zandpad in die omhoog gaat. Het huisje ligt een beetje in de bergen. Het is niet hoog, het heeft uitzicht op het strand. We komen aan bij een poort. Niall parkeert de auto ernaast en we stappen uit. 'Wow' zeg ik als ik achter de poort een mooi huisje zie liggen. Niall glimlacht. Hij pakt sleutels uit z'n broekzak en loopt naar de poort. Hij doet de poort open en we lopen verder. We lopen om het huisje en komen uit bij de tuin. Ik zie een ingebouwd zwembad met een terrasje. Met een heel mooi uitzicht op het strand. 'OMG' zeg ik en ik loop door de tuin. Na een tijdje lopen Niall en ik naar binnen. Eigenlijk is dit huis een soort van villa. Alleen dan niet mega groot, maar gezellig. Ik loop alle kamers in. Ik loop de badkamer in. 'Een bubbelbad in de badkamer!' roep ik blij. Ik hoor dat Niall ook de badkamer in komt gelopen. Ik voel twee armen om m'n middel. Er verschijnt een glimlach op m'n gezicht. 'Vind je het een mooi huisje' vraagt hij. 'Super' zeg ik. Ik draai me om zodat ik hem aan kijk. 'Dankje voor alles' zeg ik en ik leg m'n armen in z'n nek. 'You're amazing' zeg ik en ik druk m'n lippen op de zijne.

____________________

Ik krijg echt super veel lieve reacties op m'n verhaal, echt bedankt! Jullie zijn echt super :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt