101

3.1K 104 3
                                    

'Princess' hoor ik een bekende stem 'Wake up'. Ik doe langzaam mijn ogen open. Niall zit naast me. 'Heey, ik heb onbijt' zegt hij. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht en ik ga rechtop zitten. Niall zet het voor me neer en gaat recht tegenover me zitten aan de andere kant van het dienblad. 'Aww, dankje' zeg ik en ik geef hem een kus. Niall glimlacht. Ik pak een croissantje van het bord. 'Hmm' zeg ik en rol met mijn ogen. Niall lacht. 'Lekker?' vraagt hij. Ik knik duidelijk en slik mijn hap door. 'Super lekker' zeg ik. 'Dus als mijn zangcarriere niks meer word kan ik altijd nog bakker worden' zegt Niall. 'Jaa' zeg ik lachend. 'Zijn dit gelukskoekjes?' vraag ik. 'Jep' zegt Niall. Ik pak een koekje en maak het open. Ik pak het briefje eruit. 'Today is gonna be lovely day' lees ik op. Niall glimlacht en pakt zijn koekje. Hij maakt het open en pakt het briefje eruit. 'Geniet van elkaar' leest Niall voor. 'Dat wordt geen probleem' zegt Niall en stopt zijn koekje in zijn mond. Ik lach en eet ook mijn koekje op. Na een tijdje zet ik het dienblad aan de kant en klim op Niall's schoot. Ik leg mijn armen in zijn nek. 'Bedankt voor het super super super lekker ontbijtje' zeg ik. 'No problem. Ik doe alles voor mijn princess' zegt hij. Ik lach en geef hem een kus. Niall kust me terug. Ik ga met mijn hand door zijn haar. Opeens begin hij me te kietelen. 'Aaahh!' gil ik lachend en ik val achterover op bed. Niall gaat boven me liggen en gaat verder met kietelen. 'S-Stop Ni-' lach ik en probeer hem te stoppen. 'Wat zeg je?' vraagt Niall lachend. Ik begin harder te lachen. 'S-sttpfh' lach ik. 'Watte?' vraagt Niall plagerig. 'Stop!' gil ik. Niall lacht en houdt op. 'Oh stop, sorry dat wist ik niet' zegt Niall plagerig en gaat naast me liggen. 'Jij gemeenerd!' zeg ik lachend. Niall lacht en gaat ook op zijn zei liggen zodat hij me recht aankijkt. Hij pakt mijn hand en speelt met mijn vingers. Ik kijk hem aan, hij kijkt naar mijn vingers. Ik zie dat hij aan het denken is. 'Waar denk je aan?' vraag ik. Niall kijkt op. 'Onze eerste date' zegt Niall. Ik glimlach. 'Dat is nu al bijna 2 jaar geleden' zegt hij. 'Het lijkt nog zo kort geleden, dat je meenam naar de Nando's. Omdat ze er geen van hadden in Nederland' zeg ik. 'Ja' zegt Niall lachend. 'Je kon het geloven dat ze er in Nederland geen hadden' zeg ik. Niall lachtn 'Ik vond het zoo romantisch toen je me in meenam in de London Eye' zeg ik. 'Ik weet het, ik ben een echte gentleman' zegt Niall met een cool gezicht. Ik lach en leg mijn armen in zijn nek. 'Jep' zeg ik. Niall doet zijn voorhoofd tegen de mijne en geeft me een kusje.

'Niall?' roep ik. Waar is hij? Ik pak de handoek en loop naar onder. Misschien zit hij al in het zwembad. Ik loop naar buiten en leg mijn handoek en telefoon op een tafeltje. Ik doe mijn knot uit. Ik draai me om en ik zie Niall met een waterpistool in zijn handen staan gericht op mij. 'Handen omhoog, Mrs Horan' zegt Niall. 'Is dit een dreigement?' vraag ik. Ik doe een wengbrauw omhoog en ga met mijn handen in mijn zei staan. 'Handen omhoog of ik schiet' zegt hij. Ik zie in mijn ooghoeken een waterpistool op de stoel liggen. Zal die vol zijn? Ik gok het erop. Ik ren snel naar de stoel en pak het waterpistool vast. Ik recht hem op Niall. 'Handen omhoog, Horan!' zeg ik. 'Shit, ik dacht dat ik hem had weggelegd' zegt hij. 'Niet zo slim he Niall' zeg ik met de nadruk op Niall. Ik loop langzaam naar voren richting Niall. Ik loop het zwembad trapje af. Ik blijf gefoccused op Niall. 'Wow' zegt Niall en wijst naar links. 'Huh?' zeg ik en kijk opzij. Ik zie niks en voor ik het weet voel ik water op me. Shit, ik ben er ingetrapt. Ik gil en en ren weg naar de andere kant van het zwembad. Ik richt op Niall en begin ook op hem te spuiten. We lachen allebei. Niall rent naar me toe en pakt me vast. 'Aaahhh!' gil ik. Hij tilt me over zijn schouder. Ik schiet tegen zijn rug. Niall lacht en begint tegen onder voeten te spuiten. Hij weet dat ik daar niet tegen kan. 'Niall stop! Dat kietelt' lach ik en trappel met mijn voeten. Ik merk dat mijn pistool leeg raakt. Er komt geen water meer uit. 'Fuck' zeg ik en schud ermee. Hij is leeg. Ik laat hem in het water vallen. 'Wat is er princess?' vraagt Niall net alsof hij niks weet. Ik zucht. 'Jij bent gewonnen Niall' mompel ik. 'Wat?' vraagt Niall lachend. 'Jij bent gewonnen!' zeg ik harder. Niall lacht en haalt me van zijn schouder af. Ik sta nu voor hem. Ik trek een pruillipje en kijk omlaag. 'Aww princess, jij was ook heel goed' zegt hij. Hij doet zijn vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd omhoog zodat ik hem aankijk. Ik glimlach. 'Jij was zooo gemeen, je leide me af in het begin!' zeg ik. 'Niet zo slim he Fleur' zegt Niall met de nadruk op Fleur zoals ik net bij deed. 'Nouw' zeg ik lachend. Niall lacht en duwt me in een knuffel. Ik voel dat hij een kus op mijn hoofd geeft. Ik glimlach en kijk op. Ik druk mijn lippen op de zijne. Hij kust me terug.

_______________________

Sorry dit hoofdstuk is niet zo super lang, maar hopelijk vinden jullie het leuk :) Bedankt voor de lieve reacties op het vorig hoofdstuk! Ik krijg echt steeds meer reads! Thankyouu x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now