52

5.5K 114 8
                                    

We zitten allemaal op een grote bank. Een man staat voor ons en legt ons alles uit over paintball. 'Jullie gaan werken in teams, jullie zijn met z'n achten. Dus 4 teams van 2' zegt de man. 'Daar zijn de pakken, die trekken jullie aan per team. Jullie mogen zelf een kleur kiezen per team, nog vragen?' vraagt de man. 'Doet die verfballetjes pijn?' vraagt Jessy. 'Nee, daarom hebben jullie pakken aan' zegt de man. 'Haren moeten vast en jullie moeten veiligheids brillen op' zegt de man. We knikken. We lopen naar de pakken. Niall en ik zijn team blauw. We trekken ons zwarte pak aan. Aan de zijkant loopt een neon-blauwe streep. We krijgen ook een neon-blauwe bril en handschoenen. Ik doe mijn haar in een hoge staart. Jessy en Harry zijn team roze. Louis en Eleanor team geel en Zayn en Liam team groen. We lopen achter de man de groote zaal binnen. Het is helemaal donker met allemaal grote obstakels die neon-licht geven waar je je achter kan verstoppen en beschermen. Onze handschoenen, brillen en pakken geven licht. De man overhandigt de geweren. Ze zien eruit als waterpistolen. 'Dit is zo cool' zeg ik. Niall lacht. '3..2..1 START!' roept de man en schiet met een nep pistool omhoog. Een knal dreunt door de loods. Jessy gilt en we rennen allemaal weg.

Ik ren door het donker. Ik schiet op Harry en ren weg. Ik hoor hem achter me aanrennen. Ik ren snel de bocht om. Iemand grijpt me vast en trekt me achter een voorwerp. Ik sta tegen de muur en Niall staat voor me. 'Niall' zeg ik. 'Shht' zegt hij en houdt zijn hand voor mijn mond. Hij kijkt om zich heen. Harry ziet ons niet en rent voorbij. Niall haalt zijn hand van mijn mond. Ik voel zijn warme adem op mijn houd. Zijn hoofd komt dichterbij en onze lippen raken elkaar. Hij zoent me en ik zoen hem terug. Ik voel iets op mijn been. Ik laat Niall los. 'Hey tortelduifjes' zegt Louis grijnzend en rent weg. Ik zie een geele vlek op mijn been. Ik lach. 'Ik pak hem wel' zegt Niall. 'Oke' zeg ik. Niall geeft me een kus op mijn wang en rent weg met zijn geweer. Ik kijk om me heen. Ik zie iemand in de verte iemand in een roze pak zitten. Harry of Jessy. Ik loop langzaam dichterbij. Ik zie dat het Jessy is. Ik hou mijn geweer goed vast en richt op haar. Ik schiet. Het verfballetje beland op haar rug. Ik ren snel weg. 'Fleur?!' hoor ik Jessy gillen. Ik kijk om me heen. Ik zie Jessy achter me aan komen. Ik lach en ren snel weg.

We lopen met z'n allen de loods uit. Het was echt super. Niall en ik zijn tweede geworden. Liam en Zayn zijn gewonnen. Ze waren echt goed. We stappen allemaal de auto in en Louis begint te rijden. 'I'm hungry' zegt Niall. 'Niall, you're always hungry' zegt Louis. Niall begint te lachen. 'Inderdaad' zeg ik. 'Nee niet altijd' zegt Niall. 'Wel waar' zegt iedereen tegelijk. Niall begint te lachen. Ik lach en peek Niall in zijn shirt. Niall lacht en begint me te kietelen. 'Haha Niall stop' zeg ik en ik pak Niall's handen. Niall kijkt me aan en zegt niks. Ik laat zijn handen los. Niall begint me weer te kietelen. 'Hahahahha N-Nee st-stop' zeg ik lachend. 'Tortelduifjes op de achterbank, lukt het?' roept Louis plagend. Niall houdt op en lacht. Ik bloos en lach. Niall slaat een arm om me heen en ik ga tegen hem aan liggen. 'Sorry, we houden al op, Boobear' zeg ik plagend terug met de nadruk op Boobear. Niall lacht en geeft me een stiekeme box. 'That's my girl' zegt hij. Ik lach.

3 dagen later

Vandaag is 1D Day! De jongens hebben zich de afgelopen dagen helemaal zitten voorberijden. Het is een 7 uur lange livestream en fans kunnen het thuis via youtube meekijken. Het gaat super worden. We lopen met z'n allen een studio binnen. Jessy en Eleanor komen later, ze gingen eerst naar een bekende modeshow kijken hier dichtbij. Hierin gaat 1D Day plaats vinden. Het ziet er echt leuk uit vanbinnen. Er staat groot '1D Day' op de grond. 'I'm so excited and i just can't hide it!' zingt Niall. Ik lach. 'Gaan jullie mee de make-up in?' vraagt Lou aan de jongens. We lopen richting backstage.

'Veel succes' zeg ik en ik geef Niall een kus. Niall glimlacht. 'Dankje' zegt hij en loopt achter de jongens aan naar voren. Ik sta met wat anderen mensen achter de camera's. Het is live, dus alles moet goed gaan. '3..2..1 We're live!' roept een man. 'Welcome to 1D Day!' roepen ze allemaal tegelijk. Ik zie dat Niall helemaal straalt, wat schattig. Ik ben zo trots op hem.

Ik zit in de backstageroom met wat andere mensen die druk op en neer lopen om vanalles te regelen, Niall komt de kamer binnengelopen. Ik sta op en loop naar hem toe. 'Je deed het zo goed!' zeg ik en ik geef hem een knuffel. Hij glimlacht een geeft me een kus. Ik ga weer op de bank zitten. 'Niall, kom je even mee. Dan kan ik even je haar en make-up bijwerken' zegt Lou. 'Huh? Oh ja inderdaad' zegt Niall. 'Ik ben even weg princess, tot zo' zegt Niall en loopt achter Lou aan. Dat was raar, hij heeft nog een uur geleden zijn haar en make-up gedaan. Ik haal mijn schouders op en pak een m&m uit de schaal. Ik kijk naar de tv die aan de muur hangt. Zo kan ik ook live 1D Day meekijken. Dit uur moeten Harry en Liam presenteren. Ze lopen catwalk in shirts die fans hebben gemaakt. Ik lach, ze kunnen altijd nog model worden.

'Princess?' hoor ik Niall's stem achter de deur. 'Ja?' vraag ik verbaasd. 'Ik heb een verrassing' zegt hij. Ik sta verbaasd op en loop naar de visagie deur. Hij gaat open en daar staar Niall, met paars haar! 'Oh my god!' zeg ik en ik sla mijn handen voor mijn mond. Ik geef Niall een knuffel en laat hem weer los. Ik vrijf met mijn hand door zijn haar. 'Je haar is paars!' zeg ik. Niall lacht. 'Vind je het leuk?' vraagt hij. 'Leuk? Super! Cutest thing on earth!' zeg ik. 'Nee dat kan niet, dat ben jij al' zegt Niall en geeft me een knuffel. Ik lach. Ik kijk weer naar Niall's haar. 'Ik vind het zo cool, het staat je echt super goed' zeg ik. Niall glimlacht. Lou komt binnengelopen. 'En, wat vind je ervan?' vraagt Lou. 'Echt super!' zeg ik. Lou lacht. 'Zie je wel' zegt ze. 'Eh Niall, we moeten zo op' zegt Louis als hij de backstageroom in komt lopen. 'Holly shit, wat is er met jou gebeurd?' zegt Louis lachend. 'Wat vind je ervan?' vraagt Niall. 'Echt ruig man! Geef me een box' zegt Louis. Niall lacht een geeft Louis een box. 'Je moet eerst deze opdoen' zegt Lou en loopt naar Niall en doet een rode badmuts op met bloemetjes bij Niall op. Ik lach. Ik pak mijn telefoon. Niall trekt een raar gezicht en ik knip een foto. Ik lach.

Heel Twitter is histerisch over Niall's nieuwe haar. Het staat hem echt zo leuk. Ik kijk naar de tv, Niall en Louis staan met fans te praten via een groot scherm dat aan de muur hangt. Zo leuk dat fans nu ook eindelijk met de jongens kunnen praten. Ik kijk weer naar mijn mobiel. 'Hey Scott, hoe is het backstage?' zegt Niall. Ik kijk op ik zie Scott Mills, de presentator, ergens backstage staan op het grote scherm. 'Ik ga eens kijken welke mensen ik hier allemaal kan vinden' zegt scott. 'Hier is Paul!' zegt Scott. 'Paulie!' zegt Niall en kijkt samen met Louis naar het scherm. 'Paul zeg het eens hoe is het om voor One Direction te werken?' vraagt Scott. 'Zwaar' zegt Paul. Niall en Louis beginnen te lachen. Ik lach. 'Het is heel leuk werk en de jongens zijn als zoons voor me' zegt Paul. 'That's sweet' zegt Scott. 'Dankjewel voor het korte interview' zegt Scott en geeft Paul een hand. 'Eens kijken wie we nog meer backstage hebben' zegt hij. De deur gaat open bij mij en ik zie scott en een filmploeg in de deuropening staan. 'Hey, aren't you Feliyah, Niall's girlfriend' zegt Scott. 'My Princess' hoor ik Niall zeggen vanaf de tv. Ik lach. 'Ja, dat ben ik' zeg ik. Scott gaat naast me op de bank zitten en de filmploeg komt achter hem aan zitten. 'Je hebt een leuk accent' zegt Scott. 'Heb een accent?' vraag ik. 'Ja' zegt Scott. 'Ohh dankje dan' zeg ik en glimlach. 'Wat vind je van Niall's paarse haar?' vraagt Scott. 'Zo leuk!' zeg ik. Scott glimlacht. 'Iedereen kent je als Niall Horan's vriendinnetje maar je bent ook je eigen muziek aan het maken' zegt Scott. 'Ja klopt' zeg ik. 'Een week geleden is je eerste liedje en videoclip 'Made in the USA' uitgekomen' zegt Scott. 'Heb je het gezien?' zeg ik. 'Ja' zegt hij. 'Echt?' vraag ik. 'Ja, leuk nummer!' zegt hij. 'Dankje' zeg ik. 'Het heeft nu al 15 miljoen kijkers op Youtube' zegt Scott. 'Wow, dat wist ik niet!' zeg ik. 'Give it up for my princess!' hoor ik Niall zeggen. Ik lach en kijk naar de tv. 'Proud of you' zegt Niall. Ik glimlach. 'En wat vind je van 1D Day?' vraagt Scott. 'Super! Ik weet zeker dat de fans het fantastisch vinden' zeggen. Scott glimlacht. 'Dit was het backstage jongens, terug naar jullie' zegt scott. De camera's gaan uit. Scott geeft me een hand. 'Dankjewel, leuk je te ontmoeten' zegt hij. 'Jou ook' zeg ik en glimlach. Ze lopen weer de kamer uit. Ik kijk weer naar de tv. 'Aww, isn't she beautiful' zegt Niall. Ik bloos en lach. Louis lacht. 'Nu gaan we verder naar Spanje met hun fanvideo' zegt Louis.

____________________________________

Hebben jullie ook 1D Day gekeken? Het was fantastisch!! :D Niall met zijn paars haar OMG! Midnight Memories is super! Mijn favoriete liedje is 'Right Now'. En van jullie? Schrijf het in de reactie :) xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now