42

6.2K 122 20
                                    

Morgen komt Niall terug! Ik heb hem zo gemist. Ik zit nu voor de tv met m'n joggingsbroek aan en een warrige knot in. Ik gaap en ik zap tot er iets leuks voorbij komt. Ik kijk op de klok, het is pas 9 uur 's avonds. Het liefste wil ik nu naar bed gaan en slapen en dat het dan morgen is. Maar ik kan toch niet slapen. Ik hoor een raar geluid. Ik kijk op, volgensmij kwam het van de hal af. Ik sta op en ik loop richting de hal. Ik loop de pik donkere hal in. Ik hoor weer een raar geluid, ik schrik en ik draai me snel om. Ik zie een schim staan. 'W-Wie is daar?' stotter ik. Ik zie de schim dichter naar me toe komen. Ik blijf stok stijf staan en ik knijp mijn ogen dicht. Laat het geen inbreker zijn, laat het geen inbreker zijn. Ik hoop dat dit maar een enge droom is en dat ik zo wakker wordt. 'Heey princess' hoor ik een bekend iers accent. Ik doe mijn ogen snel open. 'Niall!' zeg ik verrast. Ik ren naar hem en vlieg om zijn hals. Hij slaat zijn armen om mij heen. Ik sla mijn armen om zijn warme lichaam. Ik heb hem zo gemist. 'Ik heb je gemist' zegt Niall en drukt een kus in mijn haar. 'Ik jou ook' zeg ik. 'Je trilt helemaal' zegt Niall. 'Ja, ik dacht dat je een inbreker was' zeg ik en ik lach. 'Sorry dat ik je liet schrikken' zegt Niall en geeft me een kus. We lopen samen de woonkamer in. Niall zet zijn tas neer en gaat languit op de bank liggen. Hij strekt zijn armen uit. 'Come to me princess' zegt hij. Ik lach. Ik ga naast hem liggen en hij slaat zijn armen om me heen. Hij vrijft door mijn haar. 'Hoe was Duitsland' vraag ik. 'Super' zegt Niall. Ik glimlach. 'Maar ik ben blij dat ik weer thuis ben' zegt hij. Ik kijk hem aan en geef hem een kus. 'Hoe kan het eigenlijk dat je vroeger thuis bent, je zal toch morgen komen?' vraag ik. 'We hadden sinds vanmiddag al vrij, dus Paul zei dat we ook al vanmiddag het vliegtuig konden pakken als we wilde' zegt Niall. Ik glimlach. 'I love you' zeg ik terwijl ik in zijn blauw ogen kijken. 'I love you to' zegt hij een geeft me een kus op mijn neus.

Ik word wakker in Niall's armen. Ik voel me heel blij als ik me bedenk welke dag het vandaag is. Ik ga vandaag naar Nederland! Eindelijk zie ik mijn ouders weer en ik ga morgen avond met Little Mix optreden op de EMA's! Ik kijk naar Niall, hij slaapt nog. Ik schiet in de stress als me te binnen schiet wat ik nog allemaal moet regelen voor vanmiddag. Ik sla Niall's handen van me af en ik stap uit bed. Ik doe de kast open en ik begin kleren uit mijn kast te pakken. Ik pak alle kleerhangers uit de kast. Ik loop naar mijn koffers. Ik struikel en alle kleerhangers vallen uit mijn handen. Ik bewaar mijn evenwicht. Ik hoor de klerenhangers op de grond kletteren. 'Fuck!' zeg ik ga op mijn hurken zitten. Ik zucht diep en ik begin de klerenhangers op te rapen. 'Gaat het princess?' vraagt Niall. 'Nee, ik moet nog heel mijn koffer inpakken, Jade bellen om nog alle info door te geven. Ik moet nog eten halen en ik moet nog onze paspoorten gaan zoeken en-' ik kan mijn zin niet afmaken. 'Kom' zegt hij en strekt zijn armen uit. 'Dat regelen we straks allemaal, ik wil nu gewoon even met je knuffelen' zegt hij met zijn armen uitgestrekt naar mij en geeft een knipoog. Ik loop naar hem toe en ga dicht tegen hem aanliggen. Hij slaat zijn armen om me heen. Ik druk mijn hoofd in zijn nek. 'Sorry ik ben gewoon zo zenuwachtig voor morgen' zeg ik. 'Geen sorry, ik begrijp je' zegt Niall. Ik glimlach en ik kijk in zijn blauwe ogen. 'Weet je wat, ik haal wel eten en zoek onze paspoorten. Dan heb jij genoeg tijd om Jade te bellen en je koffers in te pakken' zegt Niall. Ik glimlach dankbaar. 'Dankjewel' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang.

We staan met zijn zeventienen voor het vliegtuig. Niall, Louis, Harry, Zayn, Liam, Perrie, Jesy, Leigh-Anne, Jade, Eleanor, Danielle, Jessy, Jade, Lou, Lux, Paul en ik. John Taylor, Kath en de manager pakken een vlucht later want die moesten nog veel regelen. Niall heeft mijn hand vast en geeft er een kusje op. Ik glimlach. 'Aww' zegt Jade. Ik lach. 'Hoelang zijn jullie nu al bij elkaar?' vraagt ze. 'Bijna een jaar' zegt Niall. 'De tijd gaat snel' zeg ik. Niall knikt. 'We kunnen het vliegtuig in' zegt Paul. Ik laat Niall's hand los. Jessy komt naar me toe gelopen. 'Op naar Holland!' schreeuwt ze in het nederlands. Ze pakt mijn hand en houd hem omhoog. 'Whoehoee!' schreeuw ik en we rennen als twee gekken door het vliegveld opweg naar het vliegtuig. Ik hoor achter ons gelach van de jongens, ook al hebben ze geen idee wat we schreeuwen. Jessy en slaat haar arm om mijn schouder. 'Ik heb Holland zo gemist' zegt ze. 'Ik ook' zeg ik en ik lach. Jessy pakt mijn hand en gilt. Ze laat me weer los en we lopen het vliegtuig in. Ik loop weer naar Niall. 'Sorry dat we zo gek waren' zeg ik en ik lach. Niall schudt zijn hoofd. 'Geeft niet, ik vond het wel grappig. Ook al had ik geen idee wat jullie zeiden' zegt Niall en lacht. Niall en ik gaan naast elkaar in het vliegtuig zitten. Niall geeft me een kus. 'Ik vind het fijn voor je zo blij te zien' zegt hij en pakt mijn hand. Ik glimlach en leg mijn hoofd op mijn schouder. *Maak uw riemen vast, we gaan vliegen*. Ik ga weer recht zitten en maak mijn riem vast. Ik voel het vliegtuig bewegen en het gaay langzaam omhoog. 'HOLLAND!' hoor ik Louis achter me schreeuwen. 'HERE WE COME HOLLAND!' hoor ik Jessy schreeuwen. 'WHOEHOE!' roepen Niall en ik tegenlijk. Iedereen achter ons begint te schreeuwen en te lachen. *Willen de mensen op stoel 20/36 stil zijn a.u.b.* Iedereen lacht en houdt op met schreeuwen. Na een paar minuten gaat het vliegtuig weer recht vliegen. Normaal slaap ik in het vliegtuig, maar nu is het smiddags dus ik ben helemaal niet moe. Ik kan niet wachten tot we landen, pap en mam en de vader en moeder van Jessy staan op shiphol te wachten. Ik heb ook twitter gelezen dat de fans weten dat wij komen. Dus er zal wel veel fans en paparazzi zijn. Maar dat maakt mij allemaal niet uit vandaag, ik zie mijn ouders weer! Eindelijk, ik heb ze al 6 maanden niet meer gezien. Ik kijk naar Niall. Hij kijkt naar buiten door het kleine raampje. Ik hoor zijn maag rommelen. 'Heb je honger?' vraag ik en ik lach. Niall kijkt me aan en knikt. Er loopt een stewardess voorbij en Niall besteld eten.

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now