31

6.6K 154 12
                                    

De vakantie in Nederland was super. Ik ben blij dat ik mijn ouders weer heb kunnen zien. We zijn alweer teruf in Londen. Ik moet morgen weer naar school en Niall vertrekt naar Australie voor 2 maanden. De tour gaat weer verder. Ik slik. Ik ga hem zo missen. Ik loop onze slaapkamer in. Niall is zijn koffer aan het inpakken. 'Hoelaat ga je morgen?' vraag ik. 'Half 5 s' morgens' zegt Niall. Ik knik. Ik voel een steek in mijn buik. Ik kijk op de klok. Over 6 uur gaat Niall. Ik schud mijn hoofd, niet aan denken. Niall rits zijn koffer dicht en zet het in de hoek van de kamer. Ik ga op bed zitten. Niall loopt naar me toe en gaat naast me zitten. 'Ik ga je missen princess' zegt Niall en hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik jou ook' zeg ik. Niall en ik hebben afgesproken om zo vaak mogelijk te skypen. 'Zullen we gaan slapen' vraag ik. Niall knikt. We kleden ons om en ik ga in bed liggen. Niall komt naast me liggen. De laatste nacht dat ik naast Niall lig. Ik moet voor 2 maanden alleen liggen. Ik nestel me weer tegen Niall aan. Mijn ogen worden zwaarder en ik val in slaap.

Ik doe mijn ogen open. Ik kijk naast me. Ik zie geen Niall liggen. Ik schrik. Ik kijk naar de hoek van de kamer. Het koffer is weg. Ik stap snel uit bed. Ik zie dat het half 7 is. Ik ren snel naar de woonkamer. Er is niemand. Ik ren naar Liam's kamer. Geen Liam, en ook geen Danielle raar genoeg. Ik ren naar alle kamers maar er is helemaal niemand. Ik ga weer naar de woonkamer. Ik pak mijn mobiel en ik scrol door mijn contacten. Ik moet Niall bellen. Niall staat niet meer in mijn contacten. Ik begin te huilen en ik val op de grond.

Ik schrik wakker. Het was een droom. Ik ga weer rustig op mijn kussen liggen. Ik kijk naast me. Niall is weg. Ik schrik. Het koffer is ook weg. Ik ren naar de woonkamer, niemand. Ik ren naar de keuken. Ik zie de jongens aan de ontbijt tafel zitten. Ik zucht opgelucht. Niall kijkt me aan. 'Goodmorning princess' zegt Niall. Ik glimlach en ik loop naar hem en ik geef hem een kus. Ik ga tussen Niall en Louis zitten. Ik pak een boterham en ik smeer er een dikke laag nutella op. 'Moet jij niet gaan slapen het is pas half 4, je moet straks naar school' zegt Niall bezorgt. 'Nee, ik kan toch niet slapen' zeg ik. Ik smeer nog een broodje en ik eet het op.

De jongens moeten vertrekken. Ze staan met hun koffers bij de deur. Eleanor, Danielle en Perrie hebben gisteren al afscheid genomen. Ik sta samen met Jessy in pyama. Ik geef de jongens allemaal een knuffel. Ik kom bij Niall. Ik krijg een brok in mijn keel. Ik kijk in zijn ogen. Deze ogen zie ik 2 maanden niet meer. Niall trekt me in een knuffel. Er rolt een traan over mijn oog. Ik knijp met mijn ogen. 'Ik ga je missen' zeg ik snikkend. 'Ik jou ook' zegt Niall. Ik druk een kus op zijn lippen. 'Niall, we moeten echt gaan' zegt Paul over een tijdje. Ik haal mijn lippen van de zijne. Ik geef hem nog een knuffel. 'Love you' zegt Niall tegen mij. 'Love you to' zeg ik terug. Niall laat me los. Ik ga naast Jessy staan. Haar ogen zijn ook rood. De jongens pakken hun koffers. Paul maakt de deur open. Niall draait zich nog een keer om. 'Bye' zegt hij. Niall heeft tranen in zijn ogen. 'Bye' zeg ik en zwaai naar hem. De jongens lopen de deur uit en de deur gaat dicht. Jessy en ik blijven een paar seconden stil staan. Jessy snikt zachtjes. Ik geef haar een knuffel.

Ik loop samen met Jessy de school in. Ik heb een super slecht humeur. Het is maandagochtond, de vakantie is voorbij en Niall is weg. Het kan bijna niet erger. Jade komt vrolijk op me afgerend. 'Hey!' zegt ze geeft me een knuffel. 'Heey' zeg ik. 'Wat is er?' vraagt Jade. 'Niks' zeg ik. 'Wat is er?' vraagt Jade nog een keer. 'Ik heb gewoon een slecht humeur' zeg ik. 'Waarom?' vraagt Jade. 'De jongens zijn vermorgen vertrokken naar Australie' zeg ik. Jade knuffelt me. 'Ik ga Niall zo missen' zeg ik zachtjes. Jade knikt. De bel gaat. We lopen samen naar het lokaal. We hebben Engels. De les is oersaaj. Jade is de hele tijd briefjes aan het schrijven. 'Wat is er?' vraag ik. 'Dave is briefjes naar me het schrijven' zegt Jade. Dave is de jongen waar Jade al verliefd op is sinds de eerste schooldag. 'Wat schrijft hij' vraag ik. 'Gewoon, dat de les saai is ' zegt Jade. Dave draait zich om en geeft weer een briefje aan Jade, hij knipoogt. 'Dave, draai je om' zegt mevrouw Wherls. Dave draait zich om. 'Zag je dat, hij knipoogde, hij knipoogde!' zegt Jade blij. Ik knik lachend. Jade fromelt snel het briefje open. Ze gilt. 'Jade! Doe even normaal, ik ben met een les bezig!' zegt Mevrouw Wherls boos. Jade knikt. Mevrouw Wherls draait zich weer om naar het bord. 'Wat schrijft hij, wat schrijft hij?' vraag ik. 'Hij vraagt me uit!' zegt Jade schreeuwend fluisterend. Ik geef Jade een knuffel. We doen een vreugdedansje op onze stoel. 'Jade en Fleur!' roept Mevrouw Wherls. Ik lach naar Jade.

Ik loop het appartement in. Eindelijk thuis van school. Het leek eeuwen te duuren. Ik heb vandaag helemaal niet opgelet. Ik was de hele tijd met mijn gedagte bij Niall. De laatste les was wel leuk met Jade, maar de rest was een hel. Ik gooi mijn tas tegen de kapstok. Ik loop naar mijn kamer. Ik kijk naar de spiegel. Ik zie er een foto van Niall en mij ophangen. Ik loop erna toe. De foto hebben Niall en ik gemaakt op het strand. Ik voel de tranen weer komen. Ik veeg ze snel weg. Ik mis hem zo erg, nu al.

Ik hoor de deur open gaan van de hal. Ik loop naar de woonkamer. Ik zie Perrie binnenlopen. 'Heey' zegt ze. 'Hey' zeg ik. 'Heb je gehuild?' vraagt Perrie bezorgd. 'Uhmm...ja maar het gaat wel' zeg ik. 'Wat is er? Mis je Niall?' vraagt Perrie. Ik knik. Perrie loopt naar me toe. 'Ik weet hoe je je voelt, ik mis Zayn ook' zegt ze. Perrie laat me los. We gaan op de bank zitten. 'Wil je wat drinken?' vraagt Perrie. 'Is goed' zeg ik. Perrie komt na een tijdje terug. Ze geeft me een glas thee en gaat naast me zitten. 'Dankje' zeg ik. 'Bel jij vaak met Zayn als hij weg is?' vraag ik. 'Zo vaak mogelijk' zegt Perrie. 'We hebben het allebei heel druk' zegt Perrie. 'Gaat het goed met Little Mix?' vraag ik. 'Super, we gaan beginnen aan een nieuw album' zegt Perrie blij. 'Wat cool!' zeg ik. 'Weten jullie al hoe het album gaat heten?' vraag ik. 'Nee' zegt Perrie. 'Maar nog tegen niemand zeggen, nog bijna niemand weet het' zegt Perrie. Ik doe net alsof ik mijn mond opslot doe en het sleuteltje weggooi. Perrie lacht.

Ik zit achter mijn laptop op mijn kamer. Ik kijk voor de duizendste keer op mijn mobiel. Ik heb nog steeds niks van Niall gehoord. Ik zucht. Ik leg mijn mobiel weer weg en kijk op Twitter. Ik klik een paar fan-account aan. 'Niall at the airport today' staat er. Ik klik op de tweet. Er komt een foto van Niall in beeld. Mijn hart begint te kloppen. Hij heeft zijn petje op met zijn groene Puma rugzak. Precies hetzelfde als vanmorgen. Ik ga met mijn vingers op het beldscherm. 'Miss you' fluister ik. Ik ga naar Niall's Twitter account. Hij heeft 2 minuten geleden getweet!

Hello Australia! It's amazing, but I miss my princess ;(

Hij heeft mijn Twitternaam erachter getweet. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Hij mist mij ook. Mijn mobiel begint te trillen. 'Niall calling' staat er op het scherm. 'OMG' gil ik en ik neem op. Ik sta op. 'Niall!' roep ik blij. 'Hey Princess' zegt Niall. 'How are you?' vraagt hij. 'Good!' zeg ik. 'Realy?' vraagt Niall. 'Nee, ik mis je' zeg ik. Niall heeft het echt direct in de gaten als ik me niet goed vol. 'Ik mis je ook' zegt Niall. 'Hoe is het in Australie?' vraag ik. 'Super, het is echt mooi hier' zegt Niall. 'Cool' zeg ik. 'Maar niet zo mooi als jou' zegt Niall. Ik bloos. 'Bloos je?' vraagt Niall lachend. 'Hoe weet je dat?' vraag ik lachend. 'Ik ken je' zegt Niall. Ik lach. Niall en ik praten nog een tijdje door. Na een half uur hang ik op. Ik voel me al een stuk beter.

___________________________

Vinden jullie het nog leuk? Ik ben best wel ontevreden over dit hoofdstuk xx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now