*Maak uw riemen vast we gaan landen over 5 minuten* Langzaam open ik mijn ogen en kijk langs me. Jessy is al wakker en is een tijdschrift aan het lezen. 'Hey' mompel ik en ik vrijf in mijn ogen. 'Heey' zegt Jessy en ze kijkt op uit haar tijdschrift. 'Hoelaat is het?' vraag ik. 'Kwart over tien we gaan over 4 minuten landen' zegt ze. 'Oke' zeg ik en doe mijn riem om.

We lopen het vliegveld uit en we kijken om ons heen. 'WE ARE IN LONDEN BITCHEZZ! gil ik. Ik omhels Jessy en we lachen. 'Gek kind hihi' zegt Jessy. We kijken rond en er zoemen om de seconden knal gele taxi's voorbij. 'Hoe kom je in z'n ding?' vraag ik. 'I don't know ik denk gewoon taxi gillen?' Voor dat ik iets terug kon zeggen ging Jessy al op de rand van de stoep staan. Ze gilt super hard 'TAXI!!' en staat te zwaaien. 'Hihi' ik schudt lachend mijn hoofd. 'Kom Fleur! ik heb een taxi' schreeuwt Jessy. Ik pak mijn koffer en ren naar de taxi. 'Hallo' zegt de chauffeur en hij legt onze koffers in de auto. Jessy en ik stappen in. 'Waar moeten jullie naartoe?' vraagt de chauffeur. We geven de hotelnaam door en de taxi begint te rijden.

Na een half uur stopt de taxi met rijden. 'We zij er' zegt de chauffeur. Ik kijk naar buiten en zie een supergroot hotel. 'wow' zeg ik. We stappen uit en betalen de chaffeur. We pakken onze koffers en lopen naar binnen. 'OMG' zegt Jessy. Ik kijk mijn ogen uit. De hele lobby bestaat uit luxe bankjes met goude versieringen. We lopen naar een van de vele recepties. 'Hallo, hoe kan ik jullie helpen?'. 'Wij willen graag de sleutel van onze hotelkamer'. zeg ik ' 'Oke, wat is je naam?' vraagt de vrouw. 'Fleur'' zeg ik. De receptionist typt wat in op haar computer en klikt wat met haar muis. 'Oke, hier zijn de sleutels heb je nog vragen?' zegt ze. 'Nee hoor, we weten genoeg'. We pakken onze koffers en lopen naar de lift. Eigenlijk durf ik niet met de lift maar ik ga echt niet met de trap met mijn zware koffers. We moeten naar de 7e verdieping. De lift gaat open en we stappen in. 'Durf je wel?' vraagt Jessy. 'Hoezo?' zeg ik. 'Je trilt helemaal' zegt ze. 'oww ja ik vindt liften eigenlijk niks maar ik ga echt niet traplopen'. Jessy tikt nummer 7 in en de liftdeuren sluiten.

De liftdeuren gaan open en we stappen uit. Gelukkig we leven nog denk ik. Ik kijk voor me uit en ik zie een super lange gang. Met wel 60 deuren. 'Wow het wordt steeds luxer' zeg ik. 'Ik kan niet wachten tot ik die kamer zie!' zegt Jessy. We lopen door de gang. 'Welk nummer hebben we?' vraagt Jessy. 'uhmm ff kijken'. Ik kijk op mijn sleutel. 'Kamer 724' zeg ik. Jessy rent voor zich uit op zoek naar de 24e deur. 'IK HEB HEM IK HEB HEM' gilt ze. 'hihi gek kind' zeg ik. Ik steek de sleutel in het slot en sla de deur open. We lopen naar binnen. 'O M G !!' schreeuwen we tegelijk. Ik kijk de kamer rond en laat mijn koffer en tas op de grond vallen. Het is een super grote kamer met in het midden een super groot hemelbed. En er hangt een grote spiegel aan de muur. We rennen naar alle deuren en we openen ze. In een keer hoor is Jessy gillen 'OMG FLEUR KOM KIJKEN!!!' Ik ren snel naar de open deur. Ik stap naar binnen en ik zie Jessy staan in een super grote badkamer. De kamer heeft 2 baden een grote douche en een bubbelbad. 'IEHHHHH' we gillen samen en geven elkaar een knuffel. 'Dit gaat een supervakantie worden dat weet ik zeker' zegt Jessy.

Na anderhalfuur hebben Jessy en ik onze koffers helemaal uitgepakt. 'Zullen we Londen gaan verkennen?' vraagt Jessie. 'Oke is goed, wacht ik trek me ff t-shirtje aan' zeg ik. Ik ren naar de kast en ruk hem open. Ik kies voor een roze fladdertje t-shirtje. Ik kleed me vlug om en pak mijn tas. 'Oke, we kunnen!'.

Daar lopen dan in Londen. Allebei met een zonnebril op onze neus en met wel 5 bungelde tassen aan onze armen. 'Zullen we ff ergens gaan zitten?' vraag ik? 'Ja, graag' zegt Jessy. We gaan samen op een bankje zitten in de zon. 'pff wat is shoppen toch vermoeiend' zucht Jessy. 'Ja zeg dat wel man' zeg ik. Ik kijk voor me uit. Ik zie dat er een ijskraampje aan de overkant staat. 'Hey Jess, zin een ijsje?' en ik knik in de richting van het karretje. Ze knikt heftig. 'wat voor smaak wil je ik ga wel ff halen'. zeg ik. 'Uhmm doe mij maar een bolletje aardbei en een vanille' zegt Jessy. 'Oke!' zeg ik en spring op en loop naar de overkant. 'Hallo' zeg ik. 'Mag ik een horentje met een bolletje aarbei en een bolletje vanille?'. En een horentje met een bolletje chocolade en een bolletje brownie'. Nadat ik de man heb betaald loop ik terug naar het bankje en geef Jessy haar ijsje. 'Dwankeee' zegt ze. 'Wat?' zeg ik. 'Dwankee' zegt ze nog een keer. 'Jess ik vaarsta je echt niet' zeg ik en ik moet lachen. Ze slikt haar ijs door en zegt 'Dankje'. 'Ohh sorry verstond je niet' grijnsde ik.

'Mijn voeten doen echt pijn!' zegt Jessy. We gooien de tassen op de grond en we gaan allebei op bed liggen. 'Owhh ik heb buikpijn' kreun ik. 'Eigen schuld, jij eet 2 borden vol kip' lacht Jessy. 'Ja maar het was zo lekker' lach ik. 'Zullen we onze pyama's aantrekken het is half 10 en we gaan toch het apartement niet meer uit'. 'Ja is goed'. Een half uur later liggen we samen naast elkaar in het grote hemelbed. We kletsen nog wat en na een uur liggen we allbei te slapen.

______________________________
En hoe vinden jullie het? In het volgende hoofdstuk komt One Direction erbij! xxx

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now