4

8.4K 237 3
                                    

Ik knipper langzaam met mijn ogen. Ik kreun, man wat is het zonlicht scherp. Na een tijdje zijn mijn ogen aan het licht gewend. Ik kijk naast me Jessy ligt nog als een roosje te slapen. Ik pak mijn mobiel van het nachtkastje en klik Twitter ''Goodmorning Londen!'' tweet ik. Ik ga nog ff alle accounts af van One Direction voor te chekken als ze nieuwe tweets hebben. Daarna knip ik foto van de kamer vanuit mijn bed en zet hem op Instagram. Niall is op Instagram geweest! Ik zie dat hij een foto van zichzelf erop heeft gezet. Wat een cutie. Ik kijk naar zijn fel blauwe ogen. Ik voel allemaal tintelingen in mijn buik. 'Heey' hoor ik in een keer naast me. 'Hey, lekker geslapen?' vraag ik. 'Jaa heerlijk jij?' vraagt Jessy. 'Me too' zeg ik. 'Hoelaat is het?' vraagt ze. Ik kijk op mijn mobiel. 'Tien uur' zeg ik.

Ik stap uit bed. 'Ik ga ff douchen en omkleden'. 'Oke' zegt Jessy. Ik ga naar de kast en pak er zwatte skinny jeansbroek uit met een spijkerblousje met stuts. Ik loop naar de badkamer. Doe mijn kleren uit en ik spring onder de douche. Na een tijdje stap ik weer onder de douche vandaan en ik doe mijn kleren aan. Ik doe wat mascara op als make-up en ik poets mijn tanden. Ik loop de badkamer uit. 'Jessy de badkamer is vrij'. 'Oke' zegt Jessy en ze loopt de badkamer in. Wat voor schoenen zal ik aandoen. Ik kijk naar mijn schoenen die op een rijtje tegen de muur aanstaan. Ik pak de Vans en ik trek ze aan.

'Wat zullen we vandaag gaan doen?' vraagt Jessy. Ik laat moet ogen over de winkeltjes glijden en ik stop als ik Starbucks zie. 'Starbucks!' zeg ik. 'ja goed idee'. 'Misshien komen we Eleanor wel tegen die komt daar ook heel vaak'. 'Ik zou echt zo graag met haar op de foto willen'. We lopen de Starbucks binnen en kijken rond. 'Phoe, wat is druk' zegt Jessy. Ik kijk nog een keer en ik zie in het hoekje nog een vrij tafeltje staan. we lopen ernaar toe. 'Zal ik gaan bestellen?' vraagt Jessy. 'Is goed' zeg ik.

'Onze namen worden omgeroepen als wij aan de beurt zijn'. zegt Jessy terwijl ze aan het tafeltje gaat zitten. 'Oke' zeg ik. Na 2 minuten zijn we al aan de beurt. *Fleur en Jessy* 'Dat zijn wij' zeg ik. Ik sta op en loop naar de kassa. Ik krijg een dienblad met 2 bekertjes erop. Ik betaal en ik loop weg. Ineens valt mijn servetje van het dienblad. 'Stom servetje' mompel ik. Ik buk me met mijn dienblad nog vast en pak het servetje van de grond. Ik sta op en wil verder lopen. Maar ineens.... BOEEMMM

______________________________
Sorry voor het kleine stukje vanavond kom er meer ;) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu