119

2.3K 100 14
                                    

We lopen met het met z'n alle het vliegtuig uit. De vlucht zit er eindelijk op. Het tijdvershil tussen Engeland en Amerika is 5 uur. Dus hier is het nu 10 uur 's morgens. Hopelijk krijgen we geen jetlag. We lopen naar de bagage en pakken onze koffers. 'We need to go outside, a fan spotted us' zegt Paul en we lopen snel richting de uitgang. Als 1 fans ons spot is het niet erg, maar 1 fan kan binnen no-time 100 fans worden. We lopen het vliegveld af en stappen het zwarte busje in dat voor ons klaar staat. Ik zie dat een groepje fans naar buiten komt rennen. 'Net optijd' zegt Liam. Niall pakt zijn telefoon uit zijn broekzak en kijkt op Twitter. 'What! Het staat nu al op twitter!' zegt hij en laat ons een wazige foto zien van ons bij de bagage. 'Sick' zegt Louis. Ik kijk naar buiten. De zon schijnt fel en de lucht is hemelsblauw. Wat. Wacht. 'Huh? Jullie zeiden dat hier sneeuw lag en ijkous was!' zeg ik. 'Omg jaa!' roept Eleanor en realiseert zich het nu ook. De jongens beginnen hard te lachen. 'Jullie geloven ook alles he' zegt Harry. 'Nauww!' zegt Eleanor. 'Maar nu kunnen we dus wel naar het strand!' zeg ik. 'Yes yes yesssss' zegt Eleanor bij. Ik lach en kijk weer naar buiten.

We komen aan bij het hotel, ik zie een massa fans staan. 'Ze weten echt alles' zegt Zayn lachend. Ik hoor dat de fans beginnen te gillen als ze merken dat we aankomen rijden. Een bodyguard komt naar de deur en maakt het busje open. Ik hoor het gegil van fans harder worden. 'Let's go' roept de bodyguard en we stappen uit. Ik kijk om me heen en zoek naar Niall. Ik voel dat iemand mijn hand pakt en ik kijk achter me. Ik zie dat het Niall is. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. De bodyguards komen om ons heen lopen en we lopen door de massa heen. 'Niall!!' 'Omggg' 'I love youuu' 'Harry! Selfie' 'Please'. Niall neemt snel soms een foto met een fan maar dat is bijna onmogelijk door de drukte. Ik zie de hoteldeuren in zicht komen en ik zucht opgelucht. Een man doet de deur open en Niall en ik lopen snel naar binnen. Niall zucht en we lopen naar een bankje in de lobby. Waar Louis en Eleanor al zitten. 'Zijn jullie er ook heel doorgekomen?' vraagt Niall. 'Ja, maar volgensmij ben ik een plukje haar kwijt' zegt Louis en voelt aan zijn hoofd. We schieten in de lach. 'Dan heb je een fan nu heel blij gemaakt' zeg ik. Niall lacht en slaat zijn arm om mijn schouder. Ik zie Liam, Zayn en Harry ook binnenlopen. 'Wat een chaos' zegt Harry en trekt zijn beanie recht. 'We've survived it wohoo' zegt Liam. 'Jullie hebben een grote hotelkamer samen met apparte slaapkamers' zegt Paul die naar ons toe komt lopen en geeft de sleutel aan Zayn. 'Okee' zegt Zayn. We staan op en lopen richting de liften. 'Ik heb echt zo'n gevoel dat het 's avonds is maar het is nog niet een 's middags' zegt Eleanor. 'Inderdaad' zeg ik. Ik hoor een raar geluid. 'Hungry Niall?' vraag ik lachend. 'Jaa heel erg' zegt hij. De liftdeur gaat open en we zoeken onze hotelkamer. Zayn doet de sleutel in slot en de deur gaat open. We lopen naar binnen en zetten onze koffers neer. Het is een grote luxe hotelkamer. 'Nice' zegt Louis terwijl hij rond kijkt. Ik laat me op de grote bank vallen. 'So tired' mompel ik. Eleanor ploft naast me neer. 'Maak ons maar niet wakker voor het morgen is' zegt ze. 'Okay, dan gaan we wel alleen naar de pizzaria' zegt Niall. Mijn ogen schieten open. 'Wow what. Pizza?' zeg ik en Eleanor en ik gaan rechtop zitten. De jongens schieten in de lach. 'Now they're awake' zegt Liam. 'Ja, er ligt hieronder een pizzaria. Maar als jullie liever willen slapen' zegt Niall grijnsend. 'Nee nee nee' zeg ik. 'Wij zijn al wakker. Klaarwakker' zegt Eleanor en we staan op. 'C'mon let's go to the pizzaaaa' zeg ik en ren blij de gang op.

'Hmmmm!' zeg ik met mijn ogen dicht en geniet van de pizza. 'This is the best pizza ever!' zegt Niall. 'Zeker' zegt Louis. 'Als iemand zijn pizza niet meer op kan, geef maar aan mij' zegt Niall terwijl hij zijn laatste stuk naar binnen propt. 'Of mij!' zeg ik en begin ook aan mijn laatste stuk. 'Vreetberen' mompelt Eleanor. Ik schiet in de lach. 'What did she say?' vraagt Niall. 'Niet zeggen' zegt Eleanor tegen mij. Ik lach en schud mijn hoofd. 'Nothing' zeg ik. 'Ik heb nog steeds honger' kreunt Niall. 'Ik ook, zullen we er nog een bestellen en samen delen?' vraag ik. 'Okay' zegt hij en we bestellen nog een pizza salami. 'Thank you' zegt Niall als de ober de pizza voor ons neer zet. 'Yeahh' zeg ik blij en Niall en ik beginnen te eten. 'Wat zullen we vanavond gaan doen?' vraagt Liam. 'Ik denk niet dat het verstandig is om nog het hotel uit te gaan vanavond' zegt Zayn. 'Ik heb gelezen dat er een bioscoopzaal in het hotel ligt. Misschien is dat een idee' zegt Harry. 'Ja leuk!' zegt Eleanor. 'Ohh daar is Paul' zegt Harry en roept Paul. 'Kunnen we vanavond misschien een bioscoop zaal afhuren?' vraagt Harry. 'Ja dat kan ik wel voor jullie regelen. Hoelaat?' vraagt Paul. 'Uhm..half 8 ofzo?' zegt Niall. 'Ja is goed' zegt Harry. 'Oke, ik ga het ff vragen. Ik kom zo terug' zegt Paul. 'Thankss!' zeggen we allemaal tegelijk.

We lopen met popcorn en drinken de bioscoopzaal in. De hele zaal is voor ons afgehuurd. We gaam naar The Mazerunner. We gaan allemaal zitten. Ik zit naast Niall. Naast Niall zit Louis, Eleanor, Harry, Zayn en Liam Ik zet de grote bak popcorn tussen Niall en mij in. Ik voel me vandaag echt een vreetzak. Maar een film zonder popcorn kan gewoon niet. De zaal wordt donker en de film begint. Niall slaat zijn arm om mijn schouder en we leggen onze voeten op de stoelleuning voor ons.

We lopen met z'n allen de hotelkamer in. The Mazerunner was zooo spannend! Helaas heeft het een open einde dus we moeten nog een jaar wachten op deel 2. Ik ben nu wel doodmoe, ik denk iedereen. We zijn nu 5 uur langer wakker dan normaal. Dat komt door het tijdverschil. 'Zullen we gaan slapen?' vraagt Niall terwijl hij gaapt. 'Ja' zeg ik. 'See you tomorrow guys' zegt Niall en we lopen naar onze slaapkamer. 'Bye' zeggen ze. Niall doet de deur dicht en ik laat me achterover op bed vallen. 'God, I'm tired' zegt Niall en ploft naast me neer. 'Me to' zeg ik met mijn ogen dicht. 'Ik ben zelfs te lui om mijn pyama aan te doen' mompel ik. Niall lacht en ik doe mijn ogen open. Niall staat op van bed. Ik steek mijn handen uit. Niall pakt mijn handen vast en trekt me omhoog. 'Thankyou' zeg ik en knuffel hem. We blijven zo even staan. Ik hou van zijn Horan Hugs. Ik zou zo wel voor altijd kunnen blijven staan. Ik laat hem los en hij glimlacht. Ik trek mijn pyama aan en haal mijn mascara eraf. Ik kom de badkamer uitgelopen en Niall ligt al in bed. Ik loop naar het bed en ga onder de lakens liggen. Ik kruip tegen Niall aan. Ik voel dat Niall zijn arm om mijn middel slaat. 'Goodnight babe' zegt hij. Ik geef hem een kus. 'Goodnight' zeg ik en glimlach. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en val in slaap.

_______________________________

Ik had ineens super veel inspiratie dus hier is een nieuw hoofdstuk! Enjoy :) x

I'm in love with you || Niall Horan Fanfiction (Dutch)Where stories live. Discover now